Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Normal mi yoksa sezeryanmı?
kızlar yaa..uyuma pozisyonunuz nasıl? artık göbüş üstüne yatamıyorum ben, tabii gögüslerde canımı acıtıyo o yüzden birazda ama...
kızlar nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Normal mi yoksa sezeryanmı?
günaydın kızlarr moralım çok bozuk bugun az önce dr dan geldim.bana direk kanaman mı oldu agrın mı var dedi bende ikiside yok dedim.içerde biraz kanama olmuş kanama ihtimalım varmış tam bu sırada bebeğimin kalp atışını dınlettı ama ben kanama olayına taktıgım için anlayamadım bile şimdi bende progestan kullanıcam herşeyi yasakladı drum yolculugu da tamda ankaray gitcekken
Allah izin verir müsade ederse normal inşallah canım en sağlıklısı
progestanı antibiyotik gibi saati saatine mi almak lazım dr bana sabah bir akşam bir dedi ama fark eder mi ki bir iki saat geç ya da erken yoksa 12 saatte bir mi almak gerekir?
progestanı antibiyotik gibi saati saatine mi almak lazım dr bana sabah bir akşam bir dedi ama fark eder mi ki bir iki saat geç ya da erken yoksa 12 saatte bir mi almak gerekir?
oh şükür sevindim bende normal doğum istiyorum allah bir mani vermezse ama eşim delimisin sen o kadar acı çekeceksin sezeryanla olsun diyor delisin sen diyor :)))
Bildiğim kadarıyla antibiyotikler saatli alınır canım.
kızlar benim ara ara dünden beri k.rengi lekeler geliyo gideyim mi hemen doktora sizce normal mi?
Bence numarası varsa ara şimdi doktorunu.
O seni yönlendirir zaten.
İhmal etme canım.
aradım hastası varmış geri dönmesini bekliyorum..
tuvalette silerken görüyorum çok azıcık ama çok korkuyorum
Korkma canım,olabiliyor böyle lekeler.
Birçok arkadaşımız yaşadı.
Çalışıyor muusn sen?
Evdeysen uzan dinlen..
kızlar benim ara ara dünden beri k.rengi lekeler geliyo gideyim mi hemen doktora sizce normal mi?
bende de olmuştu Doktorum normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi.yerleşmeden de oluyormuş.