• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz keseyi gördük geçen hafta perşembe günü. bdaki randevu 3 şubattı. cuma lekelenmem oldu tekrar çağırdı dr. gittim progestan verdi.3şubattaki randevum iptal edildi bu cumaya randevu verdi.

teşekkürler özlemcim nasılsın? nasıl gidiyor? bol bol su içmemiz gerekiyormuş bu arada senin ilk kan tahlillerinde lökosit çıktımı?

slm kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım çoğunu :27: ne güzel çoğunuz keseyi gördünüz hatta kalp atışlarını bile duydunuz ben c.tesiyi bekliyorum keseyi görebilmek için ve sanki geçmiyo günler :49:

geçmiyor zaman canım yaa haklısın özlüyor insan görmek istiyor

teşekkürler özlemcim nasılsın? nasıl gidiyor? bol bol su içmemiz gerekiyormuş bu arada senin ilk kan tahlillerinde lökosit çıktımı?

çıktı lökosit canım ama dr önemsemedi herhalde birşey demedii.bulantılar başladı cnm kokular mahvediyor. su içiyorum bol bol

ben 19 ocakta gittim canım canım doktorda 3 hafta sonra gel dedi 12 şubata randevu aldım uzun zaman dimi? üffffffffffffffff

bize göre çok uzun evet zaman geçmiyorki hep onları düşünüyoruz:5:....hiç bu kadar dikkatli olmamıştım wc de bile:1:

çıktı lökosit canım ama dr önemsemedi herhalde birşey demedii.bulantılar başladı cnm kokular mahvediyor. su içiyorum bol bol

bende onu dicektim canım çok su içerek geçiyormuşta yeni duydum bu arada sabah yazdığımı gördünmü ? bulantılar düşük riskinin azaldığının göstergesiymiş...:34:

bize göre çok uzun evet zaman geçmiyorki hep onları düşünüyoruz:5:....hiç bu kadar dikkatli olmamıştım wc de bile:1:

aynen her wc de kalite konrol yapiom:) çıkıncaaada eşim hemen soruyoor var mı bişi die :))

merhaba arkadaşlar ben de dün dr gittim çok şükür şimdilik bi sorun yok kilo da almamışım hiç

bende onu dicektim canım çok su içerek geçiyormuşta yeni duydum bu arada sabah yazdığımı gördünmü ? bulantılar düşük riskinin azaldığının göstergesiymiş...:34:

evet tatlıım bende okuduumm onu öyle yazıyor hadi bakalım inşallah

slm kızlar ne çok şey yazmışsınız okuyamadım çoğunu :27: ne güzel çoğunuz keseyi gördünüz hatta kalp atışlarını bile duydunuz ben c.tesiyi bekliyorum keseyi görebilmek için ve sanki geçmiyo günler :49:

geçmez canım günler biz keseyi gördük yine geçmiyor...şimdi de kalp atışını merak ediyoruz...sağlıkla gelsinler inşallah:nazar::nazar::nazar: sıkı sıkı tutunsun miniklerimiz bize...:49:

geçmez canım günler biz keseyi gördük yine geçmiyor...şimdi de kalp atışını merak ediyoruz...sağlıkla gelsinler inşallah:nazar::nazar::nazar: sıkı sıkı tutunsun miniklerimiz bize...:49:

evet mercimekler sıkı tutunun anneciklerinizeee:49:

kızlar birde birşey sorucam sizlere bebişin kesesini gördükten ne zman sonra dr.a gittiniz yani 2.dr.kontrolünüz ne zaman sonra oldu?

bana 2 hafta sonraya vermişti yani dün gittim Çok şükür her şey yolunda şimdilik

hakikaten mercimekler yaa 7.haftada fasulye olacaklarmış...oy oy daha çok yolumuz var bizim sağlıklı geçer inşallah:nazar:

annecikleri yiyecek onlarda büyüyecekler kocaa bebiiş olacaklar Allahıınn izniyleee oyhhh:3:

Back