Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buarada doktor dediki 3 öğün yemeği atlamıyosun aralarda meyve yiyiorsun sütü en fazla 2 bardak iç dedi fazlası yağ yaparmış tuzu azallt dedi soda içinde sordum 1 şiieden fazla içme dedi fazlası zararmış...
sağlık ocağına gittiniz mi kızlar ya da gidicek misiniz gebelik kaydı için?
selam kızlar...bende aranıza geldim...31 aralık adet günümdü...bugün dr dan geldim beta hcg 395 çıktı.ilk adet gününde değerim 87 idi. artmış çok şükür.hamileyim artık....en küçüğünüz benim bebeğim aranızda...sizinkiler benimkinin ablası, abisi şu durumda:)))4 +2 günlüğüm...doktor beni ayın 8 inde çağırdı...yani haftaya pazartesi o zamana kese gözükür inşallah...kalp atışı için erken mi acaba o gün???hepimize kolay gelsin alllah tamamına erdirsin ,hayırlısıyla kucağımıza alalım...
bu arada allta olan çizelge nasıl ekleniyorrr....
selam kızlar...bende aranıza geldim...31 aralık adet günümdü...bugün dr dan geldim beta hcg 395 çıktı.ilk adet gününde değerim 87 idi. artmış çok şükür.hamileyim artık....en küçüğünüz benim bebeğim aranızda...sizinkiler benimkinin ablası, abisi şu durumda:)))4 +2 günlüğüm...doktor beni ayın 8 inde çağırdı...yani haftaya pazartesi o zamana kese gözükür inşallah...kalp atışı için erken mi acaba o gün???hepimize kolay gelsin alllah tamamına erdirsin ,hayırlısıyla kucağımıza alalım...
bu arada allta olan çizelge nasıl ekleniyorrr....
canım karından mı baktı öteki taraftan mı??
lithium da bu aksam gidiyordu doktora degil mi? Insallah ondan da güzel haberi alıcaz bu akşam
canım karından baktı ultrasona sen perşembebi gidiyodun sendende güzel haber bekliyoruz
Evet canım bu akşamdı randevusu..
Off çok heyecanlı ya:18:
Evet canım bu akşamdı randevusu..
Off çok heyecanlı ya:18:
evet tatlım ben perşembe gidiyorum inşallah canım ya cok heyecanlıyım hayırlısıyla bi görebilsek bizlerde
canım sat 26 kasım beklenen 2 eylül ben şimdi yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim kendinize iyi bakın:79:
eveeettt yaa çok heyecanlı senin randevun kaçta yarın ?
canım sat 26 kasım beklenen 2 eylül ben şimdi yemeğe gidiyorum yarım saate gelirim kendinize iyi bakın:79:
Ben henüz gitmedim,onu da ihmal etmemek lazım aslında..