2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar
benim canım her şeyi çekiyor tatlı tuzlu farketmiyor mide bulantısı yok.hiç belirti yok daha 6.haftadayım ondan mı acaba.korkuyorum niye belirti yok

merak etme canım bende de çok belirti yok geçen hafta yemek yedikten sonra mide bulantılarım vardı bu hafta o da kalmadı.şuan 7.haftaya girdim bebişimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun!:emir_bebek::emir_bebek:

Daha cok erken canım da ondan. 8. hafta gibi basliyo bulantilar Bhcg patalama yasiyo cunku bu dönemde ama hamileden hamileye degisiyotabi zamani.

korkuyorum acaba yok mu diye boş gebelik felan oluyor ya....aklıma getirmek bile istemiyorum allahım yardım etsin

korkuyorum acaba yok mu diye boş gebelik felan oluyor ya....aklıma getirmek bile istemiyorum allahım yardım etsin

Allah yardım etsin tabi de ben sana doktorumun bana söledigini söliyim. Dedi ki, kotu dusundukce, oyle dusuk mu oldu dis gebelik mi oldu falan, böbbrek üstü bezlerinden adrenalin salgilaniyomus, o da rahimde kasılma yapıyomus asil o zaman dusuk tehlikesi olur dedi. Aklina hep iyi seyler getirceksin dedi. Senin de oyle yapman lazim. daha doktora gitmedin mi sen görounmedi mi kese ya da bebek ya da kalp?

Allah yardım etsin tabi de ben sana doktorumun bana söledigini söliyim. Dedi ki, kotu dusundukce, oyle dusuk mu oldu dis gebelik mi oldu falan, böbbrek üstü bezlerinden adrenalin salgilaniyomus, o da rahimde kasılma yapıyomus asil o zaman dusuk tehlikesi olur dedi. Aklina hep iyi seyler getirceksin dedi. Senin de oyle yapman lazim. daha doktora gitmedin mi sen görounmedi mi kese ya da bebek ya da kalp?

doktora gittim ama daha erken diye keseye bakmadık.salı günü bakıcaz.bundan önce 9 haftalık düşük yapmıştım onda kasıklarım uyuşuyordu şimdi böyle bir şikayetim yok.hep uyumak istiyorum o kadar...

doktora gittim ama daha erken diye keseye bakmadık.salı günü bakıcaz.bundan önce 9 haftalık düşük yapmıştım onda kasıklarım uyuşuyordu şimdi böyle bir şikayetim yok.hep uyumak istiyorum o kadar...

Uyku normal, ben de işten eve gidince resmen bayılarak uyuyorum haliyle evin bütün işleri beni bekliyor, ütülar dağ oldu dağ. ama geçecek tüm bunlar. ne kadarlik hamilesin sen?

slm kızlar bugun randevum vardı.melegımın kalp atıslarını duyduk.
coooooooooooooooook guzel bı duygu :nazar:
cok sukur

slm kızlar bugun randevum vardı.melegımın kalp atıslarını duyduk.
coooooooooooooooook guzel bı duygu :nazar:
cok sukur

Allah tamamına erdirsin. gerçekten guzel bir duygu . kaç haftaık ve dakikada kaç atıyomuş bebişinin kalbi?

Uyku normal, ben de işten eve gidince resmen bayılarak uyuyorum haliyle evin bütün işleri beni bekliyor, ütülar dağ oldu dağ. ama geçecek tüm bunlar. ne kadarlik hamilesin sen?

6 haftalık canım.ben de çalışıyorum benim evi görsen çok kötü hiç iş yapmıyorum.bebeğimden önemli değil ya napim biraz pis olalım sonra yaparız.sen ne kadarlık hamilesin?

merhaba tatlım ben kac gündür giremiyordum nete,maaşallah arkadaslar döktürmüşler oku oku yetişemiyorum hala :) yakın sayılurız evet.sen nekadarlık hamilesin tatlım?ve normal yollamı oldu?

evet eylül annelerinde patlama yaşanıyor maşallahımız var :) ben bugün 7.haftaya girdim normal yolla oldu canım 3-4 ay deneme sonucunda bebiş geliyor inşallah! :emir_bebek:

6 haftalık canım.ben de çalışıyorum benim evi görsen çok kötü hiç iş yapmıyorum.bebeğimden önemli değil ya napim biraz pis olalım sonra yaparız.sen ne kadarlık hamilesin?

8+2'yim bugun, yarın doktora gidicem kontrolüm var, bakalım nasılmış benim velet.

selam kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim :))) hayırlı olsun hepimize ..
bende saglıklıca bebişimin kalp atışlarını duydum , bulantı falan hiç yok :) :nazar:

selam kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim :))) hayırlı olsun hepimize ..
bende saglıklıca bebişimin kalp atışlarını duydum , bulantı falan hiç yok :) :nazar:

Maşallah Maşallah :nazar::nazar:Allah hiç vermesin bulanti falan.

8+2'yim bugun, yarın doktora gidicem kontrolüm var, bakalım nasılmış benim velet.

ay ne güzel ben ultrasyona gittiğim zaman çok heyecanlanıyorum.onu görünce gözyaşlarımı tutamıyorum...bebeklerimizi kucağımıza alınca rahatlayacaz herhal

Back