Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pardon kızlar,boşaltıyorum şimdi özel mesaj kutusunu
Ekliyorum şimdi seni de canım![]()
merhabalar,
umarım beni de aranıza alırsınız, 5 haftalık hamileyim bende, yarın doktor kontrolümüz var, inşallah keseyi görebiliriz. Sanırım bende geç döllenme oldu bu nedenle biraz endişeliyim keseyi görebilirmiyiz diye...
Herkese rahat bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Merhabalar,
Umarım beni de aranıza alırsınız, 5 haftalık hamileyim bende, yarın doktor kontrolümüz var, inşallah keseyi görebiliriz. Sanırım bende geç döllenme oldu bu nedenle biraz endişeliyim keseyi görebilirmiyiz diye...
Herkese rahat bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
günaydın canım![]()
hoşgeldin.hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsun umarım yarın hayırlı haberlerle gelirsin
teşekkür ederim canım ismimi gördüm doktora gidemedim daha gidice ayrıntıları eklicem..kızım akreep buda kısmetse başak olucak buda zor bir çocuğa benziyorya ailede başak yok hiç değişik olucak inş.cinsiyeti kız gibi gelio bana eğer öyle olursa hiç kaçırmam eylül koyarım adını çok sevdiğim bir isim eylülde doğurmak varmış inş.
aslında pek günaydınlık zaman kalmamış ama ben hala yeni uyanmışım gibi uyumak istiyorum yagmurda var birde bitse şu mesai
kızlar,
başak burcu kızları en çok evde kalan kızlarmış![]()
kızlar,
Başak burcu kızları en çok evde kalan kızlarmış![]()
kızlar,
Başak burcu kızları en çok evde kalan kızlarmış![]()
ilginç hangi özelliginden dolayı kalıyormuş acaba hiç gülecegim yoktu alllahta seni güldürsün
Rica ederim canım.
Hımm senin de mi ikinci bebiş,tecrübeli anne çok topiğimizde
Ben de diyorum kız olursa başak , erkek olursa aslan olsun
Şaka bir yana sağlıklı olsunlar.
Evet Eylül ismi güzel![]()
slmm bende dün bilgilerimi yazmıstım ,ama duvara yazmıstım özel mesaj olarak degil.simdi bulamıyorumda cok merak ediyorum![]()
dogru galibe ablamda başak çok pimpirikli hep bir düşünce hali vay anam vayçok pimpirikli ince eleyip sık dokuyan tipler olumuşlar bu yüzden heralde canım.
Kızlar başımıza kalacak![]()
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza..
bende aysel hanıma gidiyorum bu cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez..aysel hanım süper bir doktor..fazlasıyla ilgili ne yiyip içmemenden tut psikolojik desteğe kadar herşeyi yapıyo sağolsun..
dogru galibe ablamda başak çok pimpirikli hep bir düşünce hali vay anam vay![]()