2011 Ekim Anneleri

peki hesaplamaları nasıl yapıyosunuz yukarda bir arkadaş daha sormuş 6+1 denıldıgı zaman 6 haftalık mı? yoksa 7 mi? bu benimde kafamı karıştırıyor...

peki hesaplamaları nasıl yapıyosunuz yukarda bir arkadaş daha sormuş 6+1 denıldıgı zaman 6 haftalık mı? yoksa 7 mi? bu benimde kafamı karıştırıyor...

canım,
6+1, ken 6 haftalık oluyorsun.
6.haftan dolmadan 7 haftalık olamazsın ki..
doğum günlerini düşün.
tam doğum günü tarihinde yaşına girmiş oluyorsun.
böyle hesapla.

Hayırlı olsun şeker. Bundan sonraki ilk doktor kontrolünde görürsün onu da. Bende de aslında fazla belirti yok, bazen arada bir bulantı ve kusma hissi geliyor ama hemen geçiyor. Bu sabah da yataktan kalktığımda başım döndü ve çok az midem bulandı. Karın da şişkinlik bende de var. hatta benim karnım çıktı bile. Ama sanırım kilo aldım o ondan :44:

ayy şimdi o baş dönmeleri bile hoş gelir bize aman inşallah çok ilerlemez kolay bir hamileleik geçiririz senin bebişin kaç haftalık?

ayy şimdi o baş dönmeleri bile hoş gelir bize aman inşallah çok ilerlemez kolay bir hamileleik geçiririz senin bebişin kaç haftalık?

Canım benimkisi 7 haftalık. Haftaya doktora gideceğim sanırım kontrolde tam olarak kaç hafta kaç günlük olduğunu söyleyecek

ya ne güzel ya canınız bişeyler çekiyo mideniz bulanıyo daha tık yok bende hayırlısı:KK66::KK66::KK66:

Leynacım sende transfer ettinmi :KK1: bende geldim buraya ama öbür tarafada devam ediyom :nazar::KK49:

ay canımmm ee şubat ayında hamile kaldık şimdi sıra ekimde doğum yapmakta değilmi :KK1: bende vazgeçemiyorum oradan arada bakıyorum burdan da konuşuruz artık:KK34:

Kızlar merhabaaa.Giremedim kaç gündür.okuyayım dedim ama ohoo çok sayfa var.Nasılsınız bakalım?ben de karın ağrısı var başka da bir şey yok.
bu arad yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmiş :KK16:

X