2011 Ekim Anneleri

canım sinirlenme ya.aynı topikdeniz senle.şuan bende test yaptım çift çizgi çıktı.pazartesi tekrar test alcam.yada doktora gidicem.acaba kese falan görülürmü ya.kızlar bi yardımcı oursanız sevinirim.kese görülürmü gitsem

canım regl günün kaç gün geçtti? ya da geçti mi? ama idrar da belli olduğuna göre gözükebilir.

kısslarrn benimde kasıklarım acayip ağrııoo söledim doktoraa dediki rahim büyüyooo ondan ağrın oluıyom normal yane korkmayın

hadi canım
sevindim senin adına..
benim adetim 10 gün sürmüştü diye doktora gitmiştim kese görünmüştü.
yani normalde adetim 5 gün sürüyor.
demek ki adetim den 5 gün sonra keseyi görmüş oluyoruz.
keseyi gördükten 3 gün sonra tekrar gitmiştim.
kalp atışını da duymuştum ozaman.
tekrar hayırlı olsun canım

Hay maşşşş Sizin herşey pek bi pratik olmuş :) Allah herkeze böyle gebelikler nasip etsin

Son düzenleme:
Midesi bulanan arkadaşlar cvp verebilirmi acaba

nasıl oluyor bu mide bulantısı yaa. İnsanın en sevdiği şeyi yerken bile canının istememesi, azğına gelicek gibi olması, üşüttüğünde midesi bulanırya onun gibi bulanması gibi bişeymi acaba?

Midenin sürekli ben burdayım ve sana dnyayı dar edicem demesi gibi bişeymi acaba? iki gündür midem ağzımda.

Son düzenleme:
canım regl günün kaç gün geçtti? ya da geçti mi? ama idrar da belli olduğuna göre gözükebilir.
pzartesi tekrar test alıp yapcam belki yanlıştır diyorum .en kısa zamanda doktora gidicem

canım hem temmuz annesi hem ekim annesi olcaz hayırlısıyla bak seni yalnız bırakmadım:) ben de normalde hiç gecikmezdim.bu ay 6 gün geciktim.bide hiç belirti yoktu adete dair.öylesine test aldım,sabahı bile beklemedim yaptım.olmaz diyordum bide ne görem bariz çift çizgi.ben ilk hamileliğimde ne mide bulnatısı ne baş dönmesi nede başka bişi olmadı bende.acaba buda mı öyle olcak

kesinlikle katılıyorum canım sana bende her defasında geçmişe bakıyorum sadece bir kişi ya cevap vermiş yada vermemiş 2 kişi sohbet etmekte ve kimsede geçmişe bakmıyor sanıyorsam bu yüzden 2 kişinin sohbetine girmek istemiyorum girsende cevap alınmıyor senin ki arada kaynıyor gidiyor...kusura bakmayın kızlar ama topiğimiz sadece belki kişiler arasında işliyor

Son düzenleme:

canım benim midemde bugün bulanmaya başladı ama sanki üşütmekten kaynaklanan gibi bende anlamıyorum acaba gebelik dolayısıyla mı yoksa üşüttüm mü:44:

canım benim midemde bugün bulanmaya başladı ama sanki üşütmekten kaynaklanan gibi bende anlamıyorum acaba gebelik dolayısıyla mı yoksa üşüttüm mü:44:

İnsan yinede konduramıyor değilmi? üşüttüm sanıyor...

inş. üşütme bulantısı değildir, bebek bulantısıdır yarabbimmm aminnnnn!!

günaydın kıssslarrr

mrh kızlar bişey sorcam kasıklarınız agrıyormu hamıle kaldgınızdan berii
korkma canım bendede çok oluyor hemen geçiyor rahim büyüyormuş hele dün dedim kesin kanamam olcak baktım 1-2 dk sona geçti
ılkı düştü için şimdi herseyden korkuyorum.tsk edrm:)
korkma canım

benimde arada bulanıyor ama öyle midem agzıma gelmedi özellikle sabahları birde yattıgım zaman oluyor

katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmm

kızlarrr bişey sorcam gece yatarken bacakları agrıyan oluyormu?????????
benm ara ara gelio ağrı ama kalıcı deil

bu ara canom larisssa günaydııın ii pazarrlarrrrrrr nasılsınızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…