ay canımmm ee şubat ayında hamile kaldık şimdi sıra ekimde doğum yapmakta değilmibende vazgeçemiyorum oradan arada bakıyorum burdan da konuşuruz artık
ya ne güzel ya canınız bişeyler çekiyo mideniz bulanıyo daha tık yok bende hayırlısı
Kızlar merhabaaa.Giremedim kaç gündür.okuyayım dedim ama ohoo çok sayfa var.Nasılsınız bakalım?ben de karın ağrısı var başka da bir şey yok.
bu arad yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmiş
slm kızlar bende geldim buraya bende şubat ayında öğrenenler grubundan geldim buraya orayada bakıyoruml burayıda bugün gördüm dvm etmeye çalışacağım inş bende salı günü gittim doktora 6 haftalık hamileyim ama benim ki sanırım sat tarihiyle uymuyor çünkü sat 27 aralık ama bebişim daha sonra olmuş yani adetten hemen sonra olmamış benim kide ekime denk gelir heralde bi aksilik olmazsa inş burdan haberleşelim neler yapıyoruz nelere dikkat ediyoruz taammmam kızlar hepinzi öptük kib görüşürüzzz :))))))))))))))
ayneeeeeeeeeeeeeen sadece karın ağrısı ya bide midem bulansın yaaaaaa
olur olur canım daha erken başlar önümüzdeki haftalarda, o zamanda keşke bulanmasaydı diceksin, çünkü gerçekten hiç bir şeyin tadı zevki yooköyle kayık gözlerle bakıyorum etrafa, inşallah sağlıcakla bebişlerimizi doğururuzda bunlar güzel anılar olarak kalır
konuşacağız inşallah canım daha neler neler paylaşıcaz ayyybenim bu aralar çaydan çook midem bulanıyo, sürekli bi bulantı var ve aynı miğren gibi baş ağrısı ve mide bulantısı çok, henüz kusmadım inşallah kusma noktasına gelmem ama, hiç bişeyin tadı yook, keyfim yok yaa, garip bi haldeyim
tam tersi benimde çayı içtikçe içesim geliyo burda millet çay kahve içtikçe kendimi alamıyorum aslında günde 2 fincandan çok çay içmemek lazımmış ama napıyım
bu arada ben günlük ceviz baden fındık yiyorum kızlar sizde sakın ihmal etmeyin günde en az6 tane ceviz yiyin olurmu bebeğin beyin gelişimi için
Kısslarr,diğer forumlara baktımda,millet şimdiden hatta hamilelikten önce başlamış çatlak kremlerine falansss..siz kullanıo muusnuzzzzz
yok bacım ya ne kremi daha hamileliğim bile farkında değilim hele bi çatlamaya başlayım anca o zaman sürerim krem heralde
peki hesaplamaları nasıl yapıyosunuz yukarda bir arkadaş daha sormuş 6+1 denıldıgı zaman 6 haftalık mı? yoksa 7 mi? bu benimde kafamı karıştırıyor...
ya ciddiyimm, vucut şimdiiden nemlenmeliymişşşş
biz farkedene kadarrr.ben çok korkuyorum çatlakdan kıloluyumda,,,
gerçi genetik olduğun ainanıorum çatlakların kremler falan faydasız
o zaman doktoruna danış tavsiye ederse kullanmaya başla ama zeytinyağının kremlerden daha etkili olduğunu duymuştum hiç değilse doğal... soyadımızda aynıymış bu arada
gerçektenmi nerelisin
yani eşimin soyadıankaralıyız..sen?
yani eşimin soyadıankaralıyız..sen?
bende istanbula gelin geldim. doğma büyüme ankaralıyım. cok özlüyorummm orayı. neresinde oturuyorsun?
aaa, bak ne anlatayım, biz ardahanlıyız ama bizim atalarımız Ankara Haymana Platosundan gelmiş, hatta bir ara araştırıyorlar bzm ankarada halen akrabalarımız var mı diye, demek ki aynı soyadı
yenimahalleankara ayrı bir yer dışardan gelenler pek beğenmez ama yaşayanda vazgeçemez... sen neresindeydin