2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende mandalina ve portakalı çok fazla tüketmek istiyorum aslına bakarsanız normalde meyve ile aram yoktu.Ama turunçgillerden çokça tüketiyorum şu an nedeni ise sanırım çok sıvı çekiyor yani meyve suları,ayran,soda+limon aman,aman...Onun dışında henüz aş erme yok.Bulantı sabah istifrarı bendede mevcut.Çay,kahve bunları ağzıma süremiyorum...

lila5 cım tsk ederim canım darısı senin basına..benim hersey yolunda bulantılarım baslamadı daha hala bir belirtim yok.canımda bişey cekmiyo hiç :26:ama sürekli uyku halindeyim oturdugum yerde uykum geliyo hemencecik güneş ısıgı göremez oldum uyumaktan:1::1:senin nasıl gidiyor canım
rahat ol canım bu düşüncelerin olması cok normal.ben hamileligimi 2hafta önce ögrendim ama bebişimi görene kadar korkudan hamileyim diyemedim.sıkıntı yaptım ama bak şükürki bişeycik yok hersey yolunda.eminim sende duyacaksın bebişinin pıtpıtlarını:emir_bebek:ii düşün ii olsun canım
merak etme canım öksürmek hapsırmak bebegi etkilemiyomus.ben gecen hafta grip oldum.alerjik rinitimde var hapsıra hapsıra canım cıktı resmen ard arda 10-15kez herseferinde ama bak cok şükür bebişimin bişeycigi yok.ama ister istemez endişeleniyoruz

Sağolasın canım...zaman yaklaştıkça gerilim artıyor...sanki pazartesi hiç gelmesin istiyorum...sinirlerim gergin...iyi düşünmeye çalışıyorum...hormonlarında etkisi sanırım pek bi gıcığım:))bende bugün hafif bi kasık ağrısı var bebişim bugün 7.haftasını tamamlıyor sanırım büyüyor ondan bu sancılar...onun dışında sabahları daha doğrusu aç karnına içim çok kalkıyor gerçi kusacak veya öğürecek boyutta değil ,acayip iştahsizlık var en sevdiğim seyleri bile yemek istemiyorum...midem sulu sulu sanki sürekli...gündüzleri uyuyorum geceelri tam tersi uykum kaçıyor:)))gece kuşu gibi:))
Ben Genital bölgede ağdadan başka birşey yapmadım bugüne kadar bugünden sonrada mecburen ağda zaten onun için sordum sakıncası varmıdır diye neticede biraz çekiştiriyoruz ya hani :)))))
yani çok çekiştirmemeye çalışın yoksa başka ne zararı olablirki???:))
merhaba arkadaşlar bende kabızlıktan çok şikayetçiyim.bebeğimden önce de vardı ama şimdi daha kötüyüm.ilerleyen aylarda daha da kötü olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Aynı sorun bende de var hatta geçen hafta büyük abdest sırasında arkada kanama oldu..o günden beri çok dikkat ediyorum...çünkü önemli ilerki zamanlarda zaten problem yaratacak baştan önlem almak lazım...kayısı hoşafı yaptım ondan yemeye çalışıyorum su içiyorum ve akşamları düzenli olarak bir elma ve portakal yiyorum...faydası oldu.tabi buarada ufak bulantılarım oluyor iş zorlaşıyor çünkü bulantıdan dolayı tam tersi kuru şeyler yiyesim geliyor....
Bana da limon kokusundan tiksinti geldi hamilelikle beraber doktorum bile şaşırdı. Özellikle limon kolonyası cok fena yapıyo. Benim midem cok acikinca bulaniyo o yuzden bende surekli cubuk kraker falan atistirmaya calisiyorum.

evet bende kolonya kokusu psikolojik midir nedir banada ağır gelmeye başladı nefesimi kesiyor sanki....

slm kızlar bugun randevum vardı.melegımın kalp atıslarını duyduk.
Coooooooooooooooook guzel bı duygu :nazar:
Cok sukur

gözünaydın arkadasım.eminim cok güzel duygular hissetmişsinizdir.darısı bizim basımıza bende önümüzdeki hafta gidicem kalp atısını duymak için.umarım bizde duyarız canım.allah tamamına erdirsin hepimizi :)

kızlar ciğer yiyebiliyomuyuz?

Abartmamak kaydıyla yasaklamadı bana, çok seviyosan haftada 1 falan ye dedi. Ama ciğer yerim de kokoreç yemem, iyi temizlemek zor onu.

Bi de ciğeri de yaprak seviyorum ben :) Şİmdi herkesin canı çekecek:)

arkadaşlar bebeğin dakikadaki kalp atışını söyledi mi size doktorunuz?bana söylemedi de:96:

evet eylül annelerinde patlama yaşanıyor maşallahımız var :) ben bugün 7.haftaya girdim normal yolla oldu canım 3-4 ay deneme sonucunda bebiş geliyor inşallah! :emir_bebek:

evet tatlım eylül ayı isteyen herkese ugurlu geldi galiba.bizim meleğimiz 4.5 yıl sonra geldi,inşallah kucagımıza aldıgımız günleride görürüz seval cim

Yetişemiyorum artışımıza:) O yüzden yine toplu bir HOŞGELDİNİZZZZZ diyelim yeni anneciklere :)

Miniğini görenlere gözünüz aydın, bekleyenlerin darısı başınaaaaaa :)

arkadaslar bana da soylemedi bebısın kalp atıslarının dak kac attıgını.
benım de aklıma gelmedi dogrusu heyacandan mı ne:)
ama hersey normal dedi 1 ay sonrası ıcın randevu aldık.

evet tatlım eylül ayı isteyen herkese ugurlu geldi galiba.bizim meleğimiz 4.5 yıl sonra geldi,inşallah kucagımıza aldıgımız günleride görürüz seval cim

çok sevindimmm sağlıklı olsunlar da bebişler tabi bizlerdeee. ahhh kalan 7 ay geçer mi o kadar sabırsızlanıyorum ki bebişimi kucağıma almak için:49::49:

banada sölemedi kalp atısını ... dediğiniz gibi sorun olsa sölerdi belkide ... sadece saglıklı bi kese var dedi :)) :nazar:

Kızlar;
Bu benim 3.üncü gebeliğim
1.Kızım var Allah bağışlasın 12 yaşında.(Ona hamişken tiksindiklerim;çay+salam+sucuk...Aş erdiklerim;karpuz,acı,erik,ekşi)
2.Bir Kürtajım var 2,5 aylık.(Tiksindiklerim;sigara kokusu,ağır kokular,kızımın kakası :52: aş erdiklerim;limonu kabuğu ile yerdim,bolca limon yerdim)
3.Allah bağışlarsa karnımda.(Tiksindiklerim;çay,kahve,sigara Aşerdiklerim;Yokyanlızca bol sulu şeyler)

Evet şimdi çevremdeki herkez cinsiyet yorumu yapmak için gebeliklerim arasındaki farkları ve beslenme şeklimi öğrenmeye çalışıyor.Sizce bu tabloya göre sonuç ne olur.Bence belli olmaz :24:

Back