- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
eminönünee gidiyoree kızlar sizin yerinize bir balık ekmekk yirimm
Sabah sabah?
Zeyno bişi sorcam, kurabiyelerin üstüne yazılar yazıyosunya, o kalıpları nerden aldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminönünee gidiyoree kızlar sizin yerinize bir balık ekmekk yirimm
Sabah sabah?
Zeyno bişi sorcam, kurabiyelerin üstüne yazılar yazıyosunya, o kalıpları nerden aldın?
selam kızlar,
malum pek iyi geçmiyor hamileliğim,
geçen hafta hastane, rapor derken bu hafta işe başlamış oldum,
bir iyi bir kötü gidiyorum,
cuma günü ikili testi yaptırdım ancak daha doktora gösteremedim,
face e pek giremiyorum, burak nasıl oldu iyileşti mi bilemiyorum,
efe maşallah pek yatmıyor gibi, cemre de bir ara öyleydi, bazen bizim de
biri falan buluyor ama yapacak bir şey yok, 2 gün erken yatsa (en az 11)
ertesi gün geç yatıyor, dün sabah 7.30 da kalkmış, gündüz 40 dk yatmış
allahtan akşam 23 civarlarında yatmış, gece 4 civarı babasına ben burada
yatmak istemiyorum (kendi yatağı için söylüyor) içeriye gidelim diyor,
salonda baba kız yattılar ve eşim 6 gibi yanıma geldi, bana sen cemre ile
nasıl yatıyorsun dedi, her tarafım tutuldu, ayaklarımı bile uzatamıyorum dedi :))
bir gün önce de babasına sen gelme annem gelsin diyordu :))
ben kreş olayını biraz geç vereceğim, kısmet olurda sağ salim bebeğimi doğurur
kucağıma alırsam bir müddet evde olacağım 2015 nisan gibi işe başlarım hemen kreşe
vermem yazın annem tekirdağ'a götürür bende süt iznimden dolayı tekirdağ'a gidersem
2015 eylül de veya ekimde 4 yaşındayken veririm diye düşünüyorum (bizim kurumun
kreşi var) 6 da anaokulu, 7 de ilkokula vermeyi düşünüyorum
slm kızlaaar.bizde ikinci prensesim ASYAyla 21 haftalık olduk.cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim.şükür herşey yolunda gidiyor.biraz tansiyon problemim var.ani inişler yapıyor.buda vücutta karıncalanma ve baş dönmesine neden oluyor malesef.büyük kızım AZRA hanımda maşallah 3-4 gündür kendi kendine oyunlar oynamaya başladı.bizde durumlar böyle canlar...
ayy geldim kızlar sabah çok ıyı oluyo öbür turlu yuruyemiyosunn eminönünde birde bi güzzel hava vardıki sormayın ıfılş ıfılll güneşş denizzz turistlerr tabii :)))))))))))
o kalıplarıda eminönünden aldım cnmmmmmm
selam kızlar,
malum pek iyi geçmiyor hamileliğim,
geçen hafta hastane, rapor derken bu hafta işe başlamış oldum,
bir iyi bir kötü gidiyorum,
cuma günü ikili testi yaptırdım ancak daha doktora gösteremedim,
face e pek giremiyorum, burak nasıl oldu iyileşti mi bilemiyorum,
efe maşallah pek yatmıyor gibi, cemre de bir ara öyleydi, bazen bizim de
biri falan buluyor ama yapacak bir şey yok, 2 gün erken yatsa (en az 11)
ertesi gün geç yatıyor, dün sabah 7.30 da kalkmış, gündüz 40 dk yatmış
allahtan akşam 23 civarlarında yatmış, gece 4 civarı babasına ben burada
yatmak istemiyorum (kendi yatağı için söylüyor) içeriye gidelim diyor,
salonda baba kız yattılar ve eşim 6 gibi yanıma geldi, bana sen cemre ile
nasıl yatıyorsun dedi, her tarafım tutuldu, ayaklarımı bile uzatamıyorum dedi :))
bir gün önce de babasına sen gelme annem gelsin diyordu :))
ben kreş olayını biraz geç vereceğim, kısmet olurda sağ salim bebeğimi doğurur
kucağıma alırsam bir müddet evde olacağım 2015 nisan gibi işe başlarım hemen kreşe
vermem yazın annem tekirdağ'a götürür bende süt iznimden dolayı tekirdağ'a gidersem
2015 eylül de veya ekimde 4 yaşındayken veririm diye düşünüyorum (bizim kurumun
kreşi var) 6 da anaokulu, 7 de ilkokula vermeyi düşünüyorum
slm kızlaaar.bizde ikinci prensesim ASYAyla 21 haftalık olduk.cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim.şükür herşey yolunda gidiyor.biraz tansiyon problemim var.ani inişler yapıyor.buda vücutta karıncalanma ve baş dönmesine neden oluyor malesef.büyük kızım AZRA hanımda maşallah 3-4 gündür kendi kendine oyunlar oynamaya başladı.bizde durumlar böyle canlar...
Ayy... Yoğurt yedirdin mi hemen? Bastırırdı tadını:44:...kızlar efe dün bulaşık suyu içti iki kaşık inşallah bakrteri mişkrop herneyse bişey kapmaz ((((((
yaa patchwork olanı 15 e aldım birde silikon var onuda 20 ye aldım sonracıımaaaaaa birse ırı harf yazan varr oda 25 sonra bide ince minik yaza var oda 6 tl ydi
kızz yediremedimdee ama kaşığı daldırmış öle içiupdukii yemek yemeezz bulaşık suyu içer ama deterjan yoktıuu tabakları akıtmıştım sadece öle sıyırmıştım su göllenişnce onu içmişşş ıyyyyyyyy üfff ( ıkı dakka arkamı dönmeye gelmiyor yaw
Ööööğğğ midem kalktı...Mikrop kapmaz o zaman.. Çocuklar böyle, ne zaman ne yapacakları belli değil..
İnternette 40 lliraymış o iri harfli olanlar..
zor tabi cnm yaa atlatıcaksın dayann sabretmeye değerr cinsiyeti ne acep kızz meraklanıyorum hep :))
bu ikinciyi kaç aylıkken bırakıcaksınn yani kaç aylığına kadar evde durmayıo planlıyorsun yaşına getir bence inşallah ben ıkıncıyı öyle yapıcam
günaydın kızlar,
fırsatım varken merhaba demek istedim
sabah cemre hanım 5 civarı kalktı ve uyumak istemedi
evi gezip durduk sonra salonda yatmaya karar verdik
6.40 civarı ağlamaya başladık (altı pişik olmuş ve altımı değiştir diye ağlıyor)
altını değiştirdim ancak hiç çiş yapmamış, yenisini taktım 2 dk sonra çıkar diye
ağlıyor, canı acıyor dayanamıyor,
sonra altı açık koltuğa çiş yapmasın diye naylon poşet yırtıp koydum, istemedi
ben yine koydum bu sefer üstüne altını değiştirdiğim bezi de koydum üzerine yattı
sen de uzan diyor bu arada televizyonuda açtırdı hanım, kumandayı alıp getiriyor aç diye, her neyse
benim kız yapmayacağım diye ağlıyor, benim kolumdaki ıslaklıkla çişini yaptığını anlıyorum, meğer çişi
gelmiş yapmayacağım diye ağlıyor, kızım çişini yaptığında demiyeceksin, gelmeden diyeceksin tuvalette
çişini yapacaksın dedim ama nafile ağladı durdu, üstünü değiştirdim, kendim giymeye çalışıyorum anne gitme
diyor, kızım benim patronum var bana kızar diyorum, kızsın diyor, gitme, allahtan annem geldi, o da mayayı
izliyordu, çantamı unuttum diye ağlıyor o arada çantalarını verdim onlarla oyalanırken çıktım servise koşuşturmalı
yetiştim, güne bir garip başladım bakalım sonu nasıl olacak
daha cinsiyeti belli değil canım hayırlısı artık, galiba yine 6-6,5 aylıkken başlamış olurum diye düşünüyorum, kısmet artık
Kızlar çocukların gelişimleri ne alemde? Kendi başına çatal ve kaşıkla yemek yiyebiliyorlar mı? Mesela renkleri biliyorlar mı? Ya da sayıları biliyorlar mı? Boyama kitaplarında çizgilerin içini boyayabiliyorlar mı? Ya da bunlar için çok mu erkeni? ben mi acele ediyorum?
bizimki şuanlık sadece soruyoo tablette bi oyun var ordan mavıyı öğrenmiş blue demeyi :)))
dışarda evde mavi ne görse anne buuluuu diyo gülmekten ölüyoruz
zaten bizimkide pek bişey yemez yiyeceği şeyide illa kendi yiyecek elinmden kimse kaşığı çaytalı alamazz bu aralarda zayıfladı sanki bu ay hiç kilo almamış
mertoşş napıooooo
Arkadaşım burda merak sardıya, internette fiyatları çok yüksek diyor, sen eminönünden kaça aldın?
Oy kıyamam.. Allah kolaylığını verir, bir an önce kesilir rahatsızlıkların İnşallah!
Antalya'da hangi doktora gidiyorsun hamilelik takibi için?
Ayy... Yoğurt yedirdin mi hemen? Bastırırdı tadını:44:...