- 14 Ocak 2011
- 520
- 2
Korkma canım.içini ferah tut, olumlu düşün ki olumlu sonuç olsun..ilk zamanlarda kasık ağrısı normal diye duydum.
ılkı düştü için şimdi herseyden korkuyorum.tsk edrm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım.içini ferah tut, olumlu düşün ki olumlu sonuç olsun..ilk zamanlarda kasık ağrısı normal diye duydum.
ılkı düştü için şimdi herseyden korkuyorum.tsk edrm:)
canım sinirlenme ya.aynı topikdeniz senle.şuan bende test yaptım çift çizgi çıktı.pazartesi tekrar test alcam.yada doktora gidicem.acaba kese falan görülürmü ya.kızlar bi yardımcı oursanız sevinirim.kese görülürmü gitsemben hicbisey anlamadim bu isten
gunaydin diyorum sabah sabah.
slm veren yok.yazdigim msjlara lutfedip
bakan yok.
boyle bir paylasim gormedim ben.
msjlarimi ben goruyorum sanirim sadece
kizimla okadar ugrasmama ragmen
zaman bulup sizinle sohpete diye giriyorum fakat sonuc sifir.
iyi bir katilimci oldugumu dusunuyorum fakat demek gormemezlikten de gelinebiliyormus bazi seyler.yinede saolun.
canım sinirlenme ya.aynı topikdeniz senle.şuan bende test yaptım çift çizgi çıktı.pazartesi tekrar test alcam.yada doktora gidicem.acaba kese falan görülürmü ya.kızlar bi yardımcı oursanız sevinirim.kese görülürmü gitsem
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
Ağrı mı yoksa batma mı??? Bu haftalarda batma ve kasılmalar normal canım korkmamrh kızlar bişey sorcam kasıklarınız agrıyormu hamıle kaldgınızdan berii
canım sinirlenme ya.aynı topikdeniz senle.şuan bende test yaptım çift çizgi çıktı.pazartesi tekrar test alcam.yada doktora gidicem.acaba kese falan görülürmü ya.kızlar bi yardımcı oursanız sevinirim.kese görülürmü gitsem
hadi canım
sevindim senin adına..
benim adetim 10 gün sürmüştü diye doktora gitmiştim kese görünmüştü.
yani normalde adetim 5 gün sürüyor.
demek ki adetim den 5 gün sonra keseyi görmüş oluyoruz.
keseyi gördükten 3 gün sonra tekrar gitmiştim.
kalp atışını da duymuştum ozaman.
tekrar hayırlı olsun canım
pzartesi tekrar test alıp yapcam belki yanlıştır diyorum .en kısa zamanda doktora gidicemcanım regl günün kaç gün geçtti? ya da geçti mi? ama idrar da belli olduğuna göre gözükebilir.
hadi canım
sevindim senin adına..
benim adetim 10 gün sürmüştü diye doktora gitmiştim kese görünmüştü.
yani normalde adetim 5 gün sürüyor.
demek ki adetim den 5 gün sonra keseyi görmüş oluyoruz.
keseyi gördükten 3 gün sonra tekrar gitmiştim.
kalp atışını da duymuştum ozaman.
tekrar hayırlı olsun canım
ben hicbisey anlamadim bu isten
gunaydin diyorum sabah sabah.
slm veren yok.yazdigim msjlara lutfedip
bakan yok.
boyle bir paylasim gormedim ben.
msjlarimi ben goruyorum sanirim sadece
kizimla okadar ugrasmama ragmen
zaman bulup sizinle sohpete diye giriyorum fakat sonuc sifir.
iyi bir katilimci oldugumu dusunuyorum fakat demek gormemezlikten de gelinebiliyormus bazi seyler.yinede saolun.
Midesi bulanan arkadaşlar cvp verebilirmi acaba
nasıl oluyor bu mide bulantısı yaa. İnsanın en sevdiği şeyi yerken bile canının istememesi, azğına gelicek gibi olması, üşüttüğünde midesi bulanırya onun gibi bulanması gibi bişeymi acaba?
Midenin sürekli ben burdayım ve sana dnyayı dar edicem demesi gibi bişeymi acaba? iki gündür midem ağzımda.
canım benim midemde bugün bulanmaya başladı ama sanki üşütmekten kaynaklanan gibi bende anlamıyorum acaba gebelik dolayısıyla mı yoksa üşüttüm mü:44:
İnsan yinede konduramıyor değilmi? üşüttüm sanıyor...
inş. üşütme bulantısı değildir, bebek bulantısıdır yarabbimmm aminnnnn!!
korkma canım bendede çok oluyor hemen geçiyor rahim büyüyormuş hele dün dedim kesin kanamam olcak baktım 1-2 dk sona geçtimrh kızlar bişey sorcam kasıklarınız agrıyormu hamıle kaldgınızdan berii
korkma canımılkı düştü için şimdi herseyden korkuyorum.tsk edrm:)
Midesi bulanan arkadaşlar cvp verebilirmi acaba
nasıl oluyor bu mide bulantısı yaa. İnsanın en sevdiği şeyi yerken bile canının istememesi, azğına gelicek gibi olması, üşüttüğünde midesi bulanırya onun gibi bulanması gibi bişeymi acaba?
Midenin sürekli ben burdayım ve sana dnyayı dar edicem demesi gibi bişeymi acaba? iki gündür midem ağzımda.
katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmmkesinlikle katılıyorum canım sana bende her defasında geçmişe bakıyorum sadece bir kişi ya cevap vermiş yada vermemiş 2 kişi sohbet etmekte ve kimsede geçmişe bakmıyor sanıyorsam bu yüzden 2 kişinin sohbetine girmek istemiyorum girsende cevap alınmıyor senin ki arada kaynıyor gidiyor...kusura bakmayın kızlar ama topiğimiz sadece belki kişiler arasında işliyor
benm ara ara gelio ağrı ama kalıcı deilkızlarrr bişey sorcam gece yatarken bacakları agrıyan oluyormu?????????