• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah inşallah devam ettirelim topiği o zmanda bebişlerimizin büyümelerini izleriz ne güzel olur:16:...ah gelecekmi o günler ...:66:

bööyllee hepberaber paylaşımda bulunmak gerçekten çok güsel. birbirini hiç tanımayan insanlar ortak noktalarımızda bebişlerimizde buluşuk vee her konuda dertleşebiliyoruz..çok iyi hissettiriyo kendini inasana.:emir_bebek:

bööyllee hepberaber paylaşımda bulunmak gerçekten çok güsel. birbirini hiç tanımayan insanlar ortak noktalarımızda bebişlerimizde buluşuk vee her konuda dertleşebiliyoruz..çok iyi hissettiriyo kendini inasana.:emir_bebek:

dediğiniz gibi gerçekten çok keyifli oluyor paylaşmak.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bu sürecimizi yaşatsın...

merhablar kızlar
benım kusmalarım cok arttı dıye dr aradım bugun benden bır suru tahklıl test ıstedı
ılk gebelık testlerıymıs onları yaotrdım kan ıdrar falam zaten kanım yok bıde 3 tup aldılar ruh gıbı gezınıorum ortalarda sızde de kusmayı cok sıddetlı yasayan varmı
yarında ınsallah kalp atıslarını dınlıcez rabbım korkutmaz ınsallah :nazar::nazar::nazar:

dediğiniz gibi gerçekten çok keyifli oluyor paylaşmak.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bu sürecimizi yaşatsın...

bencede hepimizin bebekleri sağlıklı hayırlı şekilde zamanında doğsun inşallah:81: Allah bu yolda oyalamasın:nazar:

MERHABA ARKADASLAR,ben daha dün üye oldumvee tahminme göre 6 haftalık hamileyimmm.
bu aksam üzeri ilk kontrolüm için doktora gidicem.sanırım kalp atışlarını dinliycem bebişimin.
o yüzden çookk heyecanlıyım.benimde bebeğim allah nasip ederse eylül 22 civarı doğacak.yukarıdaki listeye bende eklenmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilemiyorum.aslında internet kurdu olmama ragmen heyecandan galiba:43:kafam çoook karışık yaa:69:
bana yardımcı olurmusunuz.birde bana izmirdeki kadın doğumcu tavsiyelerinizi bildirirmisiniz.
bugün doruk tıpa gidicem.aysel taşere.

merhablar kızlar
benım kusmalarım cok arttı dıye dr aradım bugun benden bır suru tahklıl test ıstedı
ılk gebelık testlerıymıs onları yaotrdım kan ıdrar falam zaten kanım yok bıde 3 tup aldılar ruh gıbı gezınıorum ortalarda sızde de kusmayı cok sıddetlı yasayan varmı
yarında ınsallah kalp atıslarını dınlıcez rabbım korkutmaz ınsallah :nazar::nazar::nazar:
bende kusma yok canım senin bebişin ne kadardı?

MERHABA ARKADASLAR,ben daha dün üye oldumvee tahminme göre 6 haftalık hamileyimmm.
bu aksam üzeri ilk kontrolüm için doktora gidicem.sanırım kalp atışlarını dinliycem bebişimin.
o yüzden çookk heyecanlıyım.benimde bebeğim allah nasip ederse eylül 22 civarı doğacak.yukarıdaki listeye bende eklenmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilemiyorum.aslında internet kurdu olmama ragmen heyecandan galiba:43:kafam çoook karışık yaa:69:
bana yardımcı olurmusunuz.birde bana izmirdeki kadın doğumcu tavsiyelerinizi bildirirmisiniz.

canım sen bilgilerini esranta yolluyorsun o ekliyor hayırlı olsun hoşgeldin bu arada:3:

7 haftamızdayız cnm
ılk 5 hafta hıc bısım yoktu son ıkı haftadır kusa kusa halım kalmadı
ılacda almak ıstemıorum

Allah yardımcın olsun tatlım kolay olmasa gerek ama bencede ilaç kullanma şimdilik istersen tabi dr. ne derse o kendine iyi bak :79:

cANIMMM ilk öncee aramıza hoşgeldin seni çok iyi anlıyorumç
bende ayşe hanıma gidiyorum doruk tıp merkezi ayşe ilmez. soruların olursa yardımcı olurum elimden geldiğince canımm tebrikler bu arada

allah yardımcın olsun tatlım kolay olmasa gerek ama bencede ilaç kullanma şimdilik istersen tabi dr. Ne derse o kendine iyi bak :79:

cok saol cnm sımdılık tutuyorum kendımı kussamda anne olucam sonucta
bebegımı dusunmelıyım ve ayakta durmalıym dayanabıldıgım yere kadar ılac almıcam ınsallah

ya kızlar yazılanları nasıl anlık takip ediyosunuz ben sürekli F5 yapmak zorunda kalıyorum varmıdır bunun bi kolayı :26:

Back