2011 Ekim Anneleri

canim benimde sat 25 aralik ayniyiz hemen hemen.doktorum simdi ultrasonda bakarsak birsey goremeyiz dedi bu yuzden 14 subat'a tarih verdi.kalp atislarini duysam rahatlicam cok heyecanli bi durum.uyku bendede var butun gun uyuyasim var ve regl olacakmism gibi karnim agriyo..hayirlisi olsun bakalimm

canım kese görünüyo tabii şuan ama bebiş görünmüyo tabii. benim 9 şubat randevum.hayırlısı Allahtan
inşallah duyacağız bebişlerimizin kalplerini:emir_bebek::emir_bebek:

İlk ben öğrendim kuzu haberi edut beni aradı hastaneden yinede çok teşekkür ederim haberin için :KK16:

heheheee:emir_bebek: bende edut hastahanedeyken dayanamadim onu ben aradim oyle ogrendim yanii:KK53::KK53: ne sansli bebek degilmi cok merak ettik hepimizz:90:bu arada onemli degil . herzaman boyle guzel haberleri vermeye bayilirimm:KK62:

oyoyoy maşallah 2011 ekim annelerine

kızlar kendinize yeni bir başlık açın isterseniz liste falan hazırlayın bizim liste gibi takip etmesi daha kolay olur sizin için

ne heyecanlı ya şimdi mümkün değil günler geçmez

4 hafta 4 günde ki değerim 972
4 hafta 6 günde ki değerim 2993 hızlı bir artış olmuş normal mi acaba

slm arkadaşlar.ben de inşallah 2011 ekim annesi olacağım:KK49:.sat 25 aralık.bu sat tarihinde iki üç arkadaş daha var galiba.birlikte takip etmek güzel olur.ben de daha doktora gitmedim.o yüzden daha pek havasında değilim.ben aynı zamanda 2008 ekim annesiyim.

selam kızlar bana doktor değere tekrar bakmadı...2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi....4+3 üz teyeleri ellerinizden öperiz

Selam anne adaylarıııı hayılı ugurlu saglıklı olsun topiğinizde sizde bebklerinizde

Heralde benden daha erken hamiş oldugunu ögrenen yok :)
7 ocakta eşimleydim 27 ocakta test yapmış ve ögrenmiştim :KK70:
son adet tarihimde 31 aralıktı 7 ekim beklenen dogum tarihiydi
anlıcanız 1 ocaktan itibaren 9 ay 10 gun tamı tamına :)

Fakat bebişim 4 ekimde dünyaya geldi. Hamilelik çok çabuk geçti, Ve hayatımın en güzel dönemiydi. Rabbim sizlere daha güzel günler versin bu dönemde:KK49:

Son düzenleme:
Benimde son adet tarihim 3 ocak ekim 2011 annesi olucağam inş. bi kızım var 3 yaşında şimdide ikincisi gelicek çok mutluyum

Selam anne adaylarıııı hayılı ugurlu saglıklı olsun topiğinizde sizde bebklerinizde

Fakat bebişim 4 ekimde dünyaya geldi. Hamilelik çok çabuk geçti, Ve hayatımın en güzel dönemiydi. Rabbim sizlere daha güzel günler versin bu dönemde:KK49:
HE HE BEN SENDEN ÖNCE ÖGRENMISIM ILISKI GÜNÜ 19 OCAK.BEN ILISKIDEN 10 GÜN SONRA 29 OCAKDA TEST ETTIM VE IKI CIZGIYI GÖRDÜM:d:KK9:

selam anne adayları güzel bir hamilelik geçirir vesağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

ben 9 şubatta öğrendim hamile kaldığımı son adet tarihi 6 ocaktı gecikince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
10 şubattada meleğimle tanıştım
beklenen doğum tarihi 13 ekimdi ama meleğim dayanamadı 27 eylülde dünyaya geldi

ben 2010 ekım annesıyım.ayyyy 2011 ekım annelerı gelmıs. okuyunca heyecanlandım. gecen senekı halım. bu arada kızlar bakıyom da hemen yapısmıssınız buraya 2010 ekım annelerı:):):)

merhaba kızlar bende eylul yada ekım annesıyım tam olarak 6 ekım cıkıyor (bende 5 ekım dogumluyum )ınternettekı arastırmalarımda ama erken gelırse eylul annesı olurum belkı herkese hayırlı ugurlu olsn bebişleri rabbim bebişlerimizi sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın insallah..:nazar:

canım benım benımde 6 ekim beklenen dogum tarıhı son adet tarıhım 30 aralık daha 5+2yım cok heyecanlıyım bırde ılk bebegımı düşükle kaybettım bu kez dogarssa ben 5 ekım dogumluyum bana dogum gunu suprızı yapıcak ınsallah...:emir_bebek:

merhaba kızlar bende eylul yada ekım annesıyım tam olarak 6 ekım cıkıyor (bende 5 ekım dogumluyum )ınternettekı arastırmalarımda ama erken gelırse eylul annesı olurum belkı herkese hayırlı ugurlu olsn bebişleri rabbim bebişlerimizi sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın insallah..:nazar:

benım 5 ekımdı ama 1 ınde dogdu oglum:):)

bulantıları olan varmı benim iştahım azaldı midem çok kötü:18:

benim iştahım cok iyi... bulantım hiç olmuyor .. canım sıkılıyor ama bulantımın olmamasına çünkü bulantı saglıklı hamilelik belirtisi diye okduum :KK43:

ama kabız oldum ben 3 gündür :KK43: şurup varmış bitkisel..hamilelere zararsız onu arastırıp alayım diyorjm

HE HE BEN SENDEN ÖNCE ÖGRENMISIM ILISKI GÜNÜ 19 OCAK.BEN ILISKIDEN 10 GÜN SONRA 29 OCAKDA TEST ETTIM VE IKI CIZGIYI GÖRDÜM:d:KK9:
hayır hayır.. en erken ben ögrenmişim..
15 ocak transfer.. 24 ocak kan degerim pozitif :))
tüp bebiş faydaları :))

merhabalar.....

2 gün önce evde yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim...daha önce kayıp yaşamış biri olarak içimde bir sıkıntı var ama umut ediyorum ki artık herşey daha güzel olacak sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmemiz dileğiyle arkadaşlar:nazar::nazar::nazar:

X