sağol canım evet dinleniyorum evdeyim. buralarda takılıyorum sabahtan beri
sağol canım evet dinleniyorum evdeyim. buralarda takılıyorum sabahtan beri
hadi inşallah canım kalp atışlarını duyacaksın küt küt diye bugün dr.dan gelince haber ver. darısı başımıza...
dr. aradı çağırdı kızlarr dua edin bana gidiyorum ama çok korkuyorumm
selam kizlar, nasilsiniz ?ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi
sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:
selam kizlar, nasilsiniz ?ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi
sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:
kızlar bu arada birşey sorucam sizlere belirtiler yaşıyormusunuz ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? bende hiç bulantı falan yok acayiiip iştahım vaaarrrr... habire aklıma birşeyler geliyor yemek için. aşmı eriyorum acaba? birde sivilcelenmem yok henüz.
kızlar bu arada birşey sorucam sizlere belirtiler yaşıyormusunuz ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz? bende hiç bulantı falan yok acayiiip iştahım vaaarrrr... habire aklıma birşeyler geliyor yemek için. aşmı eriyorum acaba? birde sivilcelenmem yok henüz.
boyanmaz tatlım boyadaki kimyasal maddeler deri ile emiliyormuş..selam kizlar, nasilsiniz ?ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi
Belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor canım.
Ama bulantılar için erken daha.
esrantcım bu arada biz keseyi gördük tabloya ekleyebilirsin...
boyanmaz tatlım boyadaki kimyasal maddeler deri ile emiliyormuş..
boyanmaz tatlım boyadaki kimyasal maddeler deri ile emiliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?