• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayız canım..
Yeni ve TEK başlığımız bu..
Hayırlı olsun hepimize..
sorunsuz bir hamilelik geçiririz umarım..

merhaba esrant.ben aranıza yeni katıldım.ve listede benimde adımın olmasını istiyorum
tahmini doğum tarihim 22 eylul.doktora da bu aksam gidicem.kalp atıslarını dinliycemmvee izmirdeyim:))

hepimiz farklı yaşıyoruz belirtileri bende de bulantı yok aşerme yok ama malesef kabızlık var :(

oda kotudur emınım ama benımkı cok daha kotu sanıtrım yaaa
yemeksız yasamak dr eger yarın gerek gorurse serum taksvıyesı yapıcakmıs ondan da cok korkuorum

merhablar kızlar
benım kusmalarım cok arttı dıye dr aradım bugun benden bır suru tahklıl test ıstedı
ılk gebelık testlerıymıs onları yaotrdım kan ıdrar falam zaten kanım yok bıde 3 tup aldılar ruh gıbı gezınıorum ortalarda sızde de kusmayı cok sıddetlı yasayan varmı
yarında ınsallah kalp atıslarını dınlıcez rabbım korkutmaz ınsallah :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldiniz aramıza bende kusma ve bulantı olmadı şimdilik

Allah annelerimzden razı olsun valla yokluklarını göstermesin inş.Bana da kabızım diye hoşaf yapıp gönderdi.

aynnenn öyle cnm içim gidiyo ben ona yardım edeceğime o geldi bana yardım ediyor.
Allah razı olsun başımızdan eksik etmesin annelik zormuş şimdi anlıyoruz daha yeni yenii

:))) ayşe hanım hakkında sorun olursa konuşabiliriz canım özelden fln msj atabilirsiinn

bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz geçer hersey,tesekkür ederim.ayse hanımada bi arkadasım gitti sanırım.sen burdan da tavsiyelerini yazarsan memnun olurum ,diğer arkadaslarda faydalansın bari :DD

bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz geçer hersey,tesekkür ederim.ayse hanımada bi arkadasım gitti sanırım.sen burdan da tavsiyelerini yazarsan memnun olurum ,diğer arkadaslarda faydalansın bari :DD
valla ben memnunum sakin bi kadın sen sormadan gerekeni söylüyor çok soru sormazsan memnun kalırsın. pek konuşkan değil yani ama gereken bilgiyi veriyor aradığında ulaşabiliyorsun geri dönüp cevaplıyor. tahlillerini kendi söylüyor telde.
benim lekelenmem oldu aradım gel dedi gittim hemen aldı beni ilgilendi. dahada fazla bi beklentim olmayacağı için ben sevdim bana da arkadaşım önerdi onun doğumunu da ayşe hanım yaptı :emir_bebek:

valla ben memnunum sakin bi kadın sen sormadan gerekeni söylüyor çok soru sormazsan memnun kalırsın. pek konuşkan değil yani ama gereken bilgiyi veriyor aradığında ulaşabiliyorsun geri dönüp cevaplıyor. tahlillerini kendi söylüyor telde.
benim lekelenmem oldu aradım gel dedi gittim hemen aldı beni ilgilendi. dahada fazla bi beklentim olmayacağı için ben sevdim bana da arkadaşım önerdi onun doğumunu da ayşe hanım yaptı :emir_bebek:

ben daha çok acemiyim yaa:58:ilk kontrolde ultrasonla bakıyo ve sonra tahliler için gün mü veriyo acaba???eger öyleyse ne kadar zaman sonraya veriyo acaba:53:

MERHABA ARKADASLAR,ben daha dün üye oldumvee tahminme göre 6 haftalık hamileyimmm.
bu aksam üzeri ilk kontrolüm için doktora gidicem.sanırım kalp atışlarını dinliycem bebişimin.
o yüzden çookk heyecanlıyım.benimde bebeğim allah nasip ederse eylül 22 civarı doğacak.yukarıdaki listeye bende eklenmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilemiyorum.aslında internet kurdu olmama ragmen heyecandan galiba:43:kafam çoook karışık yaa:69:
bana yardımcı olurmusunuz.birde bana izmirdeki kadın doğumcu tavsiyelerinizi bildirirmisiniz.
bugün doruk tıpa gidicem.aysel taşere.

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza..
bende aysel hanıma gidiyorum bu cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicez..aysel hanım süper bir doktor..fazlasıyla ilgili ne yiyip içmemenden tut psikolojik desteğe kadar herşeyi yapıyo sağolsun..

Back