2011 Ekim Anneleri

her bünye farklı canım

ben şimdi keske turşuları yimeseydim diyorum vallaaaaaa

benim canımda hiç birşey istemiyor. herbişeyide sanki hamilelikten önceki gibi yiyorum. sadece daha sağlıklı beslenmeye ve zararlı denılenlerı yememeye başladım. ama herkes tursuyu yazunca burda ağzım sulandı yaa

bende tam bebeğimide alıp gidiyordum teşekkür ederim arkadaşlar bende henüz bir belirti yok canım sadece karnımda şişkinlik hissediyorum daha kesemi bile görmedim

kızlar bir örnek geliyor size mesela 6+1 ve üsttü oldumu 6.haftadamı oluyoruz yoksa 7. haftada mı oluyoruz...kafam karıstı ...
çünkü internette bayağı bilinen bir gebelik sitesinde hafta hafta gebelik takibinde mesela söyle anlatılıyor....

7. GEBELİK HAFTASI (6+0, 6+6. GÜNLER) diye bakıyorum bende şaşırıyorum hangisiyim ben diye :)sizler hangisine bakıyorsunuz....

leyna kaç haftalık bebeğin

bebeğim tam 5 haftalık teyzesi ve ben daha düne kadar 3 haftalık diye biliyordum doktorum öyle söylemişti herkes dediki sonra 3 haftalık bebbek mi olur meğer son adet tarhine göre hesaplanıyormuş bebek yani dünden sonra 5 faftalık olduk

bende tam bebeğimide alıp gidiyordum teşekkür ederim arkadaşlar bende henüz bir belirti yok canım sadece karnımda şişkinlik hissediyorum daha kesemi bile görmedim

Hayırlı olsun şeker. Bundan sonraki ilk doktor kontrolünde görürsün onu da. Bende de aslında fazla belirti yok, bazen arada bir bulantı ve kusma hissi geliyor ama hemen geçiyor. Bu sabah da yataktan kalktığımda başım döndü ve çok az midem bulandı. Karın da şişkinlik bende de var. hatta benim karnım çıktı bile. Ama sanırım kilo aldım o ondan :44:

enn büyükk mercimek seninki buraaaa galibaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…