hayırlı olsun kdeniz :)) birkaç haftaya duyabilirsin kalp atışlarını.topuklu ayakkabıya neden izin vermiyor anlamadım( çok yüksek olmadıktan sonra bence bişe olmazz
![]()
bende anlamadım. öyle söylemesi korkuttu beni açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun kdeniz :)) birkaç haftaya duyabilirsin kalp atışlarını.topuklu ayakkabıya neden izin vermiyor anlamadım( çok yüksek olmadıktan sonra bence bişe olmazz
![]()
5+3'sün bugün. 9+5 olunca doktora gidiyorsun, o zaman kesin duyulur kalbi:)
Var mı belirtiler, şikayetler?
İlk gelenlerin sordukları soruyu, sen sormadan ben cevaplayım:) Mesajlarımızın altlarındaki çizelgelerden yapmak istersen eğer 2011 Ağustos annelerinin ilk sayfasında nasıl yapılacağı anlatılmış, oradan bakabilirsin:)
Bir de bizim ilk sayfamızdaki listeye bilgilerini girebilmek için Esrant'a özel mesaj atabilirsin.
Tekrar hoşgeldin:)![]()
kızlar bişi soracaktım folik asit ne kadar kullanıyosunuz günde
kızlar bişi soracaktım folik asit ne kadar kullanıyosunuz günde
folic plus içiyorum ben. yemeklerden hemen sonra alıyorum günde 3 tane. 3 ünüde ard arda içiyorum bu arada
ay nerden duydun??maşallah bende hiç bulantı yok
![]()
![]()
topuklu ayakkabı şaşırtıcı gerçekten bende ilk kez duyuyorum :44:
evet canım bende folik plus kullanıyorum günde 3 tane
saçınıda boyamacaksın dedi 4 ay. hani aile doktoru olmasa güvenmesem çelişkiye düşücem ama iyi bir doktor ferat erol adana da
saç boyamayı hiçbir dr önermiyor.
5. aydan sonra bitkisel boyaya izin veriyorlar ama onu da çok güvendiğin yerde yaptırmalısın bence
benim doktorum çok yüksek olmadıkça topukluyu yasaklamıyor
ama kesinlikle dümdüz babetlerle gezmek yok diyor.
hafif bir topuk ya da dolgu taban olursa belimize binen yük de hafifliyor
kızlar birde birşey sorucam sizlere bebişin kesesini gördükten ne zman sonra dr.a gittiniz yani 2.dr.kontrolünüz ne zaman sonra oldu?
kızlar birde birşey sorucam sizlere bebişin kesesini gördükten ne zman sonra dr.a gittiniz yani 2.dr.kontrolünüz ne zaman sonra oldu?
kimse yok mu kızlar yardım edin![]()
kimse yok mu kızlar yardım edin![]()