• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın günaydın günaydın teyzeler,biz geldik :69:
Çok heyecanlıyım kızlar.
Şükürler olsun ki keseyi gördük.
0.583 cm,daha minicik bir şey :69:
Normalde 5+2,ultrasonda 5+1 yani sat'a göre normal dedi.
Her şey yolundaymış:nazar:
15 gün sonra tekrar gideceğiz.
O zaman hem bebişi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız inşallah:21:
Çok mutluyum,elimde bebişimin kesesinin fotoğrafı var:69:
Çok güzel bir duygu bu çoookkkk..:61:

çook sevindim :64: gözün aydın tatlım darısı bizlerin başına..

canım çok mutlu oldum çok çok tebrik ediyorum tatlım seni!!!
folik asit dışında herhangi birşey verdi mi veya tahlil falan?

Çok teşekkürler canım benim:61:
Bana normalde ilk gittiğim doktor vitamin ilacı vermişti.
Bu doktor (artık buna devam edeceğim )
vitamine şimdilik gerek yok dedi.
folik asit yazdı
3 ay bunu kullan,vitamine sonra geçeriz dedi canım.
tahlillerimi geçen hafta yaptırmıştım ben
kan idrar falan..

gozun aydın cnm ay ben keselerın gorundugunu duydukca dahada mutlu oluyoorum.bu aralar cok duygusalım galıba gıg deseler aglıyorum

bu ilk gidişin değilmi doktora? bende gitsemmi diyorum sonrada henüz erken diyorum :45::1: karındanmı baktı?

Geçen hafta işte kan ve idrar testi yaptırdım ssk'da.
Normalde devam edeceğim doktora ilk gidişim.
Karnımdan baktı canım,ultrasonla.
Zaten gider gitmez işte kontrol edelim dedi.
Hemen gördük,olması gerektiği gibi dedi.
Boyu,haftası falan tam dedi:nazar:
senin daha 4 hafta sanırım,birkaç gün daha bekle kesin görürsün tatlım..:61:

gozun aydın cnm ay ben keselerın gorundugunu duydukca dahada mutlu oluyoorum.bu aralar cok duygusalım galıba gıg deseler aglıyorum

Teşekkür ederim asktutkunum:61:
Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için
hem çok mutlu oluyoruz,hem de duygulanıyoruz.
darısı miniklerin kalp atışlarına inşallahh:69:

bu ilk gidişin değilmi doktora? bende gitsemmi diyorum sonrada henüz erken diyorum :45::1: karındanmı baktı?

canım ben az önce konuştum doktorumla, bu haftayı geçirelim dedi. folik asitlerin bitsin elevit e başlıycaz dedi. pazarteside 12:30da gdicem kontrole. çoook erkennnnnnn bide çunu hesapla 15 günde bir gidicez ya dr.a? bir sonrakinde 7. haftaya denk gelmezsek kalp atışını duyamayabiliriz ve bir 15 gün daha bekleriz :1::1::1:

gogus agrılarınız ne durumda benım yarın reglı tarıhım cok korkuyorum.reglı olurken goguslerım agrımazdı ama yumurtlama gununden sonra bır agrı basladı kac gundur sudyen takamıyorum ucları tarıs olmus gıbı acıyor elleyemıyorum.bıde kahverengı bolumunde benek benek kabarcıklar olustu normalmı kı

gogus agrılarınız ne durumda benım yarın reglı tarıhım cok korkuyorum.reglı olurken goguslerım agrımazdı ama yumurtlama gununden sonra bır agrı basladı kac gundur sudyen takamıyorum ucları tarıs olmus gıbı acıyor elleyemıyorum.bıde kahverengı bolumunde benek benek kabarcıklar olustu normalmı kı

Canım anlattığın şeyler normal.
Ama benim şikayetlerim yok henüz..
Acıyor göğüslerim ama çok değil yani,rahatsız etmiyor..

Günaydın günaydın günaydın teyzeler,biz geldik :69:
Çok heyecanlıyım kızlar.
Şükürler olsun ki keseyi gördük.
0.583 cm,daha minicik bir şey :69:
Normalde 5+2,ultrasonda 5+1 yani sat'a göre normal dedi.
Her şey yolundaymış:nazar:
15 gün sonra tekrar gideceğiz.
O zaman hem bebişi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız inşallah:21:
Çok mutluyum,elimde bebişimin kesesinin fotoğrafı var:69:
Çok güzel bir duygu bu çoookkkk..:61:

Ohhh iste gune guzel baslamak icin bir sebep daha :66: gozumuz aydin canim hayirli ugurlu olsun kesemiz Allah nazarlardan saklasin hepimizi insallahhh :nazar::nazar:

Geçen hafta işte kan ve idrar testi yaptırdım ssk'da.
Normalde devam edeceğim doktora ilk gidişim.
Karnımdan baktı canım,ultrasonla.
Zaten gider gitmez işte kontrol edelim dedi.
Hemen gördük,olması gerektiği gibi dedi.
Boyu,haftası falan tam dedi:nazar:
senin daha 4 hafta sanırım,birkaç gün daha bekle kesin görürsün tatlım..:61:

evet 4 haftalık..inşallah tatlım..

normal canim endiselenme.. Benim de cok fena aciyo uzerine yatamiyorum artik. Vucut kendini emzirmeye hazirlarmis simdiden. Sut kanallarimiz aciliyor o yuzden aciyormus bunu bilince acisi rahatsiz etmiyor artik beni :69:

canım ben az önce konuştum doktorumla, bu haftayı geçirelim dedi. folik asitlerin bitsin elevit e başlıycaz dedi. pazarteside 12:30da gdicem kontrole. çoook erkennnnnnn bide çunu hesapla 15 günde bir gidicez ya dr.a? bir sonrakinde 7. haftaya denk gelmezsek kalp atışını duyamayabiliriz ve bir 15 gün daha bekleriz :1::1::1:

valla kafam karıştı diyorumki hiç keseyi göremeye gitmeyim 3 hafta sonra kalp atışını keseyi vs hepsini toptan görürüz :1: bazende böyle merak ediyorum acaba kesede sorun varmı kese varmı vs.. :44: karışığım yani..
folik asit olarak ne kullanıyosunuz? ben günde 1 defa folbiol alıyorum..

valla kafam karıştı diyorumki hiç keseyi göremeye gitmeyim 3 hafta sonra kalp atışını keseyi vs hepsini toptan görürüz :1: bazende böyle merak ediyorum acaba kesede sorun varmı kese varmı vs.. :44: karışığım yani..

günde 400mg sanıyorum değeri benimkininde. günde 1. GNC nin bitkisel bir folik asiti var. onu içiyorum ben.
keseyi görmek çok öenimli. sakın öle düşünme. kimyasal gebelikler var, dış gebelikler var.... bunlardada çift çizgi çıkıyor idrarda!!! bence keseyi görmek birinci engeli atlatmak demek...

valla meraktan catlamayacagini bilsem 3 hafta sonra git derdim ama biliyorum ki hepimiz bisi goremeyecegimizi bildigimiz halde kosa kosa gidiyoruz doktora icimiz rahat etsin istiyoruz su bekleme sureci cok zormus gercekten :61: bu arada ben solgar`in folic asidini kullaniyorum gunde 1 defa..

Back