2011 Ekim Anneleri

canlar hepimiz suanda hassas alıngan durumdayızz ben herkese cvp vermeye çalışıyorum topiğimiz daha yeni yeni oturmaya başlıyor acele etmeyin kızz 7-8 ay va dahazamanla iyice alışıcaz sohbetlerimiz olacakkkk şimdi rayına oturmasını bekliyouz

Son düzenleme:
((
Cuma günü işe giderken yolda çıkardım.Hemde nerdeyse iş yerinin kapısına gelmişken.Tüm sütüm çantam mafoldu.Taksiye binip eve döndüm.Sabahları birde bulantı ilacı içiyordum ama gene bakın siz şu duruma (((

Dünde nerdeyse tüm gün uyudum.Kokulardan çok etkileniyorum.Yemek yapmaya bile dermanım yoktu.:2:

ayyy kıyamambak bir topikte okudum şimdi tuzlu mısır bastırıyormuş dene istersenn

ayy çok kötüüüü allah yardımcın olsun benim bulantım yok ama olmasın diye bi büyüğüm ayva yemeyi tavsiye etmişti bolbol ayva yiyorum sende ye bulantıyı önlyooooooo ben gıda teknikeriyim bunu bi yerdede okumuştum kulaktan dolma değil yanee hemen uygula bebeeiimm

kızlarr sizde uykudan eeken uyanıyormusunuz benim gördüğüm bildiğim butun hamileler uyuyorr bir benmi anormalim

kısslarrn benimde kasıklarım acayip ağrııoo söledim doktoraa dediki rahim büyüyooo ondan ağrın oluıyom normal yane korkmayın

iyi madem rahat olalım.off ama bu gece hiç uyuyamadım.çok ağrım oldu.

canım benim midemde bugün bulanmaya başladı ama sanki üşütmekten kaynaklanan gibi bende anlamıyorum acaba gebelik dolayısıyla mı yoksa üşüttüm mü:44:

bebiştendir bebişten

kızlarrr bişey sorcam gece yatarken bacakları agrıyan oluyormu?????????

benim ağrıyor bazen.

canım kıyamam...

kızlarr sizde uykudan eeken uyanıyormusunuz benim gördüğüm bildiğim butun hamileler uyuyorr bir benmi anormalim

off aynen ya eskiden uyurdum şimdi uyku muyku yok sabahları..gerçi progestan içiyorum o da öğleden sonra uyku yapıyor belki ondandır.

canom merry larisya ben çıkıorum acktm kahvaltıı ediiiiim kendinize ii bakın görüşürüüüüüüüüüüüüüükkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…