• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar jinekolojik ultrasonla ilgili düşünceniz nedir? Ben biraz tedirginim aslında keseyi görene kadar alttan muayene olmaktan çekiniyorum. Siz ne dersiniz?

canim genellikle zorunda kalmadikca doktorlarda alttan muayene yapmiyorlar artik sadece son haftalarda cati kontrolu icin bakiyorlar. Ama zaten riski olan bi durum olsa hicbir doktor risk almaz eger vajinal bakiyorsa mutlaka vardir bir bildikleri. Benim doktorum da gecen hafta bakmadi sadece karindan bakti keseyi goremedik bu hafta tekrar cagirdi..

kese çok küçükken karından belli olmuyor tatlım. vajinal ultrasonda bu yüzden yapılıyor ama onun ayarını doktorlar biliyor merak etmeyin.
şaka değil yani. bile bile düşüğe neden olabilirlerde aynı zamanda. benim bundan önceki hamileliğimde 5. haftamdada, 7. haftamdada vajinalle baktı. çok net göründü... doktor çok önemli, seni tanımalı. sende ona güvenmelisin.:nazar:

selam kizlarrr :10:

oooooooooooo masallahhhhhhhh keseleri bebisleri goren gorene yaaaa, darisi bana insallahhhhh:16:

kizlar bugun cok ayakta kaldim belimde agri var biras :31: hareketsiz kalmayin hamilelikte diyolar ama biraz fazla ayakta olunca agri oluyo, simdi oturdumda biraz gecti iyi oldu sukurler olsun :79:

kizlar bugun cok ayakta kaldim belimde agri var biras :31: hareketsiz kalmayin hamilelikte diyolar ama biraz fazla ayakta olunca agri oluyo, simdi oturdumda biraz gecti iyi oldu sukurler olsun :79:

evet yaaa bende de oluyor...ayakta kalınca kasıkarım ve belim ağrıyor....şimdi hatta biraz uzancam...bebeğime bişy olmasında...:nazar::nazar:

Bu arada bende pazartesi keseyi görmeye gitcem...inşallah hayırlısıyla görürüz canımın içini:emir_bebek::nazar:....

Günaydın günaydın günaydın teyzeler,biz geldik :69:
Çok heyecanlıyım kızlar.
Şükürler olsun ki keseyi gördük.
0.583 cm,daha minicik bir şey :69:
Normalde 5+2,ultrasonda 5+1 yani sat'a göre normal dedi.
Her şey yolundaymış:nazar:
15 gün sonra tekrar gideceğiz.
O zaman hem bebişi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız inşallah:21:
Çok mutluyum,elimde bebişimin kesesinin fotoğrafı var:69:
Çok güzel bir duygu bu çoookkkk..:61:
canım çok güzel...sevindim senin adına...artık darısıda bizlerin başına....
hoşgeldin lila...yaş şehir sat kg ve beklenen doğum tarihin ne canım?

canım benim,
sat..... 4 aralık2010
kg .....55
yaş .....28
beklenen doğum tarihi...10 eylül:emir_bebek::nazar:

şirinegzm hoşgeldin.tebrik ederim seni de.ben bugun il merkezdeydim kızlar.eski doktoruma mı devam edicem yoksa yeni bir doktora mı geçicem karar verememiştim bugun bir alternatif daha vardı ordaki doktora da gözüktm.hepsini deniyorum anlıcağınız.her doktor birbirinden farklı ve bu çok rahatsız edici.bu seferki doktor her gebelikte zorunlu 2 vajinal ultrason vardır dedi bir gebeliğin başında iki doğuma bikaç hafta kala.vajinal muayene sanıldığı gibi düşüğe neden olmaz kızlar bugun de vajnal muayene oldum tabi herşey daha netti.tam rahmin içindeydi kesemiz.doktor şimdilik normal dedi.yalnız ben gebelere düşük riskini ortadan kaldırmak için 3 günde 1 progynex iğne yaptırtıyorum kabadan dedi.diğer doktor ilişki yasak değil çok abartmamak şartıyla demişti ama bu 10-12.haftaya kadar yasak dedi.kafam iyice karıştı.eşim normal seyrine bakalım.iğneye gerek yok dedi.sanırım eski doktoruma devam edicem bilmiyorum..doktor meselesi hastane meselesi çok önemli zor karar

canım çok güzel...sevindim senin adına...artık darısıda bizlerin başına....

canım benim,
sat..... 4 aralık2010
kg .....55
yaş .....28
beklenen doğum tarihi...10 eylül:emir_bebek::nazar:

benimde 11 eylül :69: evlenme yıldönümümüz evimizi aldığımız tarih uğurlu sayımız :69::49:

merhabalar, ben kesemi 31 aralıkta gördüm korka korka gittiğim kontrolden kuş gibi hafifleyerek çıktım.
kesemiz 13mm yeri de güzelmiş, 10 ocakta gel kalp atışlarına bakalım ona göre tahlillere başlayalım dedi. inşallah her bir aşamayı hayırlısıyla güzel haberlerle atlatırız.

merhaba güzel anne adayları.. bende 2010 ekim annesiyim. sizlerin yazdıklarını okuyunca geçen sene ki halim geldi gözümün önüne.. Keseydi,kalp atımıydı derkenn bir de bakmışsınız ki sağlıkla kucaklarınız da kuzucuklarınız.. Allah hepinizin gönlüne göre versin ve sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. hamileliğinizin tadını çıkarın muhakkak ben şimdiden özlemeye başladım çünkü :49: :16:

Son düzenleme:
merhaba güzel anne adayları.. bende 2010 ekim annesiyim. sizlerin yazdıklarını okuyunca geçen sene ki halim geldi gözümün önüne.. Keseydi,kalp atımıydı derkenn bir de bakmışsınız ki sağlıkla kucaklarınız da kuzucuklarınız.. Allah hepinizin gönlüne göre versin ve sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. hamileliğinizin tadını çıkarın muhakkak ben şimdiden özlemeye başladım çünkü :49: :16:

merhaba canim, ne guzel yazmissin... insallah canim bizlerde bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz insallahhhh

Allah razi olsun, sende bebisini sagliklica buyutursun insallah :71:

uzun süre oturunca da oluyo bende bel sırt ağrısı olduğum yere uzanıveriyom hemen şimdiden böyleyis göbüş kocaman olunca napcas bilmem :1:

merhabalar, ben kesemi 31 aralıkta gördüm korka korka gittiğim kontrolden kuş gibi hafifleyerek çıktım.
kesemiz 13mm yeri de güzelmiş, 10 ocakta gel kalp atışlarına bakalım ona göre tahlillere başlayalım dedi. inşallah her bir aşamayı hayırlısıyla güzel haberlerle atlatırız.

çok güzeeeel senin bebiş ne kadarlık?

Kızlar jinekolojik ultrasonla ilgili düşünceniz nedir? Ben biraz tedirginim aslında keseyi görene kadar alttan muayene olmaktan çekiniyorum. Siz ne dersiniz?

ben allatn muayene oldum bi sorun olmadı daha net de görünüyor herşey görünüyor kist falan var mı diye ama doktoruna da bağlı olabilir arkadaşın dediği gibi

Back