2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evdeyim canımm sorma dinleniyorum zatenn dr aramadı arasa hemen gidicem çok kötü oldum bebişime bişi olmaz demi?

Benim bebis seninki kadarken benim de oldu kanamam.cok sukur kontrole gittigimizde bir sorun olmadigini soyledi dr.ama bence de evde dinlen,ayakta cok is yapma.dr da muhtemelen progesteron vercektir.ben hala kullaniyorum.benim dr, adet kanamasi kadar olmadigi sürece korkma demisti.sen de sakin ol bence,stres eminim daha kötü etkiler..

Benim bebis seninki kadarken benim de oldu kanamam.cok sukur kontrole gittigimizde bir sorun olmadigini soyledi dr.ama bence de evde dinlen,ayakta cok is yapma.dr da muhtemelen progesteron vercektir.ben hala kullaniyorum.benim dr, adet kanamasi kadar olmadigi sürece korkma demisti.sen de sakin ol bence,stres eminim daha kötü etkiler..

tamam canım haklısın stres yapmamak gerek ama olmuyor işte canımm korkoyur insan..
hala aramadı bu arada dr. bakalım ne diyecek?
yazarım sizede..

Biz dinleyemedik daha erken dedi kalp atislari icin.bol bol uzan dinlen dedi iste.seyahat sorduk yasak dedi.iliskide yasak.benimde bulantim yok ama agrim var adet agrisi gibi.dünde cok cok az k.rengi leke geldi.korkuyorum cok:-((

korkma canım hiçbirşey olmayacak bebişlerimize:emir_bebek: içini ferah tut güzel şeyler düşün...:49:

belizberkin tbrkler! bu arada demek bebiş sağda kız olcak yaniiiii:))) şaka bir yana ben şu kese muhabbetini çok merak ediyorum.yüzde 90 doğru diyolar.benimde solda bakalım nolacak aslında esrantcım ilk sayfamıza bebeğin kesedeki konumunu eklesek cinsiyetleri öğrenince kıyaslasak?bakalım tutacak mı

kahverengi lekesi gelen arkadaşlar üzülmeyin benimde birkaç kez tuvalet kagıdına geldi progestana başlaıdm artık gelmiyor.sabah 1 akşam 2 alıyorum ama saatli değil benim de.haftaya cuma raporum bitiyor.normalde öğretmenim ama ilçe milli eğitimde görevlendirmem yapıldı idareci gibi çalışıyorum kış tatilim yok maalesef.

evdeyim canımm sorma dinleniyorum zatenn dr aramadı arasa hemen gidicem çok kötü oldum bebişime bişi olmaz demi?

Bir şey olmaz tatlım korkma,içini ferah tut..

selam kızlar bugün 16:30da randevum var kalp atışı için Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

Ayy hadi bakalım hayırlısı,güzel haberlerini bekliyoruz.:16:

merhaba arkadaşlar bende kabızlıktan çok şikayetçiyim.bebeğimden önce de vardı ama şimdi daha kötüyüm.ilerleyen aylarda daha da kötü olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı

Ben yaşamıyorum ama sabahları aç karnına ılık su ve kuru kayısı iyi gelebilir belki canım.

bu arada cildi kötüleşen hamilelikte güzelliğinde azalma olanların kızı olur derlermiş kız annenin güzelliğini alırmış.benden başka cildi pürüzsüzleşen var mı???

tamam canım haklısın stres yapmamak gerek ama olmuyor işte canımm korkoyur insan..
hala aramadı bu arada dr. bakalım ne diyecek?
yazarım sizede..

Haklisin,insanin elinde olmuyor.Ben de hala stresliyim aslinda kendimi biraksam ama kontrollü olmaya calisiyorum,güzel düsünmeye calisiyorum.Insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize..

belizberkin tbrkler! bu arada demek bebiş sağda kız olcak yaniiiii:))) şaka bir yana ben şu kese muhabbetini çok merak ediyorum.yüzde 90 doğru diyolar.benimde solda bakalım nolacak aslında esrantcım ilk sayfamıza bebeğin kesedeki konumunu eklesek cinsiyetleri öğrenince kıyaslasak?bakalım tutacak mı

kahverengi lekesi gelen arkadaşlar üzülmeyin benimde birkaç kez tuvalet kagıdına geldi progestana başlaıdm artık gelmiyor.sabah 1 akşam 2 alıyorum ama saatli değil benim de.haftaya cuma raporum bitiyor.normalde öğretmenim ama ilçe milli eğitimde görevlendirmem yapıldı idareci gibi çalışıyorum kış tatilim yok maalesef.

Olabilir tatlım ama liste çok dolu.
Bir seçeneği silmek lazım o zaman:44:
Bir de hepimiz bilmiyoruz kesenin konumunu.

Haklisin,insanin elinde olmuyor.Ben de hala stresliyim aslinda kendimi biraksam ama kontrollü olmaya calisiyorum,güzel düsünmeye calisiyorum.Insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize..

ayy amiin canım hayırlısıyla inşallah geçsin şu zor günler korkular..bırakmasınlar biziii:emir_bebek:

bu arada cildi kötüleşen hamilelikte güzelliğinde azalma olanların kızı olur derlermiş kız annenin güzelliğini alırmış.benden başka cildi pürüzsüzleşen var mı???

bende de aşırı sivilcelenme var.kız istiyorum ama her şeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması

hadi inşallah canım kalp atışlarını duyacaksın küt küt diye bugün dr.dan gelince haber ver. darısı başımıza...:16:

ister istemez merak ediyoruz artık anneyiz biz ama gönlümüzü ferah tutalım ki bebişlerimizde:emir_bebek: rahat rahat gelişsin ...:16:

Back