2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar rus takvimini duydunuzmu cinsiyet belirlemede mesela kadının doğduğu yıl neyse 3senede hücre yenilemesi olrmuş o 3sene sonra kız olacağına erkektede 4senede hücre yenilemesi olurmuş eşinizin doğduğu yılın üstüne 4 er 4 er ekleyin erkek yılımı kız yılımı bakın benim rus takvimine göre kız çine göre erkek çıkıyor :1:

mesela ben 1980 doğumluyum 3er 3er hesapladığımda hamile kaldığım ay yenilenme seneme geliyor o yüzden kız oluyor eşiminki tutsaydı erkek olucaktı o anlama geliyor

Son düzenleme:
kızlar rus takvimini duydunuzmu cinsiyet belirlemede mesela kadının doğduğu yıl neyse 3senede hücre yenilemesi olrmuş o 3sene sonra kız olacağına erkektede 4senede hücre yenilemesi olurmuş eşinizin doğduğu yılın üstüne 4 er 4 er ekleyin erkek yılımı kız yılımı bakın benim rus takvimine göre kız çine göre erkek çıkıyor :1:

Benim rusa göre de çine göre de erkek çıkıyor...:)

arkadaslar bana da soylemedi bebısın kalp atıslarının dak kac attıgını.
benım de aklıma gelmedi dogrusu heyacandan mı ne:)
ama hersey normal dedi 1 ay sonrası ıcın randevu aldık.

Sonraki randevumuzda ikili test yapılacak, size de söyledi mi doktorunuz?

Kızlar;
Bu benim 3.üncü gebeliğim
1.Kızım var Allah bağışlasın 12 yaşında.(Ona hamişken tiksindiklerim;çay+salam+sucuk...Aş erdiklerim;karpuz,acı,erik,ekşi)
2.Bir Kürtajım var 2,5 aylık.(Tiksindiklerim;sigara kokusu,ağır kokular,kızımın kakası :52: aş erdiklerim;limonu kabuğu ile yerdim,bolca limon yerdim)
3.Allah bağışlarsa karnımda.(Tiksindiklerim;çay,kahve,sigara Aşerdiklerim;Yokyanlızca bol sulu şeyler)

Evet şimdi çevremdeki herkez cinsiyet yorumu yapmak için gebeliklerim arasındaki farkları ve beslenme şeklimi öğrenmeye çalışıyor.Sizce bu tabloya göre sonuç ne olur.Bence belli olmaz :24:

Kızınızın durumu "ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi" tabirine uygun olmuş:) Ama şimdiki ne olacak, tahmin edemedim:( Kesedaki konumu nasıl? Sağda mı solda mı? sağdaysa kızmış:) Kızınızınkini hatırlıyor musunuz, sağlama yapalım:)

Sonraki randevumuzda ikili test yapılacak, size de söyledi mi doktorunuz?

Kızınızın durumu "ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi" tabirine uygun olmuş:) Ama şimdiki ne olacak, tahmin edemedim:( Kesedaki konumu nasıl? Sağda mı solda mı? sağdaysa kızmış:) Kızınızınkini hatırlıyor musunuz, sağlama yapalım:)

Yok canım hiç hatırlamıyorum.Ben heyecandan ne kese görüyorum nede yerini :52:

Kızlar;
Bu benim 3.üncü gebeliğim
1.Kızım var Allah bağışlasın 12 yaşında.(Ona hamişken tiksindiklerim;çay+salam+sucuk...Aş erdiklerim;karpuz,acı,erik,ekşi)
2.Bir Kürtajım var 2,5 aylık.(Tiksindiklerim;sigara kokusu,ağır kokular,kızımın kakası :52: aş erdiklerim;limonu kabuğu ile yerdim,bolca limon yerdim)
3.Allah bağışlarsa karnımda.(Tiksindiklerim;çay,kahve,sigara Aşerdiklerim;Yokyanlızca bol sulu şeyler)

