esrantcım bu arada biz keseyi gördük tabloya ekleyebilirsin...
aynı şey bende de var miğdem kazınıyo bulantıdan dolayı bişey yemek istemesemde karnım aç olduğu için zar zor yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorumselam kizlar, nasilsiniz ?ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi
sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:
Bu arada herkese merhaba, baska bir topicte baya aktifim ama buraya yeni geldim, insallah beni de araniza alirsiniz. Herkese saglikli gebelikler dilerim.
Bu arada herkese merhaba, baska bir topicte baya aktifim ama buraya yeni geldim, insallah beni de araniza alirsiniz. Herkese saglikli gebelikler dilerim.
hoşgeldin şeker
Merhaba,hoşgeldin aramıza..
arkadaslar aranızda tüpbebekle hamile kalanlar varmı
aynı şey bende de var miğdem kazınıyo bulantıdan dolayı bişey yemek istemesemde karnım aç olduğu için zar zor yiyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum
evet canımBen varım
bu arada ben dün radyasyona karşı koruyucu atlet aldım biraz tuzlu ama değer diye düşündüm..
ön karın kısmı gümüş telleriyle kaplıymış ve radyasyonu geri yansıtıyomuş..
hoşgeldiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun
valla bende de röfle var doktor boya kesinlikle yasak dedi ama araştırdığım çoğu yerde ilk 3 ay yasak ilk 3 aydan sonra bitksellerle boyanablir diyor ama riske atmayın derim artık doğuma kadar benim röfleler burun hizasına iner ama olsun bebiş için herşeye değer
sivilce teorisine göre bizim topikte kız patlaması yaşanacak herhalde:))
ben de 7.haftamdayım ama sanki 1 hafta önce hsapladı drum.Benim şuanki şikayetim iştahsızlık kabızlık malesefAmin Amin. Sizin tickeriniz yok, siz ne kadarlik hamilesiniz? var mi hic sikayetiniz?
ben de 7.haftamdayım ama sanki 1 hafta önce hsapladı drum.Benim şuanki şikayetim iştahsızlık kabızlık malesef
Nedir bu sivilce teorisi. benim de alnımda sivilce popülasyonu patlaması oldu resmen, ergenlige yeni girmis gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?