• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kizlar su 3 hafta gecse bebisimden biseyler gorsem rahatlayacam ya sizin kontroller yakin ne guzel,

sagol tatlım koymadım bende. yesil mercimek yemegi yaptım domates corbam var yanına da bulgur pilavı yapıcaktım bulgurumun tarihi gecmis 4 aydır yurt dısındaydım bende domatesli pirinc pilavına cevirdim :)

oh ohh eline sağlık arkadaşım

kızlar şimdi doktordan geldik kese göründü ay çok heyecanlandım yarın testler yapılıcak 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktor:emir_bebek:

kızlar şimdi doktordan geldik kese göründü ay çok heyecanlandım yarın testler yapılıcak 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktor:emir_bebek:

Oleyy ilk şanslı annemiz geldiii:21:
Canım hadi gözün aydın.
Darısı inşallah yarın benim başıma..
Aldın mı bebişinin ilk resmini:69:

canım aldım bebişimin ilk resmini yarın sendende güzel haber bekliyorum normalde bende çarşamba gibi gidicektim eşim erkene almış iyi oldu enaznından gördüm bebişimi:nazar:

canım aldım bebişimin ilk resmini yarın sendende güzel haber bekliyorum normalde bende çarşamba gibi gidicektim eşim erkene almış iyi oldu enaznından gördüm bebişimi:nazar:

İnşallah ben de yarın güzel haberlerle gelirim canım:61:
Bebişi görüdünüz mü yoksa yalnızca kese mi:44:
Hımm bir de tesler ne testleri?

Back