2011 Ekim Anneleri

çamlıca hastahanesini aradımm bize yakın yani ama böle doktor yokkk dedii zaten o hastahanede biraz pahalıydı numaramı bıraktım birazdan ararlar doğum üvcretini merak ettiimm araycaklarr

Grupta fiyatları da konuşuyorlar.. Bazıları çok afakiymiş de bu kadın uygunmuş galiba. Kendim İstanbul'da olmadığım için çok dikkat etmiyorum fiyatları konusuna. Ama SSVD'de daha yüksek ücret aldıklarından şikayet ediyor herkes..

Ay Zeyno normal doğursak ne güzel olur demi.. Oh hemen kalk ayağa iki çocuğuna da rahat rahat bak. Öbürü neydi öyle nefes alsan acıyor, öksürmek istiyorsun, balgam çıkartmak istiyorsun ama dehşet bir acı var karnında. Saatler sonra ayağa kalkıp yürümek bile işkence. Allah'a şükür ben sabah ameliyat oldum gece rahat tuvaletime falan gidiyordum, ertesi günü sabah 10'da da çıkardı doktor sen ayaklanmışsın diye..

Şimdi facebooktan doktorlar listesine baktım da İstanbul'da 29 tane doktor var destekleyen..

Son düzenleme:
Grupta fiyatları da konuşuyorlar.. Bazıları çok afakiymiş de bu kadın uygunmuş galiba. Kendim İstanbul'da olmadığım için çok dikkat etmiyorum fiyatları konusuna. Ama SSVD'de daha yüksek ücret aldıklarından şikayet ediyor herkes..

Ay Zeyno normal doğursak ne güzel olur demi.. Oh hemen kalk ayağa iki çocuğuna da rahat rahat bak. Öbürü neydi öyle nefes alsan acıyor, öksürmek istiyorsun, balgam çıkartmak istiyorsun ama dehşet bir acı var karnında. Saatler sonra ayağa kalkıp yürümek bile işkence. Allah'a şükür ben sabah ameliyat oldum gece rahat tuvaletime falan gidiyordum, ertesi günü sabah 10'da da çıkardı doktor sen ayaklanmışsın diye..

Şimdi facebooktan doktorlar listesine baktım da İstanbul'da 29 tane doktor var destekleyen..

ayy sus yaa hiç hatırlamak istemiyorum doğrulsan acıyoodu zor yürüyodum beynn ıkıncıyı normal doğursam ben uce tamamlarım meloşş ahahahha benim ilk küçük tuvaletimi yaparken yanma oldu sonda taktılaryaa ondan dedi hemşireler ama bilmiyorum ayy şimdi geldi aklıma ben gazımı çıkaramadım ıkı gün biliyonmuu bana fitil gibi veriyolarya laaagma bide lagmaa yaptılar peyy neysee

ayy bazılarıda at gibi oluyoo sanki dokuz kat başkasını kesmişler bünyee sağlam olunca demek öle oluyoo bizz narin pimpirikcan ahahah

ayy bazılarıda at gibi oluyoo sanki dokuz kat başkasını kesmişler bünyee sağlam olunca demek öle oluyoo bizz narin pimpirikcan ahahah

Ben sadece doğal olanı istiyorum.. Ben pisi pisine kesildim mesela sırf açılma yavaş ilerliyor diye, meğerse kas gevşetici iğne vurup açılmayı hızlandırabiliyorlarmış, ama doktorumun muayenesinde sıra bekleyen özel hastalarına yetişmesi gerekiyordu...

Ben sadece doğal olanı istiyorum.. Ben pisi pisine kesildim mesela sırf açılma yavaş ilerliyor diye, meğerse kas gevşetici iğne vurup açılmayı hızlandırabiliyorlarmış, ama doktorumun muayenesinde sıra bekleyen özel hastalarına yetişmesi gerekiyordu...

kız banada o iğneyi yapmadılarda böle fitikgibi bişeyu koydular açılmayı hızlandıracak dediler ama cıkss yani olmadı :KK43:

ama benim adım elvan daltonn
ben gezerim balkonnn balkonn
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
günayydınn güzell analar bacılarr bebişşlerr selaamm olsunnnnnnnnnn............

ama benim adım elvan daltonn
ben gezerim balkonnn balkonn
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
günayydınn güzell analar bacılarr bebişşlerr selaamm olsunnnnnnnnnn............

ayy kaç gündür ben de bu şarkıyı doladım dilime.. youtubeden videolar da izliyorum bu şarkı eşliğinde:KK52::KK52:

bi de şırnaklı iki sevgilinin telefon konuşması var

ayy kaç gündür ben de bu şarkıyı doladım dilime.. youtubeden videolar da izliyorum bu şarkı eşliğinde:KK52::KK52:

bi de şırnaklı iki sevgilinin telefon konuşması var

yaa kendimi ankaralı yasemin gibi hissediyom meloşş dilimde bu şarkııı içimdnen şeytanın sesi gibii habiree aama benm adım elvan daltoonn diyee ıfıll ıfıll birii kıpırdanıyoo yaa nasıl kurtulcazz kızzz :))

kızlar günaydın,

valla size bravo ben ikinciyide doğursam herhalde yine sezeryan olurdum,hiç gözüm kesmiyor normal doğurmayı. zaten benim baştan beri sezeryan olacağı belliydi ,o yüzden hiç özenmedim normal doğuma :KK34:

Işte her çocuk bir olmuyoo yaa:KK19::KK19::KK19::KK19:

Hu hamile bvaacılar hamilelikleri hakkında bilgi vercekti nerdesinizz ıkıncı hamilelikle birinciyıı kıyaslayın huu

bende cevap vereyim canım. Benim ikinci hamilelğim daha zor geçiyo valla. Birazcık fazla iş yapayım ayakta kalayım belim ortadan ikiye ayrılcak gibi ağrıyo. Kalçamın içindeki kemikler bile ağrıyo :KK43:

selam kızlar,
allahtan fazla yazmamışsınız, ancak okudum ve yazmaya çalışıyorum.
geçen hafta raporluydum, bugün işe başladım.

ben ilk hamileliğimde 7. haftaya girerken bulantım başlamış ve 3,5 ay çekmiştim,
koku hassasiyetim zirvedeydi, bu hamileliğimde daha 5 haftalıkken başladı, fazla birşey
yiyemiyorum ve ilkinde 3 ayda 3 kilo vermiştim, bunda tartıya çıkıyorum ve 49,7 yi görüyorum
gerçi antalya dönüşü 50 görmüştüm anlayacağınız, pek vermemişim ve daha almamışım,
bulantılarım yine fazla ve koku hassasiyetim çok kötü, dün ilk defa biraz çıkardım ve inşallah
çıkartmam, hep midem boş olduğu için çıkaramıyordum ