Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosun canım?
Ben kilo problemimle hamile kaldım:26:
sagol tatlım koymadım bende. yesil mercimek yemegi yaptım domates corbam var yanına da bulgur pilavı yapıcaktım bulgurumun tarihi gecmis 4 aydır yurt dısındaydım bende domatesli pirinc pilavına cevirdim :)
oh ohh eline sağlık arkadaşım
54 falan ama göbek var bende başka bişey yok senin kilo kaç?
kızlar şimdi doktordan geldik kese göründü ay çok heyecanlandım yarın testler yapılıcak 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktor
kızlar şimdi doktordan geldik kese göründü ay çok heyecanlandım yarın testler yapılıcak 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktor
ohhh hadi gözün aydın arkadaşım darısı başımıza inşallahh
canım aldım bebişimin ilk resmini yarın sendende güzel haber bekliyorum normalde bende çarşamba gibi gidicektim eşim erkene almış iyi oldu enaznından gördüm bebişimi
canım aldım bebişimin ilk resmini yarın sendende güzel haber bekliyorum normalde bende çarşamba gibi gidicektim eşim erkene almış iyi oldu enaznından gördüm bebişimi
Oleyy ilk şanslı annemiz geldiii
Canım hadi gözün aydın.
Darısı inşallah yarın benim başıma..
Aldın mı bebişinin ilk resmini
bende varım şanslı anne bisde gördük
canım işte sat 26 kasım doktor 15 gün sonra dedi kalp atışları için
Ayy ben seni atlamışım pardon canım
O zaman 2. şanslı annemiz oldu
3. de sen olcaksın işşallah