çok sevindimmm sağlıklı olsunlar da bebişler tabi bizlerdeee. Ahhh kalan 7 ay geçer mi o kadar sabırsızlanıyorum ki bebişimi kucağıma almak için![]()
evet bende cok heyecanlanıyorum ama daha cooooooooooooook var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindimmm sağlıklı olsunlar da bebişler tabi bizlerdeee. Ahhh kalan 7 ay geçer mi o kadar sabırsızlanıyorum ki bebişimi kucağıma almak için![]()
Benim dakikada 115'ti ama yarın daha da rtmış olacak galiba. Cunku 115'i gordugumde henuz cok erkendi.
kızlar rus takvimini duydunuzmu cinsiyet belirlemede mesela kadının doğduğu yıl neyse 3senede hücre yenilemesi olrmuş o 3sene sonra kız olacağına erkektede 4senede hücre yenilemesi olurmuş eşinizin doğduğu yılın üstüne 4 er 4 er ekleyin erkek yılımı kız yılımı bakın benim rus takvimine göre kız çine göre erkek çıkıyor![]()
arkadaslar bana da soylemedi bebısın kalp atıslarının dak kac attıgını.
benım de aklıma gelmedi dogrusu heyacandan mı ne:)
ama hersey normal dedi 1 ay sonrası ıcın randevu aldık.
Kızlar;
Bu benim 3.üncü gebeliğim
1.Kızım var Allah bağışlasın 12 yaşında.(Ona hamişken tiksindiklerim;çay+salam+sucuk...Aş erdiklerim;karpuz,acı,erik,ekşi)
2.Bir Kürtajım var 2,5 aylık.(Tiksindiklerim;sigara kokusu,ağır kokular,kızımın kakasıaş erdiklerim;limonu kabuğu ile yerdim,bolca limon yerdim)
3.Allah bağışlarsa karnımda.(Tiksindiklerim;çay,kahve,sigara Aşerdiklerim;Yokyanlızca bol sulu şeyler)
Evet şimdi çevremdeki herkez cinsiyet yorumu yapmak için gebeliklerim arasındaki farkları ve beslenme şeklimi öğrenmeye çalışıyor.Sizce bu tabloya göre sonuç ne olur.Bence belli olmaz![]()
Sonraki randevumuzda ikili test yapılacak, size de söyledi mi doktorunuz?
Kızınızın durumu "ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi" tabirine uygun olmuş:) Ama şimdiki ne olacak, tahmin edemedimKesedaki konumu nasıl? Sağda mı solda mı? sağdaysa kızmış:) Kızınızınkini hatırlıyor musunuz, sağlama yapalım:)
bende oğlumda ilk ekşi çekti canım son aylar tatlı tiksindiklerim hep et türünden şeyler şimdi şu anda tatlı düşkünüyüm ekşiye göre tiksinmem yok henüz ama iştahsızım çokKızlar;
Bu benim 3.üncü gebeliğim
1.Kızım var Allah bağışlasın 12 yaşında.(Ona hamişken tiksindiklerim;çay+salam+sucuk...Aş erdiklerim;karpuz,acı,erik,ekşi)
2.Bir Kürtajım var 2,5 aylık.(Tiksindiklerim;sigara kokusu,ağır kokular,kızımın kakasıaş erdiklerim;limonu kabuğu ile yerdim,bolca limon yerdim)
3.Allah bağışlarsa karnımda.(Tiksindiklerim;çay,kahve,sigara Aşerdiklerim;Yokyanlızca bol sulu şeyler)
Evet şimdi çevremdeki herkez cinsiyet yorumu yapmak için gebeliklerim arasındaki farkları ve beslenme şeklimi öğrenmeye çalışıyor.Sizce bu tabloya göre sonuç ne olur.Bence belli olmaz![]()
bende oğlumda ilk ekşi çekti canım son aylar tatlı tiksindiklerim hep et türünden şeyler şimdi şu anda tatlı düşkünüyüm ekşiye göre tiksinmem yok henüz ama iştahsızım çok
kızlar lekelenme olanınız var mı?hafif leke geliyor sonra kesiyor.1 kaç gündür böyle anlamadım bir şey olur mu?
merhaba, bende geldim aranıza. Benim muhtemel doğum tarihi 29 eylül. ama abisi gibi olursa 3 hafta erkende gelebilir. şu an 4+1 haftalık. Kalp atışını duymaya henüz var. Bir duysam biraz daha rahatlayacağım. Hepimiz sağlkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.![]()
Ben kanama bile oldum ama doktorunla bir konuş belki ilaç verir.
Bana verdi,burada ilaç kullanan çok arkadaşımız var...
Hadi gözün aydın canım.Ahhhh kalp atışını ben bile duyamadım henüz.
Sonraki randevumuzda ikili test yapılacak, size de söyledi mi doktorunuz?
hayır soylemedi troid testi istedi daha once dıgerlerını yaptırmıstık.sorun yok dedi.
[
Benim rusa göre de çine göre de erkek çıkıyor...:)
kızlar lekelenme olanınız var mı?hafif leke geliyor sonra kesiyor.1 kaç gündür böyle anlamadım bir şey olur mu?
merhaba, bende geldim aranıza. Benim muhtemel doğum tarihi 29 eylül. ama abisi gibi olursa 3 hafta erkende gelebilir. şu an 4+1 haftalık. Kalp atışını duymaya henüz var. Bir duysam biraz daha rahatlayacağım. Hepimiz sağlkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.![]()
selam kızlar,
biz bugün kontroldeydik herşey çok güzeldi.
bizimki büyümüş 16mm olmuş, kolları bacakları tomur tomur patlamış :)
3 hafta sonra gel ikili teste karar veririz dedi.
açlık kan şekerim 103 çıkmış sınırdasın, hamurişi, tatlı ve fazla meyve yok dedi.
gerekirse diyetisyene yönlendirecekmiş.
şu anzayıfım ama şeker yükselirse fazla kilo almamdan korkuyor.