- 25 Kasım 2010
- 104
- 0
teşekkü ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr tickerler karıştııı
evet ya benim ki uçtu
merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim
Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....
hoşgeldin canımmmmmerhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim
Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....
canom tickerların kendi sitesi yedi kafayı herhalde..hiç bir şey yapmadım bak düzeldii...
merry canım http://lbdf.lilypie.com/ugEmp2.png bu senin
cakire sana msj attım canım kusura bakmayın dogrusunu yaptım sanıyorum çok çok özür dilerim
cakira senin 28 aralık değilmi canım günün