2011 Ekim Anneleri

aynennn canım ya bende öle çalışıyorum,internetden bakıorum bi ton şey ,kafam karışıo
iş yerinde olunca şartlar çok değişiyo, ister istemez doğallık olmuyo,kahvaltı bile alalacele yenıoo

günaydın kızlarrrr dün gece fenalaştım başım döndü elim ayagım uyuştu çok korktum bu normalmiii:18:

sanıyorum normaldır canım benim doktor kanaman olursa ve tansiyonun 14 de olursa mutlaka hastaneye gel banada haber ver demişti geri herşey normal demişti..... vücüt değişik tepkıler veriyor... o yuzden herşeye pinpirikleniyoruz... yani ben öleyim... :)

merhaba. benimde senin gibi ilk hamileliğimde bebek gelişmedi,kalp atışları duyulmadı diye aldırmak zorunda kaldık. Şimdi tekrarnaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Sen hangi doktora gittin. Burtoma ayrıntılı ultrason içinmi gönderdi. Ne gibi testler istedi merak ettim

Günaydın anne adayları Uşaklar nasıl istanbulda oturanlar semtlerini yazsın bence fazla ağarlaşmadan bir buluşma yapalım ne dersiniz ben ÜSKÜDARDA oturuyorum

çalışmayan hamişlerden biri liste yapsın ona göre ortak noktada buluşalım derim ben siz ne dersiniz. canlarım cevapları bekliyorm öptüm

sağlıcakla dua ile

Çok saol canımm :)

Benden Dr hiç test istemedi neden acaba:44: bize ilişki tamamen yasak sanırım tüp bebek olduğu için. Zaten sormadık da Dr oda bişey demedi kardeş kardeş yatıcaz 9 ay

adet olunca ki gibimi ağrıyor? böyle ağrıyan çok canım. Benimde bazen öyle bi ağrıyorki ölüyorum
sanıyorum adet olucakmış gibi. 2-3 dk sonra geçiyor elh. Dr sordum önemseme dedi çok ciddi ağrımadığı ve kanaman olmadığı müdddetçe. Bu kadar kafamıza takmayalım yaa. her şeyden nem kapıyoruz valla kendimizede bebişimizede yazık.

zaten mide bulantılarımız yeter.

günaydın kızlarrrr dün gece fenalaştım başım döndü elim ayagım uyuştu çok korktum bu normalmiii:18:

Dr sorsaydın canım. Benimde bazen başım dönüyor hemen olduğum yere oturuyorum. Biraz sonra geçiyor çok geçmiş olsun

evet kızlar maydonoz adet sokturucu etkısı oldugu ıcın yemesenız ıı olur.. vede ada cayı ıcmeyın artık... ada cayı dusuge sebeb olabılır

günaydın ne güzel yerde oturuyosunnn ben yenibosnada yaşıyorum

cumadan beri midem bulanıyor yaa. Ama dün 2 saat dışında hiç bulanmamıştı bu gün başladı yine

Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba

gunaydın cnm ben bursada pembe mavıde lale hanıma gıdıyorum. memnunum şimdilik çok şükür. sen kime gidiyorsun.
birde kızlar salı gunu 6+02 olucam kalp atısı gorulurmu sızce doktorum haftaya gel dedı cunku.

Kızlar merhaba ne güzel bir topik yaa ben hala inanamıyorum :)))
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama daha çok başındayım herşeyin haftaya cuma kese ve kalp atışı için randevumuzu aldım ama çok endişeliyim bugün 4+6 haftalığız bizide aranıza alır mısınız ?

merhaba gebiş arkidişler...
oğlumu doyurdum uyuttum şimdi ben yemek hazırladım kendime.hem yiyorum hem sizi takip ediyorum.sabahın 5.30 uğunda oğlum uyandı 6.30 da zor uyudu.tam ben yattım uyudum.eşimin teli çaldı 7 de oğlum hooppp gözleri açtı alkış yapmaya başladı.gelde sinirden ölmeeee....ben 2 çocukla napıcam bilmem.

kızlar soğan,maydanoz,nar,ada çayı bunlar söktürücü özelliği taşıyor dikkat edin.kendinizi fazla sıkmayın.az ve sık beslenin.meyve ve süt ürünlerini özellikle tüketin.sebze,protein,karbonhidrat hepsi gerekli..herşeyden dengeli olarak alındığında sorun yok.yapay ve mevsimi olmayan sebze-meyveleri tüketmemeye çalışın.cevizz,badem,fındık az az hergün yiyin.bol bol su için.aklıma bunlar geliyor.

şeymacım şimdiden takma kafana.benimde kese görünmedi.cuma günü gidicem.daha erken zaten.herkesin değerleri aynı olamaz zaten.hayırlısı olsun bakalım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler.
rahatsızlanan arkadaşlarımda dikkat etsin bebişlere ve kendilerine geçmişler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…