Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bilgilerini şimdi burdan yazarsan eklerim listeye canım.
aysel hanım süper bi doktor bayıldııımmm :))
çok ilgili ve güler yüzlü,bizde dün eşimle bebişimizin kesesini gördük :))
Ben yengeç burcuyum ama yükselenim başak mı ne![]()
selam bayanlar ve yaramaz minikleri:)
maşallah herkesin keyfi yerinde bugün![]()
evet hayatım.allah bizim ve minoşlarımızın keyfini bozmasın.hep gülelim.
merhaba şuan yogun bir şekilde başak kızlarının akibetini tartışıyoruz:18:![]()
merhaba şuan yogun bir şekilde başak kızlarının akibetini tartışıyoruz:18:![]()
evet canım ama minişim beni bugün üzüyor biraz
midem bulanmaya başladı bugün ilk kusma eylemimi gerçekleştirdim hayırlı ve uğurlu olsun[/QUOT
İNŞALLAH AYNI ZAMANDA DOĞUM YAPICAZ.BENİMDE 2 GÜNDEN BERİ MİDEM BULANIYOR.SİZ KALP ATIŞINI DİNLEMİŞMİYDİNİZ.BEN SALI GİTTİÇ ÇOK KÜÇÜK DEDİ SALI GÜNÜ TEKRAR GİDECEM
midem bulanmaya başladı bugün ilk kusma eylemimi gerçekleştirdim hayırlı ve uğurlu olsun![]()
midem bulanmaya başladı bugün ilk kusma eylemimi gerçekleştirdim hayırlı ve uğurlu olsun[/QUOT
İNŞALLAH AYNI ZAMANDA DOĞUM YAPICAZ.BENİMDE 2 GÜNDEN BERİ MİDEM BULANIYOR.SİZ KALP ATIŞINI DİNLEMİŞMİYDİNİZ.BEN SALI GİTTİÇ ÇOK KÜÇÜK DEDİ SALI GÜNÜ TEKRAR GİDECEM
yok dinlemedik 19 ocakta doktora gittik kesemizi gördük 3 hafta sonra gel dedi 12 şubatta gideceğiz ama bana kalsa eve ultrason cihazı olacam hergün görmek için![]()
ne mutlu sana minişin hissettiriyo anne bende burdayım diyo ne güzel![]()
yok dinlemedik 19 ocakta doktora gittik kesemizi gördük 3 hafta sonra gel dedi 12 şubatta gideceğiz ama bana kalsa eve ultrason cihazı olacam hergün görmek için![]()
ben deli gibi fiyatlarına bile bakmıştım ultrason cihazının![]()
aman sağlıklı olsun da başak olsun terazi olsun yengeç olsun nolursa olsun bizim olsun![]()
merhabalar bugun kontrolum vardı. progestana devam tansıyonum yuksek cıktı dr tuzlu yeme dedi bebege zarar verirmiş kızlar. tuza veda edelim.bi de kollarımız bacaklarımız tomurcuklanmaya baslamıs cook mutlu oldummm :)![]()