2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar, nasilsiniz ? :3: ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi :56:

sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:

:emir_bebek::nazar:

selam kizlar, nasilsiniz ? :3: ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi :56:

sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:

Zarari yok da boya tutmaz diye biliyorum ben. Ama istersen bir doktoruna sor ben de röfle konusunu sorucamyarın randevum var...

dr. aradı çağırdı kızlarr dua edin bana gidiyorum ama çok korkuyorumm:(

Dualar seninle, ilk kontrolün mi olacak senin?

Son düzenleme:
kızlar bu arada birşey sorucam sizlere belirtiler yaşıyormusunuz ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? bende hiç bulantı falan yok acayiiip iştahım vaaarrrr... habire aklıma birşeyler geliyor yemek için:39:. aşmı eriyorum acaba? birde sivilcelenmem yok henüz.

Bitkilsel boyalarla zararı yok ama diğerlerini kullanma bence canım.
Kimyasal sonuçta..:34:

dr. aradı çağırdı kızlarr dua edin bana gidiyorum ama çok korkuyorumm:(

Güzel haberlerle geleceksin canım..

kızlar bu arada birşey sorucam sizlere belirtiler yaşıyormusunuz ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? bende hiç bulantı falan yok acayiiip iştahım vaaarrrr... habire aklıma birşeyler geliyor yemek için:39:. aşmı eriyorum acaba? birde sivilcelenmem yok henüz.

Belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor canım.
Ama bulantılar için erken daha.

BEnim de ilk zamanlar istahim cok acikti, sonradan ic bulantisiyla beraber istah falan kalmadi ama su an yine iyi gibiyim. insallah senin hiiic bulantin olmaz cunku cok kotu bisey insanin icinin bulanmasi yemek yiyememesi.

esrantcım bu arada biz keseyi gördük tabloya ekleyebilirsin...:16:

Bu arada herkese merhaba, baska bir topicte baya aktifim ama buraya yeni geldim, insallah beni de araniza alirsiniz. Herkese saglikli gebelikler dilerim.

Back