Doktorum bana da folbiol yazdı.
Artık ona devam edeceğim ben de..
esra bebis ne taraftaymis soyledi mi doktor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum bana da folbiol yazdı.
Artık ona devam edeceğim ben de..
esra bebis ne taraftaymis soyledi mi doktor?
dmlnr şimdi sırada sen varsın canım
perşembe saat kaçtaydı randevun?
canım ben hiç sormadım:26:
öyle ortalıkta duruyordu benim ufaklık
bugun ruyamda kız bebek gordum kuvvetı doldurup beraber banyo yapıcaktık tam yaparken kuvvettekı dolu su akıp gıdıyor.yıllar once olmus olan halamın k.pederını gordum kabak buyutmus bahcesınde onu gosterıyordu ama bebık cok tatlıydı ya
bugun ruyamda kız bebek gordum kuvvetı doldurup beraber banyo yapıcaktık tam yaparken kuvvettekı dolu su akıp gıdıyor.yıllar once olmus olan halamın k.pederını gordum kabak buyutmus bahcesınde onu gosterıyordu ama bebık cok tatlıydı ya
evet galiba siradaki benim :81: saat vermedi saat 16.00 ya kadar gel alicam seni dedi. kontrol randevusu oldugu icin sanirim. ben sabahtan giderim tabi :)))
haha seninki gorunmek istiyo demek ki insallah cinsiyetini de nazlanmadan gosterir zamani gelince
Git git canım erkenden git
Özel hastaneye mi gideceksin ?
Zaten çok uzun sürmüyor,her şeyin yolunda olduğunu söylüyorlar.
Şu anda pek bir şey yok ki zaten..
Kızlar herkese merhaba,
Bende Eylül annesi olacağımı geçen hafta öğrendim
Kızlar herkese merhaba,
Bende Eylül annesi olacağımı geçen hafta öğrendim
Merhaba sirin hoşgeldin,hayırlı olsun
sat ne zamandı,gördün mü bebişini?
aa ne guzel bi arkadas daha katildi bize hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun bebisin sat ne zaman, kac haftalik oldunuz?
hoşbulduk esrant sat 3 Aralıktı,henüz göremedim meleğimi kısmetse bu cmt gidiyorum doktora