- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
test yaptım negatıf:) cok zor olucaktı benım ıcın.. Allah ısteyen herkese nasıp etsın tamamını erdırsın..:)
çok üzüldüm canım yaa zamanı değilmiş demekki üzülme olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptım negatıf:) cok zor olucaktı benım ıcın.. Allah ısteyen herkese nasıp etsın tamamını erdırsın..:)
benm de SAT 26 aralık..Son Adet Tarihi 25 Aralık olanlar 1 Ekim olarak anne adayı oluyorlar...
darısı bana ve isteyen herkese inşallah :97:
darısı başımıza hayırlsıyla inşALLAH...bakıyorumda 2011 ekim anneleri yavaş yavaş gelmişler buraya hepınıze saglıklı ve guzel bı 40 hafta dılerım.bende 2010 ekım annesıyım tahmınlerıme gore bende gecen yıl ocak ayı ıcınde hamıle kalmısım.hamıle oldugumu 12 subatta ogrenmıstım ayyyy ne gunlerdı ya valla sımdı sızı gorunce bı garıp oldum.şimdı ıse mınık kuzum kucagımda. tekrar gorusmek dılegıyleeeeeeeeehepınızı tebrık ederımmmmmmmmm
hayırlı olsun Blackcandy...evvvet kızlar bende hamileyim dün öğrendim benimde SAT 25 aralık... şimdi 1 ekimdemi olcek bebişlerimiz benim bi tane oğlum var 4 yaşı bitti ikincisne hamileyim allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
bundan sonra bende burdayım :)))
darısı başımıza hayırlsıyla inşALLAH...
Bbegine sağlık sıhhat versin RABBİM anne ve babacığıyla birlikte...
hayırlı olsun Blackcandy...
Peşindeyimmm.. ama önce keseyi, kalp atışını duyayımda bi hele..
inanamıyorum hala hamile olduugmaa :26:
2. ekim annesi gelmiş
hayırlı olsun blackcandy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
melike dikkat et kız :)) bidahaki sefer negatif çıkmayabilir :))
çok üzüldüm canım yaa zamanı değilmiş demekki üzülme olurmu
hadi gözün aydın canım benimm :)))))))
ya bende 27 sinde olmam lazımdı hala olmadım. korunuyoruz da hamile degilimdir demi korkmaya basladım ama hiç bi kaza felan yaşamadık neden böyle oldu acaba
tebrikler benimde beklenen adet günüme 3 gün kala ikinci cizgi silik sikmisti.rabbim tamamina erdirsin insallahhhh
amanın 2011 ekim anaları gelmiş duygulandım valla benimde 06 ocaktı sat 11 şubatta öğrenmiştim kuzumu