2011 Ekim Anneleri

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

kızlar ben takılmıyorum bu beta hcg oranlarına.
keseyi gördüm.kalp atışlarını da duydum.
üstelik hiç gebelik testi falan da yaptırmadım.
tesadüf ya.
süpriz oldu bizim için.
o yüzden bu değerleri kafanıza takmayın.
bebek zaten büyüyecek.
yiyecek ekmeği varsa,o zaten sizinledir.:nazar::nazar::nazar:

Hayırlara çıksın inşallahhhh Bide ikizmiş Ne güzel olur İkiz müjdesi henüz almadık ama şüphelenen bi arkadaş vardı yakında haber gelir herhalde ondan

Rabim her şeyin hayırlısını versin inş.

Hemde 3 kere bi muayeneye gittiğimde bi kanamam olduğunda bide bugün bulantılarım için gittiğimde ilki 7 şubat 7,5mm biri 11 şubat 9mm biride bugün 22mm olmuş
bu arada MİHRİMAH24 de 8 ocak oda gördü Sen hiç gitmedinmi doktora

ohh maş.. kocaman olmuşş :nazar::KK16:

şeymacm bende 5+2 de gördüm elh. :KK16: inş. sende görürsün

massallah... gıttım canım evde test yaptıgım gun... usgde gorunmedı kese... kanda bakıldıgında doktor daha kucuk gorunmez dedı... ılk kızımdada 6. haftadan sonra gorunmustu... ılkındede doktor hatta bana kızım gorunmeyınce dıs gebelık demıstı... aynı seylerı yasamaktan korkuyorum

canım senin nasıl okadar erken gözüktü anlamadım.ben dün gittim hem üstten hem alttan baktı net gözükmedi.10 gün sonra çağırdı.oğlumdada 6.haftada net gözükmüştü.hemde ilk günden beri önde gidiyordu...ilginç ama gözükmüş ya boşver...darısı bizeeee....

kızlar peki 6 haftaya kadar görmediniz korktunuzmu? birde 6. haftada keseyi gördüyseniz, kaçıncı hafta kalp atışlarını duydunuz?

Rabim her şeyin hayırlısını versin inş.

ohh maş.. kocaman olmuşş :nazar::KK16:

şeymacm bende 5+2 de gördüm elh. :KK16: inş. sende görürsün

kızlar peki 6 haftaya kadar görmediniz korktunuzmu? birde 6. haftada keseyi gördüyseniz, kaçıncı hafta kalp atışlarını duydunuz?
canım belli olmuyor.
herkesde farklı.
ben önceki gebeliğimde 8.haftamda kalp atışını duymuştum(kanamam olduğu için hastanede yatıyordum.hergün ultrasona giriyordum.)
bu gebeliğimde 6.haftamın içinde kalp atışını duydum.
canını sıkma.korkma.
bebeğin seninle bundan eminim.:nazar::nazar::nazar:

canım belli olmuyor.
herkesde farklı.
ben önceki gebeliğimde 8.haftamda kalp atışını duymuştum(kanamam olduğu için hastanede yatıyordum.hergün ultrasona giriyordum.)
bu gebeliğimde 6.haftamın içinde kalp atışını duydum.
canını sıkma.korkma.
bebeğin seninle bundan eminim.:nazar::nazar::nazar:

ayy canımmm çok teş. ederim. dua niytine olsun dediklerin ve bende amn diyorum :KK16:

Rabbim hepsini korusun hayırla, hayırlarla ge:KK16:lsinler inş. :KK69:

ayy canımmm çok teş. ederim. dua niytine olsun dediklerin ve bende amn diyorum :KK16:

Rabbim hepsini korusun hayırla, hayırlarla ge:KK16:lsinler inş. :KK69:

amin cnm amin.
sen canını nekadar sıkarsan bebeğinde etkilenir bunu unutma.
yakında kucağına alıcaksın.
ozaman ne demek istediğimi anlıcaksın.
küçücük bir melek.
çektiğin tüm acılara,korkulara,telaşlara..
hepsine deyecek...

amin cnm amin.
sen canını nekadar sıkarsan bebeğinde etkilenir bunu unutma.
yakında kucağına alıcaksın.
ozaman ne demek istediğimi anlıcaksın.
küçücük bir melek.
çektiğin tüm acılara,korkulara,telaşlara..
hepsine deyecek...

