arkadaşlar hepinize selamlar umarım doğru topikteyimdir, benimde muhtemel doğum tarihim 11 Ekim 2011 , sat. 04 Ocak 2011 , 52 kilo ile hamile kaldım, istanbul da yaşıyorum ,,, bir listeniz varsa benide eklermisinizşimdiden teşekkürler
geçmiş olsun... test yaptın mı?
evet 10 şubatta beta hcg 58di, 15 şubatta 230du. Göğüslerimde ağrıyo ama belim beni mahvetti. Normal mi bu, napsam ki? Kötü bişe diildir di mi?
gecikmenin kaçıncı günü tatlım. 809 düşük bir değer değilki...[/QUOTE
Biraz bilgisayardan kurcaladım, değer düşük değil ama söyleyen arkadaşım hemşire, büyük bir olasılıkla şu an birşey görülemeyeceği için küçük demiş olabilir.
evet 10 şubatta beta hcg 58di, 15 şubatta 230du. Göğüslerimde ağrıyo ama belim beni mahvetti. Normal mi bu, napsam ki? Kötü bişe diildir di mi?
gecikmenin kaçıncı günü tatlım. 809 düşük bir değer değilki...[/QUOTE
Biraz bilgisayardan kurcaladım, değer düşük değil ama söyleyen arkadaşım hemşire, büyük bir olasılıkla şu an birşey görülemeyeceği için küçük demiş olabilir.
kastetmiş olduğu kese görmek için değerin düşük olduğudur. kese 1500 lerde filan görünmeye başlanıyor çünkü...
Senin gibi beli ağrıyan bir sürü hamile var ilayevren. Normal bir şey yani.. Ama tabi doktorunla da görüş.
hamilelikte bel ağrısı normal deniyor. ben pek yaşamadım ama... yine çok aşırıysa doktoruna bi danışabilirsin....
Bu arada istanbul'dayım, bilgisayardan baktığım kadarıyla 23 Ekim doğum tarihi, 49 kilo ile kaldım ve 16 Ocak son adet günüm
merhaba benimde sat 16 ocak:)) 15 şubat testinde beta hcg 230du. Senin nasıl?
7. gun gecıkmeyle ogrendım bugun 10. gun ıste..kaç gün gecikti reglin
ya meryem sımdı korkuyorum bıde yoksa dıye.. hayırlısı olsun tabı ama ıstıyorum ben bu bebegı ya:):)hmm.benim dün 1097 idi galiba.
şeymacm bende 5+2 de gördüm elh.inş. sende görürsün
kızlar peki 6 haftaya kadar görmediniz korktunuzmu? birde 6. haftada keseyi gördüyseniz, kaçıncı hafta kalp atışlarını duydunuz?
Herkesssslereee annneeelerreeee keselerrrineeee günaydıncıklar
Herkesssslereee annneeelerreeee keselerrrineeee günaydıncıklar
sanada günaydın canımmmmm bak ne gaz verdin hemen bende gaza geldim.... ay mercimeğim ne yapıyor acaba :)....