2011 Ekim Anneleri

aramıza hoşgeldinnnn

kalp atışını göremeyebilirsin ama keseyi görme ihtimalin var canım ben 4+4 ken gittim kese görülmedi cuma bende gidicemm keseyi görmek için

Son düzenleme:

girdin bileeeeeeee hoşgeldin tüplü bebeğinle hayırlı uğurlu olsun inşşşşşşşşş

ayyy benım uzu uyandı gıdıp kahvaltının 2. kısmını halledelım gorusuruz yıne kızlar... dıkkat edın kendınıze bebıslerınızeee

Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Bende pembe maviye nevin özsaraç

bende tüp bebekle hamile kaldımcanım :) ne güzel 3 kişi olduk tüp bebek inş. sağlıkla gelirler tek embriyomu transfer edildi sana? bana tek

çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.sağlıkla kucamıza almak nasip olsun

ilkinde benim çok şişdi patlıcak gibiydi.ama şimdi hiç şişmedi.test alıp baktınmı

saol cnm amiin inşallah senin baya ilerlemiş 6 aylık galiba Allah kolay doğumlar nasip etsin

ben henüz doktora gitmedim. Ama önceki gebeliğimde zübeyde hanım doktoru Özer Kutlu'nun muayehanesine gitmiştim. Çokta memnunum Özer Beyden ama bu seferkinde ona gitmek istememe rağmen doruk özel bursaya gitmeyi düşünüyorum. Zübeydede doğum yapmak istemediğim için Özer Beye gitmekten vazgeçtim yani vazgeçmek üzereyim. Ddoruk Hastanesinde Melike hanım varmış çok iyi diye duydum. Bide özel hastane daha rahat olur doğumda diye düşünüyorum.
Sen ne kadar veriyorsun muayene ücreti falan , doğum için ne istiyorular. 6+2 de bazen duyuluyor bazen duyulmayabilyiro diye biliyorum. Kişiden kişiye değişiyor. İçin ferah tut yeter

aramıza hoşgeldinnnn

kalp atışını göremeyebilirsin ama keseyi görme ihtimalin var canım ben 4+4 ken gittim kese görülmedi cuma bende gidicemm keseyi görmek için

Haftaya gittiğimde tam 6 haftalık olucaz bakalım :))) inş görürüz bu beklemeler çok stres yaratıyor bende :))

girdin bileeeeeeee hoşgeldin tüplü bebeğinle hayırlı uğurlu olsun inşşşşşşşşş

Tüplü güzelmiş hoşuma gitti hoşbulduk cnm hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur inşş

Bende pembe maviye nevin özsaraç

bende tüp bebekle hamile kaldımcanım :) ne güzel 3 kişi olduk tüp bebek inş. sağlıkla gelirler tek embriyomu transfer edildi sana? bana tek

Ayyy ne güüzeel çok zorlu yollardan geçtik umarım bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz Cnm ben 2. denemede dondurulmuş 1 embriyoyla hamile kaldım biraz mucize gibi birşey oldu :))
Benim değerim 13. gün 2760 çıktı . Dondurulmuş embriyolarda bu şekilde yüksek değer gayet normalmiş haftaya cuma gününü 4 gözle bekliyorum tatlım

kıslar günaydın hepinize bu topiği yeni gördüm cok bebegendim bende ekimde dogum yapacak anneyim benide listeye yazabilirmisiniz sat tarihim 3 ocak yasım 25 tahmini dogum 10 ekim bebeğimin kalp atısılarını duydum

Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…