2011 Ekim Anneleri

2. ekim annesi gelmiş
hayırlı olsun blackcandy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

melike dikkat et kız :)) bidahaki sefer negatif çıkmayabilir :))

amanda aman sağlıcakla gelir inş. ekim bebecikleri bizimkilerin pabucu bir kez daha dama :))

benimde satım 7 ocaktı 11 şubatta öğrenmiştim hamiş olduğumu...

bakıyorumda 2011 ekim anneleri yavaş yavaş gelmişler buraya hepınıze saglıklı ve guzel bı 40 hafta dılerım.bende 2010 ekım annesıyım tahmınlerıme gore bende gecen yıl ocak ayı ıcınde hamıle kalmısım.hamıle oldugumu 12 subatta ogrenmıstım ayyyy ne gunlerdı ya valla sımdı sızı gorunce bı garıp oldum.şimdı ıse mınık kuzum kucagımda. tekrar gorusmek dılegıyleeeeeeeee:KK9:hepınızı tebrık ederımmmmmmmmm
darısı başımıza hayırlsıyla inşALLAH...
Bbegine sağlık sıhhat versin RABBİM anne ve babacığıyla birlikte...

evvvet kızlar bende hamileyim dün öğrendim benimde SAT 25 aralık... şimdi 1 ekimdemi olcek bebişlerimiz benim bi tane oğlum var 4 yaşı bitti ikincisne hamileyim allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
bundan sonra bende burdayım :))):KK16:
hayırlı olsun Blackcandy...
Peşindeyimmm.. :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: ama önce keseyi, kalp atışını duyayımda bi hele..
inanamıyorum hala hamile olduugmaa :26:

hamis anne adaylari saglikla alirsiniz bebisleri kuca´giniza insallah .tebriklerrr:emir_bebek::emir_bebek:
hee bu arada 2 tane 2011 ekim anneleri basligi var hangisi devamli ilerliyo yani gercek liste veriyoo:44:

test yaptım negatıf:) cok zor olucaktı benım ıcın.. Allah ısteyen herkese nasıp etsın tamamını erdırsın..:)

hadi gözün aydın canım benimm :)))))))

ya bende 27 sinde olmam lazımdı hala olmadım. korunuyoruz da hamile degilimdir demi korkmaya basladım ama hiç bi kaza felan yaşamadık neden böyle oldu acaba :KK52:

2011 ekim annesi adaylarıııı tebrik ederim sizleri. allah kucaklarınıza almayı nasip etsinnn..:KK55:

darısı başımıza hayırlsıyla inşALLAH...
Bbegine sağlık sıhhat versin RABBİM anne ve babacığıyla birlikte...

hayırlı olsun Blackcandy...
Peşindeyimmm.. :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: ama önce keseyi, kalp atışını duyayımda bi hele..
inanamıyorum hala hamile olduugmaa :26:

:=) Saol canım benim hadi hayırlısı bende tebrik ederim seni sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasipetsin pıtırcığı bende daha dr gitmedim 6 haftalıkken filan duyuluyo kalp atışları o zaman gideyim diyorum bende

Son düzenleme:
Selam kızlar benimde sat 1 ocak tüp bebek annesi olacağım:nazar::nazar: kısmetse ama henüz kese kalp atışı duymadık

2. ekim annesi gelmiş
hayırlı olsun blackcandy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

melike dikkat et kız :)) bidahaki sefer negatif çıkmayabilir :))

ders oldu artık baya dıkkatlıyım:):)

çok üzüldüm canım yaa zamanı değilmiş demekki üzülme olurmu :KK16:

yok ben uzulmedım zten 2010 ekım annesıyım olsaydı cok daha zor olacaktı:)

hadi gözün aydın canım benimm :)))))))

ya bende 27 sinde olmam lazımdı hala olmadım. korunuyoruz da hamile degilimdir demi korkmaya basladım ama hiç bi kaza felan yaşamadık neden böyle oldu acaba :KK52:

saol canım:)

emzırırken aksayabılıyormus canım emınsen kaza olmadığından bısey olmaz sanırım:)

amanın 2011 ekim anaları gelmiş duygulandım valla benimde 06 ocaktı sat 11 şubatta öğrenmiştim kuzumu

Eğer tuttuysa bende Ekim 2011 annesi olucam.

ama daha çok yeni.. bat'a 2 hafta var...

Kısmet. Tutarsa burdayım bende.

Allah'ım inşallah tutar

bende hamileyiiim sat tarihim 31 aralık tahmini doğum 7 ekim dün akşam öğrendim kan değirim 992,3
:)

ne güzel yeni hamislerimiz geliyorrrrrrrr bizide heceyan basiyorrr:KK52:
rabbim saglicakla kucaginizada almayi nasip etsin insallahhhhh

merhabalar, beklenen adet tarihine 3 gün var ve bugün dayanamayıp yaptığım idrar testinde 2. çizgi silik çıktı... sanırım hamileyim... çok heyecanlı ve mutluyum.... allahım isteyen herkese göstersin ve multuluğumu yarıda bırakmasın inş... doğum 11 ekim görünüyor :KK49:

tebrikler benimde beklenen adet günüme 3 gün kala ikinci cizgi silik sikmisti.rabbim tamamina erdirsin insallahhhh:nazar:

X