kızlarrr birşey sorucam akıl akıldan üstün derler anacım ben çalısoyurm bütün gün eve de varınca uyku diye deliriyorum ondan pek takılamıyorum her yere.... hamileliğin ilk ayları yani bizim gibiyken özellekle yemememiz gereken gıdalar varmı sakıncalı olan bir bilen var sa anlatsın mesela ben nar maydanoz duydum dogrumu bilmiyorum bilgili arkadaslar lütfen bir el atın.....
günaydın kızlarrrr dün gece fenalaştım başım döndü elim ayagım uyuştu çok korktum bu normalmiii:18:
günaydın kızlarrrr dün gece fenalaştım başım döndü elim ayagım uyuştu çok korktum bu normalmiii:18:
inşallah kötü bişey olmamıştırr yarın kontrolum var
hayır canım neden korkalım ki.ben zaten onda 6.haftamda ilk dr a gitmiştim.zaten anormal bir durum deilki.en erken 5.haftadan sonra başlıyor kalp atışları.9.haftaya kadar da zamanı var.hayırlısı ne ise o olsun inş.
Benden Dr hiç test istemedi neden acaba:44: bize ilişki tamamen yasak sanırım tüp bebek olduğu için. Zaten sormadık da Dr oda bişey demedigünaydın kızlar....
azıcık ayrı kaldım ooohhhooo amma uzamış topik.... oku oku bir hal oldum...çok mutluyum kızlar bugun hafiften midem bulanıyor..... oleyyyyyy biraz sıyırdım galiba insan midesi bulanmasına bukadar sevinir mi benim gibi gebelik belirtisi yaşamaz sa sevinir.... :)
ama çok bulanmadı hafiften neyse buna da şükür...
kızlar ben keseyi görmeyi gittigim de gecen hafta doktor benden bir sürü test istedi özel hastane diye istiyorlar diye düşünmüştüm...neden diye sordum genel gebelik taraması dedi sonucları haftaya alacam inşallah birsey çıkmaz sizden de öle şeyler istedimi... birde bize ilişki yasağı verdi (daha önce kimyasal gebeliğim var uzun zamandır da olmuyordu)sanırım kimsenin yasagı yok şimdi bunları okuyunca korkmaya basladım umarım bir sorun yoktur....
arkadaşlar
internet hesabına göre 4 hafta 4 günlük bebeğim. Ama ben bel ağrısından iptal oldum. Ölmek üzereyim, bazen dayanılmaz oluyor. dün regl olmam gerekiyodu, yani tam dönemimdeyim ama 15 gündür falan böyleyim. Şiddetli bir regl sancısı gibi, belim ortadan ayrılacak gibi. Napmalıyım benya, ölmek istemiyorum58:
Günaydın anne adayları Uşaklar nasıl istanbulda oturanlar semtlerini yazsın bence fazla ağarlaşmadan bir buluşma yapalım ne dersiniz ben ÜSKÜDARDA oturuyorum
çalışmayan hamişlerden biri liste yapsın ona göre ortak noktada buluşalım derim ben siz ne dersiniz. canlarım cevapları bekliyorm öptüm
sağlıcakla dua ile
günaydınnn
Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba