2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

genital bölge için kremler bu dönemde sakıncalı ama ağdanın zannetmiyorum bir sakıncası olacağını

benim yanaklarımda tüylenme olmuştu naiyim diye onu sorarken istediğin yöntemle aldır ama özel bölgeye ağdayı da jiletide yasakladı..e napıcaz dedim bu 3 ay kısaltmayı dene dedi..

kızlar bende sir için emla krem kullanıyorum. bunun bir zararı olmadığını söylemişti doktorum. ama dr.u bayan olan birisi ciddi ciddi sorabilir mi bunu??? yoksa naaparım ben?

Günaydın kızlar.
Off gene çelişkili cevaplar vermiş doktorlar:59:
Biri bir şey diyor,diğeri onun tam tersini.
Durum bir ama cevaplar bir sürü..
Ben de ağdanın bir zararı olduğunu sanmıyorum.
Ki zaten başka bir şey de kullanamam:50:
Umarım sakıncası yoktur..

İnşallah..
Benim 7+3 oldu:nazar:
Kalp atışlarını da duyduk meleğimin:nazar:
[/QUOTE]

MAŞALLAH.GÖZÜN AYDIN CANIM.BENDE BU GÜN GİDİCEM KALP SESİ DİNLEMEYE BAKALIM .İNŞ GÜZEL HEBRLERLE GELİRİM

günaydın kızlar.
Off gene çelişkili cevaplar vermiş doktorlar:59:
Biri bir şey diyor,diğeri onun tam tersini.
Durum bir ama cevaplar bir sürü..
Ben de ağdanın bir zararı olduğunu sanmıyorum.
Ki zaten başka bir şey de kullanamam:50:
Umarım sakıncası yoktur..

günaydın hanımlar.3.aya kadar sakıncalı olduğunu biliyorum sonrası için serbestmiş diyorlar

günaydın kızlarr moralım çok bozuk bugun az önce dr dan geldim.bana direk kanaman mı oldu agrın mı var dedi bende ikiside yok dedim.içerde biraz kanama olmuş kanama ihtimalım varmış tam bu sırada bebeğimin kalp atışını dınlettı ama ben kanama olayına taktıgım için anlayamadım bile şimdi bende progestan kullanıcam herşeyi yasakladı drum yolculugu da tamda ankaray gitcekken:5:

günaydın kızlarr moralım çok bozuk bugun az önce dr dan geldim.bana direk kanaman mı oldu agrın mı var dedi bende ikiside yok dedim.içerde biraz kanama olmuş kanama ihtimalım varmış tam bu sırada bebeğimin kalp atışını dınlettı ama ben kanama olayına taktıgım için anlayamadım bile şimdi bende progestan kullanıcam herşeyi yasakladı drum yolculugu da tamda ankaray gitcekken:5:

canım bendede lekelenme olmuştu o ilacı bende kullanıyorum.moralini yüksek tut.belkide kendini yormuşsundur dinlenmeye bak.

Bende doktora ilk gittiğimde bebek ultrasonda gözükmedi ama doktor Folik Asit ve Progestan verdi 3 saatten uzun yolculuk yapmayacaksın dedi gerçi benimki yaş itibariyle olabilir bu yaşlarda hamilelik daha riskli oluyormuş çünkü ama üzme kendini kalp atışlarını duyduysan ne güzel ben daha duyamadım iki hafta sonra duyucaz. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Bende doktora ilk gittiğimde bebek ultrasonda gözükmedi ama doktor Folik Asit ve Progestan verdi 3 saatten uzun yolculuk yapmayacaksın dedi gerçi benimki yaş itibariyle olabilir bu yaşlarda hamilelik daha riskli oluyormuş çünkü ama üzme kendini kalp atışlarını duyduysan ne güzel ben daha duyamadım iki hafta sonra duyucaz. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kalp atışlarını duydum çok şükür ama böyle hayal etmemiştim keşke önce kalp atışlarını duysaydımda ihtimalleri sona koşsaydık drla.neysee bunada şükür inş sende duyarsın hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza..:34:

Back