• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar ya benim iştahım sabah kalcaltısını yaptıktan sonra çokartıyo hele akşam yemeklerini çok yiyorum sabahları bulantım olmasa iyice şişcem herhalde karnımda çıkmaya başladı kardeşlerim karnıma dokunup duruyo maşallah diye gülüyolar 3.5 4 aylık gibi nerdeyse:61:

ben de öyleyim, göbeğim çıkmadı henüz ama iştah süper :))

gece 2'de marmaris büfe krizim tuttu düştük yollara bir yedim ki sorma, gülşen hn. beni mahvedecek

ben de öyleyim, göbeğim çıkmadı henüz ama iştah süper :))

gece 2'de marmaris büfe krizim tuttu düştük yollara bir yedim ki sorma, gülşen hn. Beni mahvedecek

benim de gecenin 12 sinde mercimek köftesi canım çekti.eşim bilmiyor internetten tarif aldı.bir güzel yaptı.gecenin o saatinde afiyetle yedim.hakkını ödeyemem allah razı olsun.

Başak kızları çok süsülü oluyorlar yiğenimden biliyorum.

merhaba arkadaşlar yorumlarınız hoşuma gitti. ben de tipik Başak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum :) bebeğimde kısmetse annesinin burcundan olacak ama doğrusu karakteri bana çekmesin :)

Kız bende başak burcuyum.
Sülalede tek erken evlenen benim,benim annem bile 25 yaşında evlenmiş.
Ben 18 çok erken çooook :(

Ben de başak burcuyum, miniğimin de aynı burçtan olmasını çok istiyorum:) Burdaki kız bebeklerin yarısının ismi Eylül, yarısının ismi Başak olacak:34::1:

benim de gecenin 12 sinde mercimek köftesi canım çekti.eşim bilmiyor internetten tarif aldı.bir güzel yaptı.gecenin o saatinde afiyetle yedim.hakkını ödeyemem allah razı olsun.

Benim eşimin de canı geçen gece kadayıf dolması çekti, adamlar kapatmak üzereydi, girdik hemen yedik çıktık. Dün gece de annemlerdeydik, benim çok uykum geldi gidelim mi dedi. Yani bebeği ben taşıyorum ama eşim sıkıntılarını (!) çekiyo sağolsun:) Aşeriyo, uykusu geliyo...

benim eşimin de canı geçen gece kadayıf dolması çekti, adamlar kapatmak üzereydi, girdik hemen yedik çıktık. Dün gece de annemlerdeydik, benim çok uykum geldi gidelim mi dedi. Yani bebeği ben taşıyorum ama eşim sıkıntılarını (!) çekiyo sağolsun:) aşeriyo, uykusu geliyo...

ben hamile olduğum zaman ilk başlar benim değil de onun midesi bulanır.bir ilişki var ama çözemedim.:52:

Ayyy mercimek köftesiii:56:
Ben de çok istedim şimdi.
Şöyle üzerine bol limon sıkıp marulla ne de güzel yenir:17:

afiyet olsun canım..
valla ben de çok dua ettim Allah razı olsun hepsinden :)

Kızlar,
Eşimin mart başında doğumgünü var. O zamana kadar cinsiyetimiz de belli olmuş olur. Diyorum ki ona bir tişört yaptırayım. "Kız babası" ya da "erkek babası" yazsın tişörtte diye düşündüm. Başka aklınıza gelen ilginç fikir var mı?

A tabi bi de haziranda babalar günü var, onu da vakti gelince burdan konuşuruz yine , babalara ne yapıcaz diye:1:

Kızlar,
Eşimin mart başında doğumgünü var. O zamana kadar cinsiyetimiz de belli olmuş olur. Diyorum ki ona bir tişört yaptırayım. "Kız babası" ya da "erkek babası" yazsın tişörtte diye düşündüm. Başka aklınıza gelen ilginç fikir var mı?

A tabi bi de haziranda babalar günü var, onu da vakti gelince burdan konuşuruz yine , babalara ne yapıcaz diye:1:

bende dün nette aradım öyle birşey ama bulamadım ben daha çok takım seviyorum babayla bebişler takım giyiniyorlar bayılıyorum ama adam akıllı birşey bulamadım maalesef:41:

Kızlar,

Çok güzel ve de şirin bir hediye olur bence:)
Biz de doğum günleri arka araya.
Haziran ben,Temmuz eşim,Eylül başı da bebiş:69:

Kızlar,

.
güzel bir düşünce bence mutlu olur .ben de cinsiyetini çok merak ediyorumzaman çabucak geçse

bende dün nette aradım öyle birşey ama bulamadım ben daha çok takım seviyorum babayla bebişler takım giyiniyorlar bayılıyorum ama adam akıllı birşey bulamadım maalesef:41:

Anne,bebek ya da baba-bebek takım giysilerine ben de bayılıyorum.
Lcw'da anne kızlar için var ama başka türlü göremedim ben hiç..

Aaa, o daha süper olur, hem bebeğe yaptırayım hem eşime, takım olsun. İnternette bazı siteler var giysilere baskı yapan, onlara kendi dizayn ettiğin resmi/yazıyı da yollayabiliyorsun. Ya da baskı yapan dükkanlar var, kendi hazırladığın yazıyı oraya da götürebilirsin.

yaa kızlar ebi yanlış anlamayın ama şu yemeklerden yiceklerden fln yazılmasa iyi olacak şunu yedim bunu aşerdim gibi..
sonuçta o an bunu yiyebilen var yiyemeyen var..
ve burda hepimiz hamileyiz Allah korusun kimsenin canı çekmesin günahtır.
kimse üstüne alınmasın lütfen genel söylüyorum kusura bakmayın yazdığım için.

Back