- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
bu ara canom larisssa günaydııın ii pazarrlarrrrrrr nasılsınızzzzzz
günaydın kıss mesajın geride kalmış şimdi gördüm çalışıyormusunuz sizler erkencikten burdasınız
((
Cuma günü işe giderken yolda çıkardım.Hemde nerdeyse iş yerinin kapısına gelmişken.Tüm sütüm çantam mafoldu.Taksiye binip eve döndüm.Sabahları birde bulantı ilacı içiyordum ama gene bakın siz şu duruma(((
Dünde nerdeyse tüm gün uyudum.Kokulardan çok etkileniyorum.Yemek yapmaya bile dermanım yoktu.:2:
yok hafta sonu çalışmıyorum ama erken kalkmaya alışmışım ondan kocişte uyuyoken giriim dedimm
((
Cuma günü işe giderken yolda çıkardım.Hemde nerdeyse iş yerinin kapısına gelmişken.Tüm sütüm çantam mafoldu.Taksiye binip eve döndüm.Sabahları birde bulantı ilacı içiyordum ama gene bakın siz şu duruma(
Dünde nerdeyse tüm gün uyudum.Kokulardan çok etkileniyorum.Yemek yapmaya bile dermanım yoktu.:2:
sana ticker yapayım ver en son adet tarihini ve bebişin dogum tarihini ne dersin
tmm canom 6 ocak2011
http://lbdf.lilypie.com/HoJXp2.png
kontrol paneline gir profil dünleye tıkla sonra orda çizelge yazan yere yapıştır
kızlarr sizde uykudan eeken uyanıyormusunuz benim gördüğüm bildiğim butun hamileler uyuyorr bir benmi anormalim
kısslarrn benimde kasıklarım acayip ağrııoo söledim doktoraa dediki rahim büyüyooo ondan ağrın oluıyom normal yane korkmayın
canım benim midemde bugün bulanmaya başladı ama sanki üşütmekten kaynaklanan gibi bende anlamıyorum acaba gebelik dolayısıyla mı yoksa üşüttüm mü:44:
kızlarrr bişey sorcam gece yatarken bacakları agrıyan oluyormu?????????
((
Cuma günü işe giderken yolda çıkardım.Hemde nerdeyse iş yerinin kapısına gelmişken.Tüm sütüm çantam mafoldu.Taksiye binip eve döndüm.Sabahları birde bulantı ilacı içiyordum ama gene bakın siz şu duruma(((
kızlarr sizde uykudan eeken uyanıyormusunuz benim gördüğüm bildiğim butun hamileler uyuyorr bir benmi anormalim
tşk ederimçok saol yavruuu çok güzel olduuuuuuuuuuu sana kupa hedie ediorummmm
Bende sık sık ve erken uyanıyorum normal benceeee
off aynen ya eskiden uyurdum şimdi uyku muyku yok sabahları..gerçi progestan içiyorum o da öğleden sonra uyku yapıyor belki ondandır.
canom merry larisya ben çıkıorum acktm kahvaltıı ediiiiim kendinize ii bakın görüşürüüüüüüüüüüüüüükkkkk