2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar, nasilsiniz ? :3: ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi :56:

sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:

:emir_bebek::nazar:
aynı şey bende de var miğdem kazınıyo bulantıdan dolayı bişey yemek istemesemde karnım aç olduğu için zar zor yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum :37:

aynı şey bende de var miğdem kazınıyo bulantıdan dolayı bişey yemek istemesemde karnım aç olduğu için zar zor yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum :37:

hihih aynen canim affetmiyom ne varsa yiyom :56: bulantim yok yok diyodum dun gece cok feciydi ama tuttum kendimi cikartmamak icin sukur cikarmadim. ara ara yokluyo bulanti oyle her gun hergun asiri bi bulantim yok sukur rahat bi hamilelik geciriyorum. insallahhhh sonuna kadar boyle gider :21:

bu arada ben dün radyasyona karşı koruyucu atlet aldım biraz tuzlu ama değer diye düşündüm..
ön karın kısmı gümüş telleriyle kaplıymış ve radyasyonu geri yansıtıyomuş..

merhaba canım bu atlet nasıl birşey?nerden ve ne kadara aldın paylasırmısın?

valla bende de röfle var doktor boya kesinlikle yasak dedi ama araştırdığım çoğu yerde ilk 3 ay yasak ilk 3 aydan sonra bitksellerle boyanablir diyor ama riske atmayın derim artık doğuma kadar benim röfleler burun hizasına iner ama olsun bebiş için herşeye değer

sivilce teorisine göre bizim topikte kız patlaması yaşanacak herhalde:))

valla bende de röfle var doktor boya kesinlikle yasak dedi ama araştırdığım çoğu yerde ilk 3 ay yasak ilk 3 aydan sonra bitksellerle boyanablir diyor ama riske atmayın derim artık doğuma kadar benim röfleler burun hizasına iner ama olsun bebiş için herşeye değer

sivilce teorisine göre bizim topikte kız patlaması yaşanacak herhalde:))

Nedir bu sivilce teorisi. benim de alnımda sivilce popülasyonu patlaması oldu resmen, ergenlige yeni girmis gibiyim.

esrant beni de ekleyebilirsin kalp atışlarını dinledi diye bu arada yarın esrant nehirin annesi ve ben 2.ayımızı dolduruyu-oruz wuhuuu:nazar:

ben de 7.haftamdayım ama sanki 1 hafta önce hsapladı drum.Benim şuanki şikayetim iştahsızlık kabızlık malesef :(

geç döllenme olmuşsa 1 hafta öncesini hesaplayabiliyo kese boyutundan. önemli degil o fark. KEseyi gordun mu ya da bebegi ve kalp atisini?
kabızlık için ablam bol bol kayısı suyu içmişti, seviyorsan dene bence. Ben de cok korkuyrdum kabizliktan ama aallahtan olmadı bende. Senin de 1 aya kalmaz gecer heralde. Gerci ileriki dönemlerde yine basliyomus ama insallah kimsede baslamaz.

Nedir bu sivilce teorisi. benim de alnımda sivilce popülasyonu patlaması oldu resmen, ergenlige yeni girmis gibiyim.

yüzü çirkinleşenin sivilcesi artanın kızı olurmuş (kız bebek annenin gzelliğini alırmış) cildi pürüzsüzleşenin oğlanı olurmuş derler de canım onu konuşuyorduk.bir ben miyim sivilcelerinden kurtulan yahuu:)valla kardeşim benle dalga geçerdi 27 yaşına girdin evlendin çocugun olcak hala ergenlikten çıkamadın diye şimdi maşaallahı var suratımın:)

Back