canım sat 26 kasım beklenen 2 eylül ben şimdi yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim kendinize iyi bakın:79:
http://lbdf.lilypie.com/t3fwp1.png
Canım bu linki kopyalayacaksın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sat 26 kasım beklenen 2 eylül ben şimdi yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim kendinize iyi bakın:79:
Gidip keselerini görenlere gözünüz aydın ,gideceklere de hayırlı haberlerle dönmelerini dileriz diyelim. Kızlar sağlık ocağına ne kaydı yaptırıyosunuz bu arada şartmı yada
Ben geldim kızlar
pembedana hoşgeldin,neler yaptın bakalım
lila evet normal kasık ağrıları,bende de oluyor..
bugün bir arkadaşımdaydım. bebişini çok özledim hem hamiş haberini ilk söylediğim ender insanlardan kendisi. bebiş koklayarak geçti günüm. kahvaltı yaptık...güzeldii. yarın doktor randevumu alıcam. 4+2 olupta doktora gideniniz var mı
Ne kadar güzel geçmiş günün
Hımm sanırım yok canım.
Genelde 5'de gidiyoruz.
Sen de biraz daha bekle istersen:44:
dayanamıycammmm yaa içim kıpır kıpırrrr
kızlar kaç kişiyiz burada...bi liste falan varmı....varsa benide ekleyin unutmayın....
kızlar kaç kişiyiz burada...bi liste falan varmı....varsa benide ekleyin unutmayın....
Eveeeettt Lithium geldiii hem de kesesiyle birlikte!!!
Kızlar doktor keseyi çok rahat gördü karından bu kadar erken görünmeyebilir genelde ama maşallah çok güzel yer bulmuş kendine çok güzel yerleşmiş dedi.çok mutluyum çoooook!2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı.Bana bir bir güzel güzel anlattı şunu söyle bunu böyle yiyeceksin diye.Bebişimin ilk fotosu da elimde:) 12mm ama hangi tarafta olduğunu söylemeyi unuttum.KG 49 çıktı 60kg a kadar alabilirsin dedi.10-12 kg arası alınanla kolay verilir ama üstü kalır dedi.
uyudukca uyuyasım var gozlerımın ıcı yanıyor sızler nasılsınız bakalım
Eveeeettt Lithium geldiii hem de kesesiyle birlikte!!!
Kızlar doktor keseyi çok rahat gördü karından bu kadar erken görünmeyebilir genelde ama maşallah çok güzel yer bulmuş kendine çok güzel yerleşmiş dedi.çok mutluyum çoooook!2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı.Bana bir bir güzel güzel anlattı şunu söyle bunu böyle yiyeceksin diye.Bebişimin ilk fotosu da elimde:) 12mm ama hangi tarafta olduğunu söylemeyi unuttum.KG 49 çıktı 60kg a kadar alabilirsin dedi.10-12 kg arası alınanla kolay verilir ama üstü kalır dedi.