Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bişey sorcam yani daha doğrusu benim gibi olan var mı son bi haftadır sürekli yatıyorum kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum geçen hafta clexane 4000 diye bi iğne verdi doktor hergün iğne yaptırıyorum bu daha ne kadar sürecek böyle cuma günü tekrar kontrolüm var
kokular beni etkilemeye başladı kızlar herşey kokuyor ve en önemlisi sigaradan nefret ediyorum şuan[/QUO
dün geceden beri bende de var bulantı ve koku hassasiyeti canımm çook kötü yaa(
kokular beni etkilemeye başladı kızlar herşey kokuyor ve en önemlisi sigaradan nefret ediyorum şuan
ayşegül epeydir karşılaşamıyoruz bebek ve sen nasılsınız bakalım
progestan bende 3 tane kullanıyorum artı günde bi defa iğne ama hala kahverengi akıntının devam etmesi kafamı karıştırıyor yok güzelim ben çalışmıyorum ev hanımıyım
çok geçmiş olsun benimde bazen pembe bazen kahverengi akıntım oldu progestan kullanıyorum ilk baştada 3 tane igne oldum şuan yok çok şükür... geçen gün doktorum ultrasonda görünen kanama önemli kahverngi akıntı olabilir o önemli degil demişti
ayyy keşke bende sigaradan tiksinebilsem şu an tek sıkıntım sigara resmen sigaraya aşeriyorum yok böyle bişey yaaa
sağol canım ben iyiyim ama bebek iyimi bilemiyorum çok zor günler geçiriyorum oğlumdan dolayı dün akşam parmağını gözüme soktu sonra geceye doğru bi yumruk çaktı gözüme morarmadı ama morarmaya yakın bi renk aldı küçükte olsa erkek ve güçlü ya bide üşütmüş akşam bi kustu bide gece vakti bizim yatağa yerlere kustu bi yandan onları temizle gece gece makinayı açtım onun gürültüsü sessizlikte sonra oğlanı tekrar uyutma çabası sabahta ishal olmuş altını batıra batıra bi hal oldu bende yıkamaktan taktım bebek bezini dayanamadım gelirse ona yapsın diye ne dertliymişim demi dün akşam oturdum hıçkır hıçkır ağladım ben nasıl başedicem 2taneyle diye ilk bebeği olacaklarda heyecan varken bende heyecanın yanında korku daha çok stresim daha çok çok yaramaz oğlum var ya bu bebek düşmeden durursa mucize bence
Sen napıyorsun nasılsın canım
merhaba kızlar ve minikleri...Bende de koku hassasiyeti başladı ve sigaraya antipati geçen gün arkadaşım yanımda sigara içmek istedi çok ısrar etti birşey deyemedim ama hem bozuldum niye böyle birşey teklif etti diye hemde evimi terketmek istedim o an..
.insanlar çok mu düşüncesiz benmi hassasım artık bilmiyorum....:44:
canıımm bende günde 3 tane progestan kullanıyoeum cumadan beri bi tek wc ye kalkıyorum.. ama wcden sonra silerken bi bakıyorum ki peçete lekelenmiş az az.. arada hala daha öyle oluyor cuma dr a gideceğim bakalım
günaydınkızlar nasılsınız bebşler nasıl ? umarım hepiniz iyidir. bende sağlık ocağından geldim az önce kan idrar tahlillerim vardı rutin doktorun istediği cuma giderken sonuçları götürcem. bugünden gittim yaptırdıminşallah bi sorun çıkmaz
![]()
kokular beni etkilemeye başladı kızlar herşey kokuyor ve en önemlisi sigaradan nefret ediyorum şuan
vechi ersun dediğin the goolun karşısında bi yer var orasımı tıp merkezi kayınvalidemi orada dr.a götürmüştüm bi zaman ordaki dr.lar askeriyenin dr.larıydı geneli bu ismail beyinde methini çok duydum araştırdım iyi bi dr.muş bakalım nolcak bide ben balıkesiri bizim eve çok yakın olmasından istiyorum hemen arkasında oturuyoruz yürüyerek 5dk.Selam fıstıklar,
Doktordan geldim herşey yolunda cuma işe başlıyorum.emedur bulantı hapını gönül rahatlığıyla alabilirsin benim öğrenciliğimden beri kullanılan popüler ve zararsız bir ilaç dedi dr kendisi 55 yaşında rahat var.
Belizberkin ve lightlife kızlar minikler süperr:)maşallahları var.Bence Belizberkin in kız Lightlife ınkisi erkek:))bana kese konumundan öyle geldi.
Ayşegülcüm daha önce özel msjda yazmıştım ben erol beye gidiyorum ama özel balıkesirle vechi ersun birleşti erol beyde vechi ersunda duruyor ama doğumlar özel balıkesirde ben 1yıldan fazla devamlı hastasıyım çok memnunum.fiyatları sormadım şimdiden ama birçok ile kıyasla fiyatlar uygun.örneğin çoğu ilde 150den fazla olan rahim filmini 65e çektirmiştim diye hatırlıyorum.doğumuda en fazla 500 diye bekliyorum.
içiyormuydun daha önceden
Merhaba anne adayları bende size katıldım pazartesi yeni öğrendim gebeliğimi 16 aralık sat eylül 22 beklenen doğum tarihi 2. bebeğim 1.si 14 aylık allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
içmiyordum canım ama arkadaşlarım içerken birşey demiyordum...
sağol canım ben iyiyim ama bebek iyimi bilemiyorum çok zor günler geçiriyorum oğlumdan dolayı dün akşam parmağını gözüme soktu sonra geceye doğru bi yumruk çaktı gözüme morarmadı ama morarmaya yakın bi renk aldı küçükte olsa erkek ve güçlü ya bide üşütmüş akşam bi kustu bide gece vakti bizim yatağa yerlere kustu bi yandan onları temizle gece gece makinayı açtım onun gürültüsü sessizlikte sonra oğlanı tekrar uyutma çabası sabahta ishal olmuş altını batıra batıra bi hal oldu bende yıkamaktan taktım bebek bezini dayanamadım gelirse ona yapsın diye ne dertliymişim demi dün akşam oturdum hıçkır hıçkır ağladım ben nasıl başedicem 2taneyle diye ilk bebeği olacaklarda heyecan varken bende heyecanın yanında korku daha çok stresim daha çok çok yaramaz oğlum var ya bu bebek düşmeden durursa mucize bence
sen napıyorsun nasılsın canım