Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özlemcim nasılsın?
2010 eylül annesinden kocaman selamlar size..yavrularınızı sağlıkla kucaklamanız dileğiyle..çok özel bir duygu hamilelik tadını çıkarın bol bol ..sağlıklı güzel hamilelik dönemi diliyorum...
kızlarrrr cok moralim bozuksubatın 2sinde kontrolüm var ama dün bi tanıdıgımın bebişinin kalbi durmus kürtjla alcaklarmıs.hatta aynı haftalardayız.bende korktum bugün dayanamadım önceden gittigim dr uma gittim bebişime bakmaya gelişimi cok güzel haftasıyla uyumlu ama kese 2hafta geriden geliyomuş.malum bebek hızla gelişimine devam ettigi için kese ona yatişemeyince suyu yetmiyomus kese dar geliyomus ve kalbi durabiliyomus.cok korkuyorum.sonra eve gelince bir 2saat sonra camasırımda hafif lekelenme vardı ve ozamandan beri az az geliyo progesteronda kullanıyorum ama neden oldu bilmiyorum dr umu aradım agrı yoksa bi sorun olmaz dedi ama bilmiyorum.hem lekelenme hem kese geriden geliyo bebişim beni bırakıcak sanırım
cok üzgünüm cok korkuyorum.Allahım bebişimi korusun annesini bırakmasın dua edin kızlar ne olur:18::18:
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duydum.
Rabbim yanımızda olsun![]()
günaydın kızlar bende iszleri uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadılisteye ekleyemedim lütfen benide eklerseniz çok sevinirim.
kilo:65
boy :1,68
sat:23 kasım
beklenen doğum:1 eylül ( inşallah )
kılzar bendede 6 haftalıkken lekelenme oldu Allaha şükr 5 gün sürdü şimdi yok ama progestana günde 3 tane devam.
iinşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimizi![]()
bugün biras kötüyüm cnm.. iştahsızlık baş ağrısı ve havalardan sanırım bacak kasılması var..bacaklarım fena kasılıyor.. sen nasılsın tatlım?
Kızlar
siz cinsiyetlerini ne hissediyorsunuz?
kuzum annemin de zor geçmiş bnm de öyle geçecek sanırımmSenin bebişin biraz nazlı olacak canım bende de çok hafif ağrılar, zaman zaman batma ve sancı var sağlıkla gelsinler inşallah...kendine dikkat et bol bol uzan...
![]()
slm
kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?
valla canım alakası var mı bilmiyorum sizde yorum yapın lütfen . benim bi arkadaşım var karşı apartmanımızda o 5+4 ken gitti ve kalp atışlarını duydu ben 5+2yken gittim biz duyamadık 15 gün sonra duyarız dedi. arkadaşın tahmini şöyle onunki ikinci bebek ilk çocuğu da erkek diyor ki erke çocuğu daha çabuk büyüyor ve gelişiyor kesin ikinci de erkek benimki dedi. bence senin ki kız dedi. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz da benim de içimde bi fıstık varmış gibi geliyor![]()
herkese merhaba
hepinize huzurlu bi hamilelik ve kolay dogum diliyorum.
son adet tarihim 19 aralık oldugundan içinizdeki kucuk bebeklerden biriyiz
beklenen dogum 25 eylul
oglumu 41 haftalık dogurdugumu düşünürsek ekime de sarkabilir doğumumuz :)
doktorumla ilk randevum yarın
kesin bilgileri yarın alacagım inşaallah
şimdilik elimde soluk renkli idrar tahlili var :)
![]()
kuzum annemin de zor geçmiş bnm de öyle geçecek sanırımmcuma bi gelse bi görsem mercimeğimi rahatlayacağım çok bunaldım korkuyorum sürekli birşey olacak diyee.. ederiim canımm sende dikkat et
![]()
o zaman hiç canını sıkma herşey genetik zaten neredeyse...annenin öyle olduysa,sende de öyle olabilir ama bak sen gayet sağlıklısın senin bebeğinde sağlıklı olur ayrıca birşey olacak korkusu hepimizde var ben geceleri rahat uyuyamıyorum bile... annelik içgüdüsü bumudur nedir :44:? annelerimiz hep korkardı bize birşey olacak diye bizde hafife alırdık onları...şimdi bizim başımızda artık tek düşündüğüm şey bebişim...sağlıkla gelsinler inşallah![]()
günaydın kızlar
bugüne mide bulantısıyla uyandım sefasını sürdüğüm günler geçti galiaba.
başağrısı da var.akşama kadar nasıl çalışacam bilemiyorum
geçer herhalde ne dersiniz.