2011 Ekim Anneleri

peki hesaplamaları nasıl yapıyosunuz yukarda bir arkadaş daha sormuş 6+1 denıldıgı zaman 6 haftalık mı? yoksa 7 mi? bu benimde kafamı karıştırıyor...

canım,
6+1, ken 6 haftalık oluyorsun.
6.haftan dolmadan 7 haftalık olamazsın ki..
doğum günlerini düşün.
tam doğum günü tarihinde yaşına girmiş oluyorsun.
böyle hesapla.

canım 6+1 6. haftanın 1. günü demek. yani 7 hafta olmuyor. daha 6 haftadasın. ve ilk günündesin demekki.

kızlar yanlışınız var... 6+0 ile 6+6 arası 7. hafta olarak değerlendiriyor. örnek video yu izlermisiniz:
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV

aaa ne güzel bizde yenimahhelleye bağlıyız. Batıkent te oturuyor hala ailem. bende batıkentte büyüdüm. ahhh ahhh yaşamayan bilmez. istanbuldan vazgecemezmiş buranın suyunu içenler falan. 3 yıldır burda yasıyorum. kim bilir kaç küp su içmişimdir. ama yine ankaraya gelirmisin deseler arkama bakmadan kaçarım vallahi:KK52::KK64:

canım yaa ne zordur memleketinden ailenden uzak olmak ama eşinle mutluysan her şeyi unutturur ...hakikaten çok yakınmışız bende batıkente yakınım :KK61: bu arada sevdacım sende okursan bol bol su iç olurmu çatlak oluşmaması için en basit yöntemmiş

canım yaa ne zordur memleketinden ailenden uzak olmak ama eşinle mutluysan her şeyi unutturur ...hakikaten çok yakınmışız bende batıkente yakınım :KK61: bu arada sevdacım sende okursan bol bol su iç olurmu çatlak oluşmaması için en basit yöntemmiş

okudum canımmms ya su,ama anende varsa işin yaş dıooo sitelerde doktorlar....

okudum canımmms ya su,ama anende varsa işin yaş dıooo sitelerde doktorlar....

aman bakma sen onlara her şeyi diyolar sen kendine bak çatlak falan olmaz inşallah sen kremlerini sür suyunu iç olursada bi çaresi bulunur şimdi en güzel zamanlarındasın bebeğini düşün aklını karıştırma

aman bakma sen onlara her şeyi diyolar sen kendine bak çatlak falan olmaz inşallah sen kremlerini sür suyunu iç olursada bi çaresi bulunur şimdi en güzel zamanlarındasın bebeğini düşün aklını karıştırma

bebeişimmmmmmm, uykusuz geceleriminnnn bi tanesiiiiiii :emir_bebek:
kıskananların karnı benim kinin yerine çatlasın inşşşş:KK52:

çok şükür eşimle mutluyum, ancak bu mutluluğu ankarada yaşamak daha güzel olurdu:)

kıssslar ben çıkıorummm çalışıorumm ben.evcağızıma gidipppp eşşekler gibi yatmak istiyuorummm yaaa:KK53:

kızlar bir örnek geliyor size mesela 6+1 ve üsttü oldumu 6.haftadamı oluyoruz yoksa 7. haftada mı oluyoruz...kafam karıstı ...
çünkü internette bayağı bilinen bir gebelik sitesinde hafta hafta gebelik takibinde mesela söyle anlatılıyor....

7. GEBELİK HAFTASI (6+0, 6+6. GÜNLER) diye bakıyorum bende şaşırıyorum hangisiyim ben diye :)sizler hangisine bakıyorsunuz....

canım mesela 4+1 ise artık dört tamamen bitti 5.haftanın içindesin demek...hep öyle bakcaksın.Yani sen 6+3sen mesela netten bakcaksan, 7.haftadaki değişikliklere bakcaksın:)):82::82:

çok şükür eşimle mutluyum, ancak bu mutluluğu ankarada yaşamak daha güzel olurdu:)

kısmet işte seninde nasibin oralardaymış allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. bende çıkayım yavaş yavaş yarım görüşmek üzere bebişlere iyi bakalım:KK54:

Arkadaşlar,
internette yapılan gebelik haftası hesaplamaları doğru mudur? Güvenebilir miyiz yani? benimkine 4+4 yazıyor, öyle mi yani:)) bi yardım lütfen, bi ışık lazım bana:)) Doktora da gitmiyorum henüz, 10 gün falan bekliim diyorum, napsamki??:KK43::KK43:

Hayata bakış açıları sevgi dolu ve neşelidir

Çok yönlü Teraziler, çocukluk yıllarında epey çekingendirler. Problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Hislerini kolay kolay açmayan Terazi çocukları, aslında sürekli bir sevgi beklerler. Anne ve babanın çok anlayışlı ve sabırlı olması çocuğu yavaş yavaş mahcupluktan sıyrılmasını sağlar. Bu çocuk, güzelliklere düşkün, duygulu, nazik, terbiyeli bir tiptir. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır. Özellikle anne, çocuğuna çok itina etmeli ve gelişme çağında ona sevgi, seks, vs.. konularında bilgi ve öğüt vermelidir. Böylece çocuk duygularıyla mantığı arasında daha iyi denge kurabilir. Bu sayede ergenlik çağında duygusal konularda hata yapması da önlenir.

Terazi burcunda doğan çocuk, iyi yetiştirilir, ailesi tarafından takdir ve sevgi görürse ileride çok başarılı olacaktır. Terazi burcu çocukları genelde iyi huyludurlar. Barışçı yaklaşımları ve doğal çekicilikleri başkalarının da sevgilerini kazanırlar. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiçte güç değildir. Teraziler çevrelerine karşı çok hassastırlar. Sürekli bağıran ve tartışan aile büyüklerinden rahatsızlık duyarlar. Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Terazi çocukları sosyalleşmeye okul yıllarında başlar, pek çok arkadaşını eve getirirler. Kararsızdırlar. Bu nedenle hızlı düşünme ve karar vermek için desteğe ihtiyaçları vardır. Sınırlarını doğru belirlemeleri, kendilerine olan güvenlerini ve karar verme yeteneklerini arttıracaktır

kızlar terazı bebegı ıns boyle olurlarrr[/B]

İnşallah böyle anlatılan gibi olur çocuklarımız düşünsenize ağlamak yerine uyumayı tercih eden bir bebek inşallah :) benim 9 yaşında kızım var beni hiç üzmedi umarım inşallah ablası gbi olur

bebeğim tam 5 haftalık teyzesi ve ben daha düne kadar 3 haftalık diye biliyordum doktorum öyle söylemişti herkes dediki sonra 3 haftalık bebbek mi olur meğer son adet tarhine göre hesaplanıyormuş bebek yani dünden sonra 5 faftalık olduk:KK64:

hemen hemen aynı günlerdeyiz seninle
Hoşgeldin

İnşallah böyle anlatılan gibi olur çocuklarımız düşünsenize ağlamak yerine uyumayı tercih eden bir bebek inşallah :) benim 9 yaşında kızım var beni hiç üzmedi umarım inşallah ablası gbi olur

benim yegenim terazi mutlu ve aktif bir bebekti ama uykuyu pek sevmezdi ilk yaslarinda :)

Ya kızlar bende hala ara ara kasık ağrısı oluyor günde 4-5 defa fln.. Çok kısa sürüyor ama oluyor işte.. Sizde de oluyor mu?

X