• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun kdeniz :)) birkaç haftaya duyabilirsin kalp atışlarını.topuklu ayakkabıya neden izin vermiyor anlamadım :(( çok yüksek olmadıktan sonra bence bişe olmazz:emir_bebek::emir_bebek:

bende anlamadım. öyle söylemesi korkuttu beni açıkçası

5+3'sün bugün. 9+5 olunca doktora gidiyorsun, o zaman kesin duyulur kalbi:)
Var mı belirtiler, şikayetler?
İlk gelenlerin sordukları soruyu, sen sormadan ben cevaplayım:) Mesajlarımızın altlarındaki çizelgelerden yapmak istersen eğer 2011 Ağustos annelerinin ilk sayfasında nasıl yapılacağı anlatılmış, oradan bakabilirsin:)

Bir de bizim ilk sayfamızdaki listeye bilgilerini girebilmek için Esrant'a özel mesaj atabilirsin.

Tekrar hoşgeldin:):nazar:

hiçbir şikeyetim bulunmamakta. oldukça iyiyim(maaşşallah diyorum kendime :) bol bol su içiyorum ve tabi bir ayağımda wc de. umarım hep böyle dewam eder. bizim aileninkadınlarında hamilelik süreci normal ve sorunsuz geçiyor. belkide onlar gibi olurum :):nazar:

kızlar bişi soracaktım folik asit ne kadar kullanıyosunuz günde

kızlar bişi soracaktım folik asit ne kadar kullanıyosunuz günde

yarım kullanıyorum ben.hamilelik öncesinde başlamıştım kullanmaya.. şimdi decavit kullanıyorum onun içindede folik var o yüzden yarıma düşürdü dr um

hayırlı olsun kdeniz :)) birkaç haftaya duyabilirsin kalp atışlarını.topuklu ayakkabıya neden izin vermiyor anlamadım :(( çok yüksek olmadıktan sonra bence bişe olmazz:emir_bebek::emir_bebek:

topuklu ayakkabı şaşırtıcı gerçekten bende ilk kez duyuyorum :44:

topuklu ayakkabı şaşırtıcı gerçekten bende ilk kez duyuyorum :44:

saçınıda boyamacaksın dedi 4 ay. hani aile doktoru olmasa güvenmesem çelişkiye düşücem ama iyi bir doktor ferat erol adana da

saçınıda boyamacaksın dedi 4 ay. hani aile doktoru olmasa güvenmesem çelişkiye düşücem ama iyi bir doktor ferat erol adana da

saç boyamayı hiçbir dr önermiyor.
5. aydan sonra bitkisel boyaya izin veriyorlar ama onu da çok güvendiğin yerde yaptırmalısın bence

benim doktorum çok yüksek olmadıkça topukluyu yasaklamıyor
ama kesinlikle dümdüz babetlerle gezmek yok diyor.
hafif bir topuk ya da dolgu taban olursa belimize binen yük de hafifliyor

saç boyamayı hiçbir dr önermiyor.
5. aydan sonra bitkisel boyaya izin veriyorlar ama onu da çok güvendiğin yerde yaptırmalısın bence

benim doktorum çok yüksek olmadıkça topukluyu yasaklamıyor
ama kesinlikle dümdüz babetlerle gezmek yok diyor.
hafif bir topuk ya da dolgu taban olursa belimize binen yük de hafifliyor

evet saçımızı boyamayalım arkadaşlar beyazlarınız falan varmı bilmiyorum ama başka çözümler bulucaz artık birde dediğin doğru bence ne çok topuklu ne de babet hafif topuk veya ortopedik ayakkabılar en iyisi gerçekten....

kızlar birde birşey sorucam sizlere bebişin kesesini gördükten ne zman sonra dr.a gittiniz yani 2.dr.kontrolünüz ne zaman sonra oldu?

kızlar birde birşey sorucam sizlere bebişin kesesini gördükten ne zman sonra dr.a gittiniz yani 2.dr.kontrolünüz ne zaman sonra oldu?

canım biz keseyi gördük geçen hafta perşembe günü. bdaki randevu 3 şubattı. cuma lekelenmem oldu tekrar çağırdı dr. gittim progestan verdi.3şubattaki randevum iptal edildi bu cumaya randevu verdi.

canım biz keseyi gördük geçen hafta perşembe günü. bdaki randevu 3 şubattı. cuma lekelenmem oldu tekrar çağırdı dr. gittim progestan verdi.3şubattaki randevum iptal edildi bu cumaya randevu verdi.

slm kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım çoğunu :27: ne güzel çoğunuz keseyi gördünüz hatta kalp atışlarını bile duydunuz ben c.tesiyi bekliyorum keseyi görebilmek için ve sanki geçmiyo günler :49:

Benim doktorum bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir zararı yok saçını boyatabilirsin dedeki benimkiler felaket beyazdır nine gibi. Ben yaklaşık bir senedir folik kullanıyordum artık onada gerek yok bir daha kontrole geldiğinde bazı testler yapacağım eğer ihtiyacın var ise vitamin falan veririm dedi sanırım elevit verecek.

Back