• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

birde çalışıyorum de tam olsun canım

çalışmıyorum canım oğluma hamileliğimde riskli bi gebelikteydim kanamam vardı sözleşmeliydim bankada zırt bırt izinde vermiyolardı istifa etmek zorunda kaldım sonrada sorunlu bi bebeklik ve çocukluk derken gurbetteyiz bide yaşım geçti tekrar işe girmek için malum tekrar sınav falan tutmadı yaşım 27 yaş sınırı var çoğu bankada 28imde doğum yaptım evdeyim anlıcan üniv mezunu ev hanımı oldum çıktım aslında çalışmak hep içimde var 2. çocuğuda ondan yapıyorum oda olsun büyüsünde kendime özel iş kurayım rahat rahat bida bebek büyütme işine kalkışmayım dedim ikisi bir arada büyüsün istedik ama bakıyorumda burda 2.yi bekleyenlerin ilk çocukları benimkindende küçük çoğu aylardan bahsediyolar ben allahtan 3yaşına kadar bekledim kreşe gidebilsin diye haziranda başlıyor kreşe rahatlarım o zaman herhalde

kızlar birde bulantı hissi düşük riskinin azaldığını gösteriyormuş :16:

mevzey ilk bebeğin çok küçük değilmi canım nasıl cesraet ettin 2.ye bakıcak sana yardım edecek kişiler varmı

sağol canım ben iyiyim ama bebek iyimi bilemiyorum çok zor günler geçiriyorum oğlumdan dolayı dün akşam parmağını gözüme soktu sonra geceye doğru bi yumruk çaktı gözüme morarmadı ama morarmaya yakın bi renk aldı küçükte olsa erkek ve güçlü ya bide üşütmüş akşam bi kustu bide gece vakti bizim yatağa yerlere kustu bi yandan onları temizle gece gece makinayı açtım onun gürültüsü sessizlikte sonra oğlanı tekrar uyutma çabası sabahta ishal olmuş altını batıra batıra bi hal oldu bende yıkamaktan taktım bebek bezini dayanamadım gelirse ona yapsın diye ne dertliymişim demi dün akşam oturdum hıçkır hıçkır ağladım ben nasıl başedicem 2taneyle diye ilk bebeği olacaklarda heyecan varken bende heyecanın yanında korku daha çok stresim daha çok çok yaramaz oğlum var ya bu bebek düşmeden durursa mucize bence :43:

sen napıyorsun nasılsın canım
dün gece aklıma sabun hikayesi gelmişti bu kez epey yormuş seni çok geçmiş olsun iştahı iyidir umarım kıyamam ya nasıl olmuştur allah bilir ben iyi gibiyim çok şükür ama ara ara dişim agrıyor çok çekiyorum ogluşa tekrar geçmiş olsun

Merhaba kızlar.
Geçmiş çok birikmiş,okuyamadım:27:
Nasılsınızzz?

dün gece aklıma sabun hikayesi gelmişti bu kez epey yormuş seni çok geçmiş olsun iştahı iyidir umarım kıyamam ya nasıl olmuştur allah bilir ben iyi gibiyim çok şükür ama ara ara dişim agrıyor çok çekiyorum ogluşa tekrar geçmiş olsun

bugüne kadar beni en çok yoran şey iştahı oldu sınırın çok altında kilosu hiç birşey yemiyor dr.ların vermediği ilaç vitamin kalmadı fayda etmiyor bu kusma olayıı her ağladığında hasta olmasada yapıyor dr. dikkat çekmek için yaptığını söylüyor dikkate almayın kusunca diyor almıyoruz ama bittiğide yok ev afedersin halılar kusmuk kokuyor sürekli temizlik yapsanda içine işliyor mesela bu geçen yaz yıkamaya verdim halıları eve geldi halı dakika bir gol bir çıkardı halıya bundan 3ay önce allahın gücüne gitmesin düşük yaptım ama sevndim düştüğüne yine çok kötü dönemlerinden birindeydik kuş palazı olmuştu oğlum soluk alamıyordu iğneler içirip geceleri dışarı çıkarıyoduk nefes alsın diye hep hasta bir çocuk oldu oğlum allahım 2.yi diyorum umarım uslu ve hastalığı olmayan bi bebeğim olur o bari üzmez diyorum çok çektim ölümlerden döndü oğlum 41derece ateşlerinide gördüm allah acılarını göstermesin kızlar doğumdan itibaren tamamen annelik iç güdünüz koruma iç güdünüz oluşuyor şimdiki bişey değil emin olun bütün hayat görüşünüz düzeniniz herşey çok değişiyor zor ama br o kadarda güzel bir duygu diğer çocuğu olan annelerde katılacaktır eminim düşüncelerime gerçekten çok zor büyüyolar

