2011 Ekim Anneleri

evet 10 şubatta beta hcg 58di, 15 şubatta 230du. Göğüslerimde ağrıyo ama belim beni mahvetti. Normal mi bu, napsam ki? Kötü bişe diildir di mi?

merhaba merve, bende istanbuldayımm...benimde sat 16 ocak:)

evet 10 şubatta beta hcg 58di, 15 şubatta 230du. Göğüslerimde ağrıyo ama belim beni mahvetti. Normal mi bu, napsam ki? Kötü bişe diildir di mi?

hamilelikte bel ağrısı normal deniyor. ben pek yaşamadım ama... yine çok aşırıysa doktoruna bi danışabilirsin....

Bu arada istanbul'dayım, bilgisayardan baktığım kadarıyla 23 Ekim doğum tarihi, 49 kilo ile kaldım ve 16 Ocak son adet günüm

yeni hamileler aramıza hoşgeldiniz.... :)
kızlar antalya da yaşayan var mı aranız da herkes istanbul mu?.....

kaç gün gecikti reglin
7. gun gecıkmeyle ogrendım bugun 10. gun ıste..
hmm.benim dün 1097 idi galiba.
ya meryem sımdı korkuyorum bıde yoksa dıye.. hayırlısı olsun tabı ama ıstıyorum ben bu bebegı ya:):)
şeymacm bende 5+2 de gördüm elh. inş. sende görürsün
kızlar peki 6 haftaya kadar görmediniz korktunuzmu? birde 6. haftada keseyi gördüyseniz, kaçıncı hafta kalp atışlarını duydunuz?

canım salı gunu bızde goruruz ıns...
bız dogudaydık gecen sene hamıleyken... doktora gıttık gecıkme olunca... hastane tasınıyomus sonrada bıokımya makınesını bozmuslar doktor usgde baktı goremeyınce dıs gebelık demıstı... aglaya aglaya en yakın ılceye gıdıp test yapıldı kanda 2595 cıktı.. doktora gosterdık gorunmemesı normal dedı... yanı kızlar 2000 ken beta vajınal ugsde gorunebılıyomus karından ıse daha buyuk olması gerekıyo... bakalım hayırlısı belkıde bende gec yumurtlama olmustur...

kızlarrr birşey sorucam akıl akıldan üstün derler anacım ben çalısoyurm bütün gün eve de varınca uyku diye deliriyorum ondan pek takılamıyorum her yere.... hamileliğin ilk ayları yani bizim gibiyken özellekle yemememiz gereken gıdalar varmı sakıncalı olan bir bilen var sa anlatsın mesela ben nar maydanoz duydum dogrumu bilmiyorum bilgili arkadaslar lütfen bir el atın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…