• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar,
eşimin mart başında doğumgünü var. O zamana kadar cinsiyetimiz de belli olmuş olur. Diyorum ki ona bir tişört yaptırayım. "kız babası" ya da "erkek babası" yazsın tişörtte diye düşündüm. Başka aklınıza gelen ilginç fikir var mı?

A tabi bi de haziranda babalar günü var, onu da vakti gelince burdan konuşuruz yine , babalara ne yapıcaz diye:1:

güzel fikir.hatti olmadan ben de bir öneri sunabilir miyim.

Ben ilk bebeğime hamileyken anneler günün de eşim oğluma erenime(saygıyla anıyorum evladımı allahım cennette buluşturacak inşallah) faceden adres almış.ve anneler günün de erenimden bana anneler günü msj yollamış.çok ince bir fikirdi.hala ağlarım.

Aaa, o daha süper olur, hem bebeğe yaptırayım hem eşime, takım olsun. İnternette bazı siteler var giysilere baskı yapan, onlara kendi dizayn ettiğin resmi/yazıyı da yollayabiliyorsun. Ya da baskı yapan dükkanlar var, kendi hazırladığın yazıyı oraya da götürebilirsin.

gördüm canım onları da ama sonuçta hazırlarda daha yaratıcı fikirli t-shirtler oluyor ya ondan aradım.. çok sevimli olur bebiş-baba takım hatta ümüs takımm:))

Nadir de olsa 2'li taramada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler olabiliyormuş.
Biz de o şanslılardan olur muyuz acaba:)

arkadaşlar druma sormayı unutmuşum arayıp da soramıyorum utanıyorum özel hayatınız konusunda doktorunuz bir şey söyledi mi

Aaa, o daha süper olur, hem bebeğe yaptırayım hem eşime, takım olsun. İnternette bazı siteler var giysilere baskı yapan, onlara kendi dizayn ettiğin resmi/yazıyı da yollayabiliyorsun. Ya da baskı yapan dükkanlar var, kendi hazırladığın yazıyı oraya da götürebilirsin.

gördüm canım onları da ama sonuçta hazırlarda daha yaratıcı fikirli t-shirtler oluyor ya ondan aradım.. çok sevimli olur bebiş-baba takım hatta 3ümüs takımm:))

hmmm mesela
"Bu prensesin babasıyım" ve "Bu babanın prensesiyim" yazabilir üstlerinde. Kız mı olcak ne?:1:

arkadaşlar druma sormayı unutmuşum arayıp da soramıyorum utanıyorum özel hayatınız konusunda doktorunuz bir şey söyledi mi

Benim doktorum yasaklamadı, düşük tehlikesi varsa yasaklıyorlar sanırım ama her doktor da farklı bişey söyleyebiliyor, en iyisi doktoruna sor canım.

öylemi keşke öyle olsa ama drum 16 haftadan önce söylemem dedi.Çünkü ihtimalleri söylediğim halde bireyler kendini kaptırıyor sonra beni suçluyor dedi.Dili yanmış anlayacağınız kese olayını öğrenmek istedim o da doğru değil dedi

inşallah canım ya 12-13 haftalık olcaz o zamana biz 11. ayda bile cinsiyeti görenler oluyormuş ya inşallah çabuk öğreniriz hepimiz

öylemi keşke öyle olsa ama drum 16 haftadan önce söylemem dedi.Çünkü ihtimalleri söylediğim halde bireyler kendini kaptırıyor sonra beni suçluyor dedi.Dili yanmış anlayacağınız kese olayını öğrenmek istedim o da doğru değil dedi

Ben okumuştum öğrenenleri tabii ihtimalli olarak.
Artık bekleyeceğiz 4. aya kadar..

aaa var mı bakmak lazım.. nette yok ya katolog koyar insan koca lcw yanii:51:

Bu yaz vardı canım.
Çok şirin şeylerdi hem de:61:
Ben almıştım ama sadece kendime,o zaman bebiş düşüncesi yoktu:1:

inşallah canım ya 12-13 haftalık olcaz o zamana biz 11. ayda bile cinsiyeti görenler oluyormuş ya inşallah çabuk öğreniriz hepimiz

Arkadaşlar, bir de 10. haftada uygulanabilen idrar testleri var cinsiyet için, biraz tuzlular gerçi, 90 TL, ben galiba dayanamayıp alcam bi tane. Garanti olsun diye de 11. haftada yapıcam:1: Test sonuç vermezse boşa gitmesin bari para:1:

sabahtan beri içim içimi yiyor doktoromu değiştiricem. az eewel arkadaşımla konuştum anne çocuk sağlık ocağı varmış oraya git dedi. hastanelerden daha tenha olduğu için ebeler daha iyi ilgileniyormuş. hem doktor hem sağlık ocağındaki ebeler sürekli irtibat halinde olucam artık.birde sağlık ocağına kayıt olmak gerekiyormuş. ebe geliyomuş doğumdan sonra. bunla ilgili bilgisi olan varmııı

evet canım sağlık ocakları da takip ediyorlar hamilelerin özel ebeleri oluyo ilgileniyorlar bütün bilgileri alıyolar beni martta çağırdılar kontrol için

Back