Evet şimdi çevremdeki herkez cinsiyet yorumu yapmak için gebeliklerim arasındaki farkları ve beslenme şeklimi öğrenmeye çalışıyor.Sizce bu tabloya göre sonuç ne olur.Bence belli olmaz :24:
bende oğlumda ilk ekşi çekti canım son aylar tatlı tiksindiklerim hep et türünden şeyler şimdi şu anda tatlı düşkünüyüm ekşiye göre tiksinmem yok henüz ama iştahsızım çok

kızlar lekelenme olanınız var mı?hafif leke geliyor sonra kesiyor.1 kaç gündür böyle anlamadım bir şey olur mu?

merhaba, bende geldim aranıza. Benim muhtemel doğum tarihi 29 eylül. ama abisi gibi olursa 3 hafta erkende gelebilir. şu an 4+1 haftalık. Kalp atışını duymaya henüz var. Bir duysam biraz daha rahatlayacağım. Hepimiz sağlkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.:66:

bende oğlumda ilk ekşi çekti canım son aylar tatlı tiksindiklerim hep et türünden şeyler şimdi şu anda tatlı düşkünüyüm ekşiye göre tiksinmem yok henüz ama iştahsızım çok

Hadi bakalım sonraki haftalarda öğreneceğiz kızmı?erkekmi?
Benim kızım 1999 doğumlu kızıma doğum yaptığım yıl çok hamile vardı etrafımda arkadaşlardan,komşulardan v.b.Her 5 doğumdan 1 tanesi kız oldu.Sonra 2007 de bazı arkadaşlarım hamiş kaldı onlarında her 5 doğumdan biri erkekti.

selam kızlar,
biz bugün kontroldeydik herşey çok güzeldi.
bizimki büyümüş 16mm olmuş, kolları bacakları tomur tomur patlamış :)
3 hafta sonra gel ikili teste karar veririz dedi.

açlık kan şekerim 103 çıkmış sınırdasın, hamurişi, tatlı ve fazla meyve yok dedi.
gerekirse diyetisyene yönlendirecekmiş.
şu anzayıfım ama şeker yükselirse fazla kilo almamdan korkuyor.

kızlar lekelenme olanınız var mı?hafif leke geliyor sonra kesiyor.1 kaç gündür böyle anlamadım bir şey olur mu?

Ben kanama bile oldum ama doktorunla bir konuş belki ilaç verir.
Bana verdi,burada ilaç kullanan çok arkadaşımız var...

merhaba, bende geldim aranıza. Benim muhtemel doğum tarihi 29 eylül. ama abisi gibi olursa 3 hafta erkende gelebilir. şu an 4+1 haftalık. Kalp atışını duymaya henüz var. Bir duysam biraz daha rahatlayacağım. Hepimiz sağlkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.:66:

Hadi gözün aydın canım.Ahhhh kalp atışını ben bile duyamadım henüz.

Ben kanama bile oldum ama doktorunla bir konuş belki ilaç verir.
Bana verdi,burada ilaç kullanan çok arkadaşımız var...

Hadi gözün aydın canım.Ahhhh kalp atışını ben bile duyamadım henüz.

konuştum progestan önerdi.akşamdan beri yok mesela.anlamadım hiç bir şey.sabah gelse bir sonraki sabah kadar olmuyor mesela korkulacak gibi gözükmüyor ama neden böyle sizce

Doktoruna danışmalısın canım...

Hoşgeldin aramıza:)

selam kızlar,
biz bugün kontroldeydik herşey çok güzeldi.
bizimki büyümüş 16mm olmuş, kolları bacakları tomur tomur patlamış :)
3 hafta sonra gel ikili teste karar veririz dedi.

açlık kan şekerim 103 çıkmış sınırdasın, hamurişi, tatlı ve fazla meyve yok dedi.
gerekirse diyetisyene yönlendirecekmiş.
şu anzayıfım ama şeker yükselirse fazla kilo almamdan korkuyor.

Gözün aydınn:)

Kızlar bu arada aile hekimimize mutlaka hamile olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor, unutmayın. İleriki dönemlerde tetenoz aşımızı orası yapacakmış.

Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis

merhaba kızlar bende bugun ilk defa ultrasyona girdim.6.6 mm cıktı.sanırım 1 aylık filan.fikri olan varmı dr ye gosteremedik cıkmıştı cunku.

Back