2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı durumdayım aksi gibi işlerde çok yoğun..yanında tuzlu çubuk kraker varsa bi iki tane at bastırıyo bulantını..

eve gidip uyumak istiyorum bazı zmanlar neden çalışıyorum diye kendime kızıyorum.oh ne güzel evde hiçbir şeyi düşünmeden yatmak vardı......ağlamak istiyorum ben

sanırım duygusallık tavan yaptı bugün.ağlamak istiyorum.......

eve gidip uyumak istiyorum bazı zmanlar neden çalışıyorum diye kendime kızıyorum.oh ne güzel evde hiçbir şeyi düşünmeden yatmak vardı......ağlamak istiyorum ben

canım benim öyle düşünme..olumlu bakmaya çalış..bende çalışmaktan özellikle şu dönemde pek zevk almıyorum kötü zamanlarımda bebişim benimle diye destek alıyorum ondan..sende bebeğini düşünerek çalışıyosun sonuçta ona iyi bi gelecek sunabilmek için..sakın üzme canını olumlu düşün ki olumlu olsun herşey

haklısın biliyorum geçecek bunlar...ama inan şu an da gözyaşlarımı tutamıyorum.halbuki hiçbir şey olmadı niye böyleyim bugün...........

haklısın biliyorum geçecek bunlar...ama inan şu an da gözyaşlarımı tutamıyorum.halbuki hiçbir şey olmadı niye böyleyim bugün...........

tabiki hormonlarımız nedeniyle..bebişimiz sağlıklı demekki sevgili hormonlarımız çalışıyo işte bu iyi haber

tabiki hormonlarımız nedeniyle..bebişimiz sağlıklı demekki sevgili hormonlarımız çalışıyo işte bu iyi haber

iiii olsun da yeter ki ben çekerim böyle.büyüdüğünü görsem içim rahatlayacak.

sorma zaman geçmiyo hiç di mi?
ama inşallah büyüdüklerini koşup oynadıklarını bile görücez miniklerimizin..
içini ferah tutmaya çalışki bebişin daha rahat büyüsün içinde..annenin duygularından etkilenirmiş bebişler..

evet zaman hiç geçmiyor.müzik felan açim bari..biraz neşelenirim.bebeğim etkilenmesin yeter ki...

evet zaman hiç geçmiyor.müzik felan açim bari..biraz neşelenirim.bebeğim etkilenmesin yeter ki...

ha şöyleee..aç müziği ne güzel..miniklerimizle fıkır fıkır bi gün bizi bekliyo

ya kızlar bişey sorcam yani daha doğrusu benim gibi olan var mı son bi haftadır sürekli yatıyorum kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum geçen hafta clexane 4000 diye bi iğne verdi doktor hergün iğne yaptırıyorum bu daha ne kadar sürecek böyle cuma günü tekrar kontrolüm var

geçmiş olsun canım benim de gecen pzt akşam kahverengi akıntım geldi hemen doktoru aradım ertes gün gittim bebek iyi ama 3.5 aylık olana dek progestan alıcaksın günde 3 defa dedi iğne vermedi ertesi gün kesildi zaten ama 10 gündür evde raporluyum akıntı ve kanamalarda sürekli istirahat şart.sen çalışıyor musun peki hala

Günaydın kızlar benimde ilk başta kahverengi lekelenmem olmuştu 3-4 gün sürdü yatarak dinlenerek vakit geçirdim hep,işede gelmedim o zamanlar ama doktor endişelenicek bişey yok dedi kahverengi lekelenmeler olabiliyormuş..

progestan bende 3 tane kullanıyorum artı günde bi defa iğne ama hala kahverengi akıntının devam etmesi kafamı karıştırıyor yok güzelim ben çalışmıyorum ev hanımıyım

progestan bende 3 tane kullanıyorum artı günde bi defa iğne ama hala kahverengi akıntının devam etmesi kafamı karıştırıyor yok güzelim ben çalışmıyorum ev hanımıyım

endişelenecek birşey oldugunu sanmıyorum özellikle ağrı olmaması önemli akıntılarda ağrı yoksa korkma.renginin de kahverengi olması iyi.canım bence 4-5 gün sadece wc ye kalkarak dinlenirsen akıntıların kesileceğini düşünüyorum.akıntısı olan herkes böyle yaparak atlatıyor.

günayddın kızlar Ankarada olanlardan yardım istiyorumm..geçen cuma dr bana içerde kanama ihtimali var dedi ultrasondan görmüş progestan verdi ama bende ne agrı ne kanama var çok şükür.dün Ankaraya geldim bide burda gideyim dra diyorum.iyi bi dr adı istiyorum sizden.gataya gideniniz oldu mu ordan olursa daha olur ama özelde de olabılır.

Günaydın herkese,,
Benim de 1 haftadır var,portakal ,yeşil elma yiyorum ,o da iyi geliyor.
Geçer umarım bu dönemlerimiz çabucak hem iş hem bulantı,sefasını süremiyoruz hamileliğin.
Akşamları daha iyi hissediyorsun ama kendini ,öğleden sonra baya hafifler.

günaydınkızlar nasılsınız bebşler nasıl ? umarım hepiniz iyidir. bende sağlık ocağından geldim az önce kan idrar tahlillerim vardı rutin doktorun istediği cuma giderken sonuçları götürcem. bugünden gittim yaptırdım inşallah bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…