2011 Ekim Anneleri

yok ya aslında su gibi belli belirsiz..

canım o akıntılar normal ben sormustum benım arkadasım ped kullaıyormus o kadar yaanı son aya kadar akıntısı gelmıs doktorda saydam sümüksü sekılde ıse sorun etme ama cokelek tarzında katı ıse ıntıhaptır dusuge yol acar hemen soyle demıstı normal yanı akıntın olması...

eh iyi madem sevindim. sağol canım cevap verdiğin için.

slm kızlar az önce bir topikte profil resminde ezogelin çorba resmi vadı canım çektiiii ya bu kadar erken aşerme normalmi siz aseriyomusunuz???

slm kızlar az önce bir topikte profil resminde ezogelin çorba resmi vadı canım çektiiii ya bu kadar erken aşerme normalmi siz aseriyomusunuz???

canım bende daha ne bulantı var, ne kokuya hassasiyet ne de başka bir şey.ben de bir gariplik var diye düşünüyorum

Bende dün sipariş verdim gelir inşallah
ya kızlar bir şey sorucam ben de sarı akıntı var.aynı durum sizde de var mı?
bende de akıntı var. Günlük pet kullanmıyorum onlarda iltihap yapıyo daha çok akıntı oluyo Hamilelikde normalmiş akıntı olması
bu arada aynı anda herkese nasıl cvp veriliyor. ben tek tek alıntı yapmak zorunda kalıyorumda:)

hepsini farklı sayfada açıp tek sayfaya kopyalıyorum ben.ama başka kısa yol var mı b,lmem
hangi konulara cevap vermek istiyosan o yazıların ''alıntı ile cevaplanın'' yanındaki ufak kutucuğa işaret koyuyosun en sonda alıntı ile cevapla diyosun

ben hicbisey anlamadim bu isten
gunaydin diyorum sabah sabah.
slm veren yok.yazdigim msjlara lutfedip
bakan yok.
boyle bir paylasim gormedim ben.
msjlarimi ben goruyorum sanirim sadece
kizimla okadar ugrasmama ragmen
zaman bulup sizinle sohpete diye giriyorum fakat sonuc sifir.
iyi bir katilimci oldugumu dusunuyorum fakat demek gormemezlikten de gelinebiliyormus bazi seyler.yinede saolun.

Çiğ etle ilgili bende okumuştum zararlarını burdan da paylaşmıştım. Bende köfte severim çiğ halini sade kıyma yiyememde

canım bazen sohbetten sayfalar geçiyo göremeyebiliyoruz sakın alınma

canım lütfen böyle düşünme.atlamış olabiliyoruz bazen..kızma

hoşgeldiiiiiin. ne güzel görmüşsün keseyi..biz de bir an önce görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…