Ne gzel konuşuyorsun. İnş o günleride görürüz hep beraber inş. Rabbim çok büyük :KK16:

hayır canım neden korkalım ki.ben zaten onda 6.haftamda ilk dr a gitmiştim.zaten anormal bir durum deilki.en erken 5.haftadan sonra başlıyor kalp atışları.9.haftaya kadar da zamanı var.hayırlısı ne ise o olsun inş.

günaydın kızlar....
azıcık ayrı kaldım ooohhhooo amma uzamış topik.... oku oku bir hal oldum...çok mutluyum kızlar bugun hafiften midem bulanıyor..... oleyyyyyy biraz sıyırdım galiba insan midesi bulanmasına bukadar sevinir mi benim gibi gebelik belirtisi yaşamaz sa sevinir.... :)
ama çok bulanmadı hafiften neyse buna da şükür...
kızlar ben keseyi görmeyi gittigim de gecen hafta doktor benden bir sürü test istedi özel hastane diye istiyorlar diye düşünmüştüm...neden diye sordum genel gebelik taraması dedi sonucları haftaya alacam inşallah birsey çıkmaz sizden de öle şeyler istedimi... birde bize ilişki yasağı verdi (daha önce kimyasal gebeliğim var uzun zamandır da olmuyordu)sanırım kimsenin yasagı yok şimdi bunları okuyunca korkmaya basladım umarım bir sorun yoktur....

Son düzenleme:
doktora gittik bugün
kesemizi gördük normalde internet hesabına göre 6+6 görünüyorum ama
doktorumuz tam 4 haftalık dedi
bebeişimizin resmini verdi
kanımızı idrarımızı aldı
haftaya çarşamba tekrar gidecez
3,5 mm dedi kese için normal değilmi bu değer arkadaşlar :emir_bebek::nazar:

arkadasım bende 4 haftalık hamileyim benim bebegim 5 mm normalmi acaba benimki bilgisi olan varsa paylassın lütfen...

Son düzenleme:
arkadaşlar
internet hesabına göre 4 hafta 4 günlük bebeğim. Ama ben bel ağrısından iptal oldum. Ölmek üzereyim, bazen dayanılmaz oluyor. dün regl olmam gerekiyodu, yani tam dönemimdeyim ama 15 gündür falan böyleyim. Şiddetli bir regl sancısı gibi, belim ortadan ayrılacak gibi. Napmalıyım benya, ölmek istemiyorum:KK43::-)58::KK58:

günaydın kızlar....
azıcık ayrı kaldım ooohhhooo amma uzamış topik.... oku oku bir hal oldum...çok mutluyum kızlar bugun hafiften midem bulanıyor..... oleyyyyyy biraz sıyırdım galiba insan midesi bulanmasına bukadar sevinir mi benim gibi gebelik belirtisi yaşamaz sa sevinir.... :)
ama çok bulanmadı hafiften neyse buna da şükür...
kızlar ben keseyi görmeyi gittigim de gecen hafta doktor benden bir sürü test istedi özel hastane diye istiyorlar diye düşünmüştüm...neden diye sordum genel gebelik taraması dedi sonucları haftaya alacam inşallah birsey çıkmaz sizden de öle şeyler istedimi... birde bize ilişki yasağı verdi (daha önce kimyasal gebeliğim var uzun zamandır da olmuyordu)sanırım kimsenin yasagı yok şimdi bunları okuyunca korkmaya basladım umarım bir sorun yoktur....

günaydın tatlım, testleri herkesten istiyorlar. ben 5 tüp kan verdim ilk kontrolde... korkulacak birşey yok yani. ilişki yasağı da doktordan doktora değişiyor açıkcası. benim ilk gittiğim doktor yasak dedi, 2. gittiğim kanaması olmayan hastalara biz yasaklamıyoruz dedi ama ben yine de riske atmıyorum... yasaklıyorum :21:

arkadaşlar
internet hesabına göre 4 hafta 4 günlük bebeğim. Ama ben bel ağrısından iptal oldum. Ölmek üzereyim, bazen dayanılmaz oluyor. dün regl olmam gerekiyodu, yani tam dönemimdeyim ama 15 gündür falan böyleyim. Şiddetli bir regl sancısı gibi, belim ortadan ayrılacak gibi. Napmalıyım benya, ölmek istemiyorum:KK43::-)58::KK58:

geçmiş olsun... test yaptın mı?

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni öğrendim. Ama değerim biraz küçük 809,34x 3 hafta sonra gidip kontrol yaptıracağım. Dilerim bu arada herhangi birşey olmaz ve değerim büyür, bebeğim gelişir.

Merhaba arkadaşlar, ben de yeni öğrendim. Ama değerim biraz küçük 809,34x 3 hafta sonra gidip kontrol yaptıracağım. Dilerim bu arada herhangi birşey olmaz ve değerim büyür, bebeğim gelişir.

gecikmenin kaçıncı günü tatlım. 809 düşük bir değer değilki...

X