2011 Ekim Anneleri

kızlar yanlışınız var... 6+0 ile 6+6 arası 7. hafta olarak değerlendiriyor. örnek video yu izlermisiniz:
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV

canım onlar öyle değerlendiriyor.
nedeni ise,
her günün açıklamasını ayrı ayrı veremez ki böyle siteler.
düşün ki,
6+1 de şu olay olacak,
6+2 de şu olay olacak vs...
böyle her günü ayrı ayrı anlatabilmeleri mümkünmü?
onlar 6+0 ile 6+6 hafta arasını bir bütün olarak ele almışlar.7.haftanın içerisindesin fakat doldurmadın.
fakat ilerki haftalarda ne demek istediğimi anlayacaksın.
bende bu yollardan çoktan geçtim.deneyimimle konusuyorum.
7 haftalık olabilmen için,dolu dolu 7 hafta geçmesi gerekiyor.
yani sen 6+1 ken ben 7 haftalığım diyemezsin.
7 haftayı tamamen doldurman gerekiyor.
o yüzden gebelikte ay hesabı yapılmıyor.
tecrübeyle sabittir.

merhaba bende 2011 ekim anne adayıyım sat'ım 14 ocak ve testi 16 şubatta yaptım çift çizgi. bu ikinci bebeğim olacak inş. ilki şu an 20 aylık. ayrıca yaş 30 ve kilo 55.7 çıktı dün doktorda. tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun yavrularına inş.amin..

hayırlı olsu cnm.

,asiyan_1010

,melekceren
,MiHRiMaH24
bebek21
,gulsen_p

,zaya
,mylife35

,Larissya
,kezosss,
zeytinlimon,

selam kızlarrr ne kadar kalabalıklaştııkk çok güzelll nasılsınızzzzzzz......:80::80::80::80: ben çok hastayım ilaçta içemiyoruumm naapsam çok fena grip oldumm ateşimnde düşmüyooo

kızlar bişey sorcammm sizde genital bölgenizce sivilce oldumu ya bende kürtajdan sonra az olmuştu tam geçti derken 3-4 gündür çıkmaya başladı

Epilasyon aletide yapabiliyor. kıl dönmesi gibi

yaa ben tursu istiyorum ama basım dönüyoo dışarı nasıl çıkıcamhamilelikte yanlız olmak çok zorrr

Allah yardımcın olsun canım

Ne mutlu tebriklerr

kızla bende turşuya dayanamıyorum ama herşeyde olduğu gibi fazlası zararlı. Doğum yolunu turşu tuzlu olduğu için tıkayabilir. eşimin kuzeninin doğumu çok zor olmuş. Annesi sürekli turşu yiyormuş ve suyunu içiyormuş doğumda ölücekmiş nerdeyse turşudaki tuz doğum yolunu kapamış

amiiin aminn inş. bende yıllardır bekliyorum. koca göbüşlü olmayııı

inşallah yaaa ben heyecanlamay korkuyorum inşallah o günlerde gelirrrrrrrrrrrrr

aynene sevinmeye bile korkar oldum

yaa neden kimse bana hoş geldin demiyor

tüm yeni gelen anne adayları hoşgeldinizz seflar getirdiniz

6 ceviz çok değilmi?:44: ben fındık badem ceviz 2 şer tane yiyorum 3 tanede hurma

ya ciddiyimm, vucut şimdiiden nemlenmeliymişşşş
biz farkedene kadarrr.ben çok korkuyorum çatlakdan kıloluyumda,,,
gerçi genetik olduğun ainanıorum çatlakların kremler falan faydasız

bende güzel bi göbek olduğu için ilk 4-5 ay çatlamaz heralde. Hormon iğneleride göbek yaptı zati :86:

slm cnm.
geçmiş olsun.:26:

Canım çok geçmiş olsun taze taze portakal limon suyu sık iç. Akşam yatarken sarımsağı dlimle yut. Doğal antibiyotik. Gönül rahatlığıyla ıhlamurda içebilirsin.

benim eşimde grip oldu. Bana geçmeden bi atlatsaydık hayırlısıyla

kızlar bi arkadaş günde 6 ceviz yazmış. Çok değilmi bu miktar? bence fazlası kilo aldırır ben 2 şer tane tamam

zeynep kaygın,
doktora gittin mi?
grip önemlidir.ihmale gelmez.
hele gebelikte hiç ihmal edilmemeli.
tekrar geçmiş olsn

merhaba kızlar,
bende ekim annesi olucam inşallah. sat 8 ocak. bebeğimizin muhtemel doğum tarihi 14 ekim. hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...

kıslar benim bebişim 6+3 günlük ki gün önce doktora gitdiğimde 4 mm oldugunu ögrendim sizce normalmi benim gibi ögenen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…