içim daralıyor bugünnnnnnnnnnnnnnnnnn
çığlık tasım geliyor
hayırdır neden canım..düşünme böyle..
yok ya aslında su gibi belli belirsiz..
bilmiyorum tatlım ya
çok tuhafım bugün
bende o da yok. gercekten hamilemiyim acaba?
bilmiyorum tatlım ya
çok tuhafım bugün
canım o akıntılar normal ben sormustum benım arkadasım ped kullaıyormus o kadar yaanı son aya kadar akıntısı gelmıs doktorda saydam sümüksü sekılde ıse sorun etme ama cokelek tarzında katı ıse ıntıhaptır dusuge yol acar hemen soyle demıstı normal yanı akıntın olması...
aaa kızarız ama
canım olur bazen böyle şeyler..neşeli bir film izle ya da müzik dinle..
bu arada aynı anda herkese nasıl cvp veriliyor. ben tek tek alıntı yapmak zorunda kalıyorumda:)
slm kızlar az önce bir topikte profil resminde ezogelin çorba resmi vadı canım çektiiii ya bu kadar erken aşerme normalmi siz aseriyomusunuz???
Bende dün sipariş verdim gelir inşallahbugün nasılsınız kızlarrr...
benim annelik akademisinden sipariş ettiğim kitap biraz önce geldi
toxoplazmadan bende çok korkuyorum evimde bir köpeğim var gerçi köpeklerde bulunmuyormuş o mikroorganizma ama yine tedirgin oluyorum...veremiyorum da bir yere çok alıştık ona
bende de akıntı var. Günlük pet kullanmıyorum onlarda iltihap yapıyo daha çok akıntı oluyo Hamilelikde normalmiş akıntı olmasıya kızlar bir şey sorucam ben de sarı akıntı var.aynı durum sizde de var mı?
bu arada aynı anda herkese nasıl cvp veriliyor. ben tek tek alıntı yapmak zorunda kalıyorumda:)
hangi konulara cevap vermek istiyosan o yazıların ''alıntı ile cevaplanın'' yanındaki ufak kutucuğa işaret koyuyosun en sonda alıntı ile cevapla diyosunhepsini farklı sayfada açıp tek sayfaya kopyalıyorum ben.ama başka kısa yol var mı b,lmem
toxoplasma dan bahsediyorsun canım galiba.biraz bende araştırdım.
ama bu parazit sadece kedinin dışkısında bulunmuyormuş.
çiğ et yenmesiyle,
çiğ salam sosis tüketilmesiyle de meydana gelebiliyormuş.
o yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor sanırım.özellikle çiğ et ürünlerine..ki, ben kızımda canım çiğ kıyma çekmişti bir kere.
mecbur az bişiy yemiştim.
sende de ne mide var deme sakın
canım çekmişti napimm...:83::83:
ben hicbisey anlamadim bu isten
gunaydin diyorum sabah sabah.
slm veren yok.yazdigim msjlara lutfedip
bakan yok.
boyle bir paylasim gormedim ben.
msjlarimi ben goruyorum sanirim sadece
kizimla okadar ugrasmama ragmen
zaman bulup sizinle sohpete diye giriyorum fakat sonuc sifir.
iyi bir katilimci oldugumu dusunuyorum fakat demek gormemezlikten de gelinebiliyormus bazi seyler.yinede saolun.
ben hicbisey anlamadim bu isten
gunaydin diyorum sabah sabah.
slm veren yok.yazdigim msjlara lutfedip
bakan yok.
boyle bir paylasim gormedim ben.
msjlarimi ben goruyorum sanirim sadece
kizimla okadar ugrasmama ragmen
zaman bulup sizinle sohpete diye giriyorum fakat sonuc sifir.
iyi bir katilimci oldugumu dusunuyorum fakat demek gormemezlikten de gelinebiliyormus bazi seyler.yinede saolun.
seellaaamm kızzlarrr hattuuunn larrr benideee alııınn araaanıızzzzaaaa :))):26::26::26::26:bnim sat 6 ocaktı 20 ocakta hamiş kalmışımm 9 şubatta öğrendiimmm dünde ultrasonaa girdiiimm minnacık bi keseee teyzelerii çok güzel bi duyguuuu
mrh kızlar bişey sorcam kasıklarınız agrıyormu hamıle kaldgınızdan berii
benim arada hem kasıklarım hem karnım ağrıyor.1 dk fln geçio sonra.
benım devamlı oluyor cok nadir bazen gecıyor dış gebelık falan dıe korkuyorum