• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün gezdim hep daha yeni giriyorum topiğe. yeni topiğimiz açılmış... doktora gidenler var?
ben yarın arayıp randevu alacağım doktorumdan çarşamba gitmeyi istiyorum ama haftaya gelde diyebilir belki, bakalım... hayırlısı olsun hepimize...

Gidip keselerini görenlere gözünüz aydın ,gideceklere de hayırlı haberlerle dönmelerini dileriz diyelim. Kızlar sağlık ocağına ne kaydı yaptırıyosunuz bu arada şartmı yada

gebelik kaydı ya şart olup olmadığını bilmiyorum ama bana gebe kalınca gel demişlerdi gittim onlarda takipediyolar gebeliği testler falan işte

selam kizlar nerdesinizzz ?

yeni cizelge yaptim ya hevesliydim ya baktikca mutlu oluyorum :)

mutlulugumuz hic bozulmaz insallahhhh, 2011 bizi hep boyle mutlu eder insallahhhhhhhhhhh (sadece 2011 degil bi omur :)

bende yaptım çizelgemi sonunda yaşasınnnnnnnnnnnn.......kızlar ara ara kasıklarımda sancılanma oluyor sizlerde de varmı??

Ben geldim kızlar:16:

pembedana hoşgeldin,neler yaptın bakalım:61:

lila evet normal kasık ağrıları,bende de oluyor..

Ben geldim kızlar:16:

pembedana hoşgeldin,neler yaptın bakalım:61:

lila evet normal kasık ağrıları,bende de oluyor..

bugün bir arkadaşımdaydım. bebişini çok özledim hem hamiş haberini ilk söylediğim ender insanlardan kendisi. bebiş koklayarak geçti günüm. kahvaltı yaptık...güzeldii. yarın doktor randevumu alıcam. 4+2 olupta doktora gideniniz var mı :p

bugün bir arkadaşımdaydım. bebişini çok özledim hem hamiş haberini ilk söylediğim ender insanlardan kendisi. bebiş koklayarak geçti günüm. kahvaltı yaptık...güzeldii. yarın doktor randevumu alıcam. 4+2 olupta doktora gideniniz var mı :p

Ne kadar güzel geçmiş günün:61:
Hımm sanırım yok canım.
Genelde 5'de gidiyoruz.
Sen de biraz daha bekle istersen:44:

kızlar kaç kişiyiz burada...bi liste falan varmı....varsa benide ekleyin unutmayın....

Eveeeettt Lithium geldiii hem de kesesiyle birlikte!!!:nazar::nazar:
Kızlar doktor keseyi çok rahat gördü karından bu kadar erken görünmeyebilir genelde ama maşallah çok güzel yer bulmuş kendine çok güzel yerleşmiş dedi.çok mutluyum çoooook!2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı.Bana bir bir güzel güzel anlattı şunu söyle bunu böyle yiyeceksin diye.Bebişimin ilk fotosu da elimde:) 12mm ama hangi tarafta olduğunu söylemeyi unuttum.KG 49 çıktı 60kg a kadar alabilirsin dedi.10-12 kg arası alınanla kolay verilir ama üstü kalır dedi.

aaaa sebat da görmüş keseyiiii:)) harika! gözünaydın şekerim senin de

Kızlar doktor keseyi çok rahat gördü karından bu kadar erken görünmeyebilir genelde ama maşallah çok güzel yer bulmuş kendine çok güzel yerleşmiş dedi.çok mutluyum çoooook!2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı.Bana bir bir güzel güzel anlattı şunu söyle bunu böyle yiyeceksin diye.Bebişimin ilk fotosu da elimde:) 12mm ama hangi tarafta olduğunu söylemeyi unuttum.KG 49 çıktı 60kg a kadar alabilirsin dedi.10-12 kg arası alınanla kolay verilir ama üstü kalır dedi.

Harika bir haber daha:92:
Canım gözün aydın,çok güzel bir şey bu..
İnşallah hep böyle sağlıklı devam eder ufaklık:55:
doktor neler söyledi paylaşır mısın bizimle:61:

:46:çok güzel doktorunda baya ilgilenmiş valla harika:61:

Back