aryamina geçmiş olsun canım dişler çok hassas oluyor hamilelikte çoğumuzun diş etleri sık sık kanayacak hazırlıklı olun kızlar hormonların etkisi bu bol su için idrar yolu enfeksiyonuna açık bi dönemdeyiz önlemenin tek yolu su

kızlar ruhunuzu kararttım sanırım çok özür dilerim gerçekten zor dönem geçiriyorum bide hormonlar iyice hassaslaştırıyor bir dokun bin ah işit durumundayım nolur kusuruma bakmayın sizin kadar bende heyecanlıyım aslında yeni bir can canım sonuçta bebeğim sorumluluk çok olunca malum endişelerde çok oluyor yeni arkadaşlarımın hepsine hoşgeldiniz diyorum umarım hepimiz sağlıklı güzel bi hamilelik dönemi geçirip yola devam eder minikler doğuncada anılarını paylaşırız :69:

merhaba hanımlar hem yeni bir anne adayı hemde yeni bir üyeyim. dün dr a gittim ve 5-6 haftalık olduğunu söyledi. 26 eylül gibi doğum gerçekleşebilir dedi. minicik bir keseydi :) doktor topuklu ayakkabı giymememi söyledi. riskli bir durum olabilirmi. birde bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyma şansımız var

geçmiş olsun ayşegülcüm herşey üstüste gelmiş ama geçer inşallah en kısa zamanda.oğlun da büyür durulur.evet vechi ersun the goolun karşısında.

hoşgeldin kdeniz tbrk ederim allah tamamlamayı nasip etsin.

merhaba hanımlar hem yeni bir anne adayı hemde yeni bir üyeyim. dün dr a gittim ve 5-6 haftalık olduğunu söyledi. 26 eylül gibi doğum gerçekleşebilir dedi. minicik bir keseydi :) doktor topuklu ayakkabı giymememi söyledi. riskli bir durum olabilirmi. birde bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyma şansımız var

Hoşgeldin:) Son adet tarihin nedir? Ona göre 5 haftalık mı 6 haftalık mı bilirsin. 6-8 haftalarda kalp atışı duyuluyor, bizim burdaki grupta genelde 6.5-7'de duyuldu. İkinci randevu için ne zamana çağırdı doktorun?

:5:
Hoşgeldin:) Son adet tarihin nedir? Ona göre 5 haftalık mı 6 haftalık mı bilirsin. 6-8 haftalarda kalp atışı duyuluyor, bizim burdaki grupta genelde 6.5-7'de duyuldu. İkinci randevu için ne zamana çağırdı doktorun?

25 şubatta kontrole gidicem 19 aralık son adetimin ilk günü. bu arada ben 14 ocakta test yaptım negatif çıktı 19 ocakta yaptığım testte pozitif çıktı

:5:

25 şubatta kontrole gidicem 19 aralık son adetimin ilk günü. bu arada ben 14 ocakta test yaptım negatif çıktı 19 ocakta yaptığım testte pozitif çıktı

5+3'sün bugün. 9+5 olunca doktora gidiyorsun, o zaman kesin duyulur kalbi:)
Var mı belirtiler, şikayetler?
İlk gelenlerin sordukları soruyu, sen sormadan ben cevaplayım:) Mesajlarımızın altlarındaki çizelgelerden yapmak istersen eğer 2011 Ağustos annelerinin ilk sayfasında nasıl yapılacağı anlatılmış, oradan bakabilirsin:)

Bir de bizim ilk sayfamızdaki listeye bilgilerini girebilmek için Esrant'a özel mesaj atabilirsin.

Tekrar hoşgeldin:):nazar:

hayırlı olsun kdeniz :)) birkaç haftaya duyabilirsin kalp atışlarını.topuklu ayakkabıya neden izin vermiyor anlamadım :(( çok yüksek olmadıktan sonra bence bişe olmazz:emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin mevzey dokuz doğuranlarda beraberdik sanırım değilmi?:34:
hoşbulduk canım hatırlamıyorum o topici paylaşım neydiki????
mevzey ilk bebeğin çok küçük değilmi canım nasıl cesraet ettin 2.ye bakıcak sana yardım edecek kişiler varmı

canım benim 1. tedavi ile oldu nasılsa olmaz diye rahattık süpriz oldu yani allahıma şükür bir şekil yola koyucam kızımda çok harekıetli ve yaramaz ama sonrası rhat olucak inş. yorulucaz tabi çalışıyorum bide annemler var burda o bundan bıktı hamile olduğumu duyunca düşüncelere dalmıştı baktım olmuyo babaannemi çağırırım evde durur bakıcı tutarım öyle planlıyorum allah ne gösterir bilemem

Back