Ya kızlar bende hala ara ara kasık ağrısı oluyor günde 4-5 defa fln.. Çok kısa sürüyor ama oluyor işte.. Sizde de oluyor mu?
Ayın 28 de 7+2 olucm inş. ozaman canımanladım cnm hayırlısı olsun. kalp atısı ıcın ne zaman cagırdı seni peki. benı haftaya cagırdı. gebelık zamanımızda aynı senınle 1 gun var aramızda sanada sorayım dedim.
Haftaya gittiğimde tam 6 haftalık olucaz bakalım :))) inş görürüz bu beklemeler çok stres yaratıyor bende :))
Tüplü güzelmişhoşuma gitti hoşbulduk cnm hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur inşş
Ayyy ne güüzeel çok zorlu yollardan geçtik umarım bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz Cnm ben 2. denemede dondurulmuş 1 embriyoyla hamile kaldım biraz mucize gibi birşey oldu :))
Benim değerim 13. gün 2760 çıktı . Dondurulmuş embriyolarda bu şekilde yüksek değer gayet normalmiş haftaya cuma gününü 4 gözle bekliyorum tatlım
her bebek büyük bir mucize bence. Tabi biz çok beklediğimiz için daha iyi anlayabiliyoruz
Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....
ne güzel işte. İlla herkezin bulancak die bişey yokki. Tadını çıkar canım
Progestan mahvediyor insanı. Ben önceki hamileliğimde kullanmıştım. Günde 3 tane. Hapı içtikten 15 dk. sonra iptal oluyordum. Dilimi bile toparlayamıyrdum konuşamıyordum direk olduğum yerde uyuyordum. İnşallah bu seferkinde gerek kalmaz. Muayene ücreti iyiymiş pembe mavinin ama doğum yüksek norlma doğum içinmi bu fiyatı verdiler. Birde tahliller ne kadar tutuyo, ve ne kadarını ödüyorsun
kızlar ben progestanı vajinadan koyuyorum. Hiç bir yan etkisini hissetmiyorum. Dr sorsananız. 200 mg benim
normal dogumla sezeryan aynıymıs cnm. tahlıl 3 tane yaptırdım 120 lira tuttu onlarda. ama dıger buyuk tahlıllerımı zubeyde hanımda falan yaptırırım dıye dusunuyorum çünkü ssk ıle anlasması yok pembe mavının.
hap konusunda aynıyım bende bıde calısıyorum ıs yerınde oldugum yerde kalıyorum. bır ay kadar kullanalım dedı doktorum.
bize 3 dediler yaa:44: kafam karıştı. neyse hayırlısı olsun inş. ben Dr ve hastanemden memnunum. Sesiz sakin ferah, temiz, güleryüz, ilgi. Şükürler olsun daha ne isterim
Ayın 28 de 7+2 olucm inş. ozaman canım
her bebek büyük bir mucize bence. Tabi biz çok beklediğimiz için daha iyi anlayabiliyoruz
ne güzel işte. İlla herkezin bulancak die bişey yokki. Tadını çıkar canım
kızlar ben progestanı vajinadan koyuyorum. Hiç bir yan etkisini hissetmiyorum. Dr sorsananız. 200 mg benim
bize 3 dediler yaa:44: kafam karıştı. neyse hayırlısı olsun inş. ben Dr ve hastanemden memnunum. Sesiz sakin ferah, temiz, güleryüz, ilgi. Şükürler olsun daha ne isterim
MİHRİMAh
cnm sende davetlisin yeni topiğimize
2011 ekimde tüp bebekle anne olacaklar
kızlar yanlışınız var... 6+0 ile 6+6 arası 7. hafta olarak değerlendiriyor. örnek video yu izlermisiniz:
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
merhaba bende 2011 ekim anne adayıyım sat'ım 14 ocak ve testi 16 şubatta yaptım çift çizgi. bu ikinci bebeğim olacak inş. ilki şu an 20 aylık. ayrıca yaş 30 ve kilo 55.7 çıktı dün doktorda. tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun yavrularına inş.amin..
kızlar bişey sorcammm sizde genital bölgenizce sivilce oldumu ya bende kürtajdan sonra az olmuştu tam geçti derken 3-4 gündür çıkmaya başladı
yaa ben tursu istiyorum ama basım dönüyoo dışarı nasıl çıkıcamhamilelikte yanlız olmak çok zorrr
Merhaba Hanımlar, başka bir topicten geldim ama orayı asla ama asla terk etmeyecegim. tam tüp bebek yapacaktık ki... hamileymişim.
Allahım hayırlısı ile durmasını kısmet ederse tahmini dogum tarihimiz 13 Ekim...Yarın tanışacagız...
Ya kızlar o kadar telaşlanmayın çok yemek zararlıdır herhalde... azıcıktan birşey olmaz
mesela ben deli bir şekilde turşu ve turşu suyu yiyip içiyorum.... kendımı engellıyemıyorum çok fena oluyorum artık allah'a emanetız........
ya kıslar yaa düşünsenize yaaa karnımız büyüyecek kocaman olacağız onun tepiklerini dinliyecegiz yaa düşünmesi bile harikaa sonra dogunca miss kokusunu duyacagız yıllardır bekledıgım hayallerim di bunlar allah ım sen yardım et bize nolur hepimize bu güzel duyguları yaşat..........
inşallah yaaa ben heyecanlamay korkuyorum inşallah o günlerde gelirrrrrrrrrrrrr
yaa neden kimse bana hoş geldin demiyor
tam tersi benimde çayı içtikçe içesim geliyo burda millet çay kahve içtikçe kendimi alamıyorum aslında günde 2 fincandan çok çay içmemek lazımmış ama napıyım
bu arada ben günlük ceviz baden fındık yiyorum kızlar sizde sakın ihmal etmeyin günde en az6 tane ceviz yiyin olurmu bebeğin beyin gelişimi için
ya ciddiyimm, vucut şimdiiden nemlenmeliymişşşş
biz farkedene kadarrr.ben çok korkuyorum çatlakdan kıloluyumda,,,
gerçi genetik olduğun ainanıorum çatlakların kremler falan faydasız
MİHRİMAh
cnm sende davetlisin yeni topiğimize
2011 ekimde tüp bebekle anne olacaklar
topiğin linkini verirsen gelirim canım
,asiyan_1010
,melekceren
,MiHRiMaH24
bebek21
,gulsen_p
,zaya
,mylife35
,Larissya
,kezosss,
zeytinlimon,
selam kızlarrr ne kadar kalabalıklaştııkk çok güzelll nasılsınızzzzzzz......:80::80::80::80: ben çok hastayım ilaçta içemiyoruumm naapsam çok fena grip oldumm ateşimnde düşmüyooo
,asiyan_1010
,melekceren
,MiHRiMaH24
bebek21
,gulsen_p
,zaya
,mylife35
,Larissya
,kezosss,
zeytinlimon,
selam kızlarrr ne kadar kalabalıklaştııkk çok güzelll nasılsınızzzzzzz......:80::80::80::80: ben çok hastayım ilaçta içemiyoruumm naapsam çok fena grip oldumm ateşimnde düşmüyooo
merhaba kızlar,
bende ekim annesi olucam inşallah. sat 8 ocak. bebeğimizin muhtemel doğum tarihi 14 ekim. hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...
kıslar benim bebişim 6+3 günlük ki gün önce doktora gitdiğimde 4 mm oldugunu ögrendim sizce normalmi benim gibi ögenen varmı