bende aynı durumdayım aksi gibi işlerde çok yoğun..yanında tuzlu çubuk kraker varsa bi iki tane at bastırıyo bulantını..
eve gidip uyumak istiyorum bazı zmanlar neden çalışıyorum diye kendime kızıyorum.oh ne güzel evde hiçbir şeyi düşünmeden yatmak vardı......ağlamak istiyorum ben
canım benim öyle düşünme..olumlu bakmaya çalış..bende çalışmaktan özellikle şu dönemde pek zevk almıyorum kötü zamanlarımda bebişim benimle diye destek alıyorum ondan..sende bebeğini düşünerek çalışıyosun sonuçta ona iyi bi gelecek sunabilmek için..sakın üzme canını olumlu düşün ki olumlu olsun herşey
haklısın biliyorum geçecek bunlar...ama inan şu an da gözyaşlarımı tutamıyorum.halbuki hiçbir şey olmadı niye böyleyim bugün...........
tabiki hormonlarımız nedeniyle..bebişimiz sağlıklı demekki sevgili hormonlarımız çalışıyo işte bu iyi haber
sorma zaman geçmiyo hiç di mi?
ama inşallah büyüdüklerini koşup oynadıklarını bile görücez miniklerimizin..
içini ferah tutmaya çalışki bebişin daha rahat büyüsün içinde..annenin duygularından etkilenirmiş bebişler..
evet zaman hiç geçmiyor.müzik felan açim bari..biraz neşelenirim.bebeğim etkilenmesin yeter ki...
ha şöyleee..aç müziği ne güzel..miniklerimizle fıkır fıkır bi gün bizi bekliyo
açtım şekerim.biz miniğimle müzik dinliyoruz...teşekkür ederim adamavi.
ne demek canım her zaman..benimde işleri toparlamam gerek şimdi konuşuruz gene
geçmiş olsun canım benim de gecen pzt akşam kahverengi akıntım geldi hemen doktoru aradım ertes gün gittim bebek iyi ama 3.5 aylık olana dek progestan alıcaksın günde 3 defa dedi iğne vermedi ertesi gün kesildi zaten ama 10 gündür evde raporluyum akıntı ve kanamalarda sürekli istirahat şart.sen çalışıyor musun peki hala
progestan bende 3 tane kullanıyorum artı günde bi defa iğne ama hala kahverengi akıntının devam etmesi kafamı karıştırıyor yok güzelim ben çalışmıyorum ev hanımıyım
günaydın kızlar
bugüne mide bulantısıyla uyandım sefasını sürdüğüm günler geçti galiaba.
başağrısı da var.akşama kadar nasıl çalışacam bilemiyorum
geçer herhalde ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?