• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende oldum olası göbek sorunu vardı hep göbüşlüydüm zayıf olmama rağmen. bak ne güzel fındığım diyorum da sen 5 aylık gibisin ama bizim bebiş daha 2 aylık bile değil deyip kızdırıyo beni yaaa :1::1::1:[/QUO

beni de en zayıf anlarımda bile terketmedi göbüşkomm benimde öyle napalımm yaa veririz gider kilolar alalala demi kıslarr bebişler iyi olsun daa:emir_bebek:

tabi yaaa hiç dert etmiyorum elbet veririz:69::49:

benim ki bir şey deyince küsüyor.beğenmiyorsun diye.

aa sorma öyleler ben önce homurdanıyorum sonra kıyamıyorum canın sagolsun kocacım yıkarız diyorum yüzü gülüyor hemen :1: yazık napsınlar onlarda yardımetmeye çalışıyorlar kendilerince

aa sorma öyleler ben önce homurdanıyorum sonra kıyamıyorum canın sagolsun kocacım yıkarız diyorum yüzü gülüyor hemen :1: Yazık napsınlar onlarda yardımetmeye çalışıyorlar kendilerince

hep yardımcıydı zaten.hamile kalınca iyice girişti işlere.yakında abartıp büyük temizlik yapacak diye korkuyorum.cam pencere gelmesin aşağıya.

bebişler gelene kadaarr evi başımıza yıkacaaklar bunlaarr:)) ama şakası bi yana çok şanslıyız çook şükür. bir dünya erkek var umrunda bile olmuyor hiçbirşey.. ben babamında böyle yardım ettiğini görmedşm annem hamileyken kardeşime.. şanslıyız bizz varsınn batsın her yer temizleniirr giderr:3:

Özlemcim nasılsın?

Tam 30 sayfa okudum gözlerim yoruldu walla...hatunlar maşallah iş güç yok herhalde:))bende çalışıyorum arada okuldan bakıyorum ama yetişemiyorum sizelere..:)))Bu arada benim bebiş ne sağda ne solda tam ortada:)))artı ne fasulye ne yuvarlak uzunca:)))AHhaha benim bebiş babasına çekmiş belli....ne yapmaya çalıştığı belli değil bıdığımın kafasına göre takılıyor....

ay canım maşallahhhh bende cuma günü gidiyorum cuma 7+5 olcam benimkide bu kadar olmuştur herhalde şimdiden heyecan yaptım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49:

Olmuştur annesi hatta benimkinden bi kaç mm daha büyük olur sen gidene kadar...

Bu da benim minik:) Şİmdi bu kese fasülye mi yuvarlak mı?

[/QUOTE]

maşşallah....:nazar:fasulyeye benzettim ama:))

Ya arkadaşlarım biri bana turşunun zararlı olmadığını söylesin.Rica etsem doktorlarınıza danışın bana niye yasaklandı bu canım da çekiyor zaten bişey yiyemiyorum :(
arkadaşı yıllardır hamile kadınların limon, turşu aşermesi normaldir...ben hiç zararlı diye duymadım ki bende aşeriyorum turşu falan...eğer tansiyotn problemin falan yoksa ye ama abarttmamk lazım tabiki...
selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. meyve de yiyebiliyorum.

folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. aydan sonra verecekmiş.

bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.

şu mide dönmesi bir geçse cıkarmıyorum cunku sadece bulanıyor ve yemek fikri bile cok kötü geliyor..umarım tum cekenlerin hemen geçer..

Ayyy aynı bende öyleyim ne yesem ekşime yapıyor midemde, yanma yapıyor...iştahlı hiç bişy yiyemez oldum...aç karnına çok kötü oluyorum midem ağzımda kusma falan yok ama midem sulu sulu sanki...canım hiç bişy yemek istemiyor...ne balık ne et ne tavuk...aslında çok da severim hepsini...tek yiyebildiğim kaşarlı tost bu ara..o da midemi bastırıyor diye hoşuma gidiyor...
Eki Görüntüle 132116
buda benim bebiş maşallah deyin kızlarr :nazar::nazar:

Maşşallah bıdığa:nazar::nazar:
bizimki de öyle...2 akşama bir balık alıyor kendi elleriyle yapıyor mutfağın halini sormayın....sonra da gelip karnıma konuşuyor balık yiyelim mi bıdığım...sonra kocaman bir öpücük...ben mutfağın haline ağlasam mı yoksa gülsem mi anlayamıyorum

Ayyy çok komik yaaaa.....:52::52:

Son düzenleme:
Selam fıstıklar,

Doktordan geldim herşey yolunda cuma işe başlıyorum.emedur bulantı hapını gönül rahatlığıyla alabilirsin benim öğrenciliğimden beri kullanılan popüler ve zararsız bir ilaç dedi dr kendisi 55 yaşında rahat var.

Belizberkin ve lightlife kızlar minikler süperr:)maşallahları var.Bence Belizberkin in kız Lightlife ınkisi erkek:))bana kese konumundan öyle geldi.

Ayşegülcüm daha önce özel msjda yazmıştım ben erol beye gidiyorum ama özel balıkesirle vechi ersun birleşti erol beyde vechi ersunda duruyor ama doğumlar özel balıkesirde ben 1yıldan fazla devamlı hastasıyım çok memnunum.fiyatları sormadım şimdiden ama birçok ile kıyasla fiyatlar uygun.örneğin çoğu ilde 150den fazla olan rahim filmini 65e çektirmiştim diye hatırlıyorum.doğumuda en fazla 500 diye bekliyorum.

