2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yüzü çirkinleşenin sivilcesi artanın kızı olurmuş (kız bebek annenin gzelliğini alırmış) cildi pürüzsüzleşenin oğlanı olurmuş derler de canım onu konuşuyorduk.bir ben miyim sivilcelerinden kurtulan yahuu:)valla kardeşim benle dalga geçerdi 27 yaşına girdin evlendin çocugun olcak hala ergenlikten çıkamadın diye şimdi maşaallahı var suratımın:)

Benim de sivilceliydi hala da sivilceler cikiyor, benim ve herkesin de icine oglan doguyo ama tabi bilinmez. Su cinsiyeti erkenden haber veren "intelligender" diye bir test var duydunuz mu. 10. haftadan itibaren evde yapılıp öğrenilebiliyor.

hadi buda benden olsun :1: "eşiniz sizinle birlikte kilo alırsa bebek erkek olurmuş" eşimin maşallahı var benden önde gidiyo

evet ben baktım ama fiyatı 100e yakın ona para vereceğime bebek için birşey alırım dedim kendi kendime ama benden belli de olmaz meraktan çatlarsam alırım.gerçi onu yapsan bile insan yüzde yüz emin olamaz bence az da olsa yanılma payı bırakıo

geç döllenme olmuşsa 1 hafta öncesini hesaplayabiliyo kese boyutundan. önemli degil o fark. KEseyi gordun mu ya da bebegi ve kalp atisini?
kabızlık için ablam bol bol kayısı suyu içmişti, seviyorsan dene bence. Ben de cok korkuyrdum kabizliktan ama aallahtan olmadı bende. Senin de 1 aya kalmaz gecer heralde. Gerci ileriki dönemlerde yine basliyomus ama insallah kimsede baslamaz.

hesaplamasını sorucam doktoruma.evet her ikisini de gördüm çok şükür.olmaz inş.kimsede Allah kimseye yaşatmasın çok kötü çünkü

ben de 7.haftamdayım ama sanki 1 hafta önce hsapladı drum.Benim şuanki şikayetim iştahsızlık kabızlık malesef :(

derus bende de kabızlık vardı şimdi allah a şükür geçti biraz:nazar::nazar:.akşamları meyve yiyorum armut,elma ve portakal özellikle! doktor şurup verdi ama kullanmaya gerek kalmadı şimdilik.hamilelik öncesi çok sıvı tüketirdim şimdiyse çok az :( benim iştah yerinde mide bulantım yok alcam kilocukları

evet ben baktım ama fiyatı 100e yakın ona para vereceğime bebek için birşey alırım dedim kendi kendime ama benden belli de olmaz meraktan çatlarsam alırım.gerçi onu yapsan bile insan yüzde yüz emin olamaz bence az da olsa yanılma payı bırakıo

Yanılma payı yok galiba. araştırdım da yapıp sonra ultrasonda cinsietini öğrenince karslilastirma yapanlar olmus, tutuyo. Ama ben de bekleyelim diyorum, esim yaparız o testi diyooo.

derus bende de kabızlık vardı şimdi allah a şükür geçti biraz:nazar::nazar:.akşamları meyve yiyorum armut,elma ve portakal özellikle! doktor şurup verdi ama kullanmaya gerek kalmadı şimdilik.hamilelik öncesi çok sıvı tüketirdim şimdiyse çok az :( benim iştah yerinde mide bulantım yok alcam kilocukları

zaten sadece meyve yiyebiliyorum sabahları ılık suyumuda içiyorum ama nafile.kiloyu fazla dert etmeyin verirsiniz de doğumda zorlamasın sizi önemli olan o

Yanılma payı yok galiba. araştırdım da yapıp sonra ultrasonda cinsietini öğrenince karslilastirma yapanlar olmus, tutuyo. Ama ben de bekleyelim diyorum, esim yaparız o testi diyooo.

ben de çok merak ediyorum Kaçıncı haftada belli oluyordu cinsiyet

kızlar canınız tatlı mı ekşi mi istiyor?? ye tatlıyı çıkar hakkı yı,ye ekşiyi çıkar ayşe yi derlermiş :))bende böle bişe duymuştum

kızlar canınız tatlı mı ekşi mi istiyor?? ye tatlıyı çıkar hakkı yı,ye ekşiyi çıkar ayşe yi derlermiş :))bende böle bişe duymuştum

Ama ilk haftalarda bütün gebelerin canı ekşi çekermiş. özellikle portakal...benim hep ekşi çekiyor.

Ama ilk haftalarda bütün gebelerin canı ekşi çekermiş. özellikle portakal...benim hep ekşi çekiyor.

ekşi görmek istemiyoruum kokusuna dahi tahammülüm yok portakal yiyemiyorum mandalinayıda zorla yiyorum hastayımda şifa olsun diye... tatlı yiyorum ama canım çok isteyerek değil.. tuzlular iyi aldım yanıma çıbık krakerimi kemirip duruyom :1:

ekşi görmek istemiyoruum kokusuna dahi tahammülüm yok portakal yiyemiyorum mandalinayıda zorla yiyorum hastayımda şifa olsun diye... tatlı yiyorum ama canım çok isteyerek değil.. tuzlular iyi aldım yanıma çıbık krakerimi kemirip duruyom :1:

Bana da limon kokusundan tiksinti geldi hamilelikle beraber doktorum bile şaşırdı. Özellikle limon kolonyası cok fena yapıyo. Benim midem cok acikinca bulaniyo o yuzden bende surekli cubuk kraker falan atistirmaya calisiyorum.

mrb kızlar
benim canım her şeyi çekiyor tatlı tuzlu farketmiyor mide bulantısı yok.hiç belirti yok daha 6.haftadayım ondan mı acaba.korkuyorum niye belirti yok

benim canım hiç bir şey çekmiyor fazla belirti de yaşamıyorum aş erip eşimi de zorlamadım daha :) var ben de bi gariplik

Valla ben ilk defa dün yaptım, inanilmaz zararli bisi istedi canim, İzmir'de kömürde kumru diye bir yiyecek var, ici sirf sarkuteri dolu. 2 gundur canim cok cekiyodu dayanamadim söyledim esime once bi karsi cikti ama sonradan goturdu yedirdi sagolsun. Onlarin da hakkı odenmez. geen aksam da migren krizi gecirdim coook siddetli, basimdan ayrilmadi sabaha kadar Allah razı olsun. sizde var mı migreni olan?

mrb kızlar
benim canım her şeyi çekiyor tatlı tuzlu farketmiyor mide bulantısı yok.hiç belirti yok daha 6.haftadayım ondan mı acaba.korkuyorum niye belirti yok

Daha cok erken canım da ondan. 8. hafta gibi basliyo bulantilar Bhcg patalama yasiyo cunku bu dönemde ama hamileden hamileye degisiyotabi zamani.

Back