Selam fıstıklar,

Doktordan geldim herşey yolunda cuma işe başlıyorum.emedur bulantı hapını gönül rahatlığıyla alabilirsin benim öğrenciliğimden beri kullanılan popüler ve zararsız bir ilaç dedi dr kendisi 55 yaşında rahat var.

Belizberkin ve lightlife kızlar minikler süperr:)maşallahları var.Bence Belizberkin in kız Lightlife ınkisi erkek:))bana kese konumundan öyle geldi.

Ayşegülcüm daha önce özel msjda yazmıştım ben erol beye gidiyorum ama özel balıkesirle vechi ersun birleşti erol beyde vechi ersunda duruyor ama doğumlar özel balıkesirde ben 1yıldan fazla devamlı hastasıyım çok memnunum.fiyatları sormadım şimdiden ama birçok ile kıyasla fiyatlar uygun.örneğin çoğu ilde 150den fazla olan rahim filmini 65e çektirmiştim diye hatırlıyorum.doğumuda en fazla 500 diye bekliyorum.

gözün aydın canım, sıkıntılı dönemi atlatmana çok sevindim bundan sonra herşey gönlüne göre olur inşallah. Bulantıların ne alemde?

gözün aydın canım, sıkıntılı dönemi atlatmana çok sevindim bundan sonra herşey gönlüne göre olur inşallah. Bulantıların ne alemde?

sağol tatlım 7.haftamda iyiyim bya yemek yedim ama 8e girdiğimden beri çok fenayım yine bişey yiyemiyorum.belki de progestan da bulandırıyordur midemi bilemiyorum.senin bebiş ne tarafta kesede??

sağol tatlım 7.haftamda iyiyim bya yemek yedim ama 8e girdiğimden beri çok fenayım yine bişey yiyemiyorum.belki de progestan da bulandırıyordur midemi bilemiyorum.senin bebiş ne tarafta kesede??

insallah geçer en kısa zamanda son zor zamanlarımız artık bu ayı da bitirsek hersey biraz daha rahat olucak. Benim bebiş sağda sere serpe yatıyor lithium teyzesi :1: Benim ve esimin içinden geçen hep kız bebekti. Şimdilik bütün belirtiler kız gibi gidiyor ama oglusum da olursa basımın tacı olur tabi :emir_bebek:

Merhaba kızlar,geçen yıl bizlerde sizin durumunuzdaydık.Yeni haberler almıştım.O müjdeler şuan kucaklarımızda.Allah sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik uzun ve zor bir dönem Allah yardımcınız olsun.Ama o bebeği karnınızda hissetmeye başlayınca o duygu selinde kayboluyorsunuz zaten.bizlerde şimdi ek gıdaya geçiş dönemlerindeyiz.Neyse çok güzel çok özel günler hamilelik günleri,değerini bilin.Allaha emanet olun....

Merhaba kızlar,geçen yıl bizlerde sizin durumunuzdaydık.Yeni haberler almıştım.O müjdeler şuan kucaklarımızda.Allah sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilelik uzun ve zor bir dönem Allah yardımcınız olsun.Ama o bebeği karnınızda hissetmeye başlayınca o duygu selinde kayboluyorsunuz zaten.bizlerde şimdi ek gıdaya geçiş dönemlerindeyiz.Neyse çok güzel çok özel günler hamilelik günleri,değerini bilin.Allaha emanet olun....

Çok tesekkur ederiz canım. Allah analı babalı büyütsün,nazarlardan korusun bebişinizi:nazar::nazar: darısı bizlerin başına inşallah.

lilacın sen ve bebiş nasıl dün randevu nasıl geçti bilgisayara pek geçemiyorum eşimden fırsat kalmıyor:)

ayyyy çok duygulandım şimdi geçen sene bende aynı sizin gibiydim eylül annesi olmayı beklerken 17 ağustosta kızımı dünyaya getirdim :nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinizin gözü aydın sıkıntısız hamilelik dönemi geçirirsiniz bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah hııı birde bol bol uyuyun 9 ay sonra nede olsa bol bol uykunuz bölünecek :52::71::71::71::71::71:

ayyyy çok duygulandım şimdi geçen sene bende aynı sizin gibiydim eylül annesi olmayı beklerken 17 ağustosta kızımı dünyaya getirdim :nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinizin gözü aydın sıkıntısız hamilelik dönemi geçirirsiniz bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah hııı birde bol bol uyuyun 9 ay sonra nede olsa bol bol uykunuz bölünecek :52::71::71::71::71::71:

amin inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızınızı da Allah analı babalı büyütsün...

Selam fıstıklar,

öylemi diyyosun hadi bakalım hayırlısı sağlıklısı..

iyi akşamlar kızlar bizde bebişimizi dün gördük 9 hafta dedi doktor 2.5 cm miş bebişim kocaman olmuş dedi doktor ama kalp atımını dinletmedi önermiyoruz dedi.Şubatın 15i ile 20 si arasında ikili test yaptırcaz.

iyi akşamlar kızlar bizde bebişimizi dün gördük 9 hafta dedi doktor 2.5 cm miş bebişim kocaman olmuş dedi doktor ama kalp atımını dinletmedi önermiyoruz dedi.Şubatın 15i ile 20 si arasında ikili test yaptırcaz.

Aynen canım banada kalp atımını dinletmedi önermiyorum dedi:20: daha sonra dinlersin dedi...yalnızca kalp atımının görüntüsünü gösterdi....Sağlıklı bi şekilde atsında kalpleri önenmi değil sesini duymasakta olur onun sağlığı herşeyden önemli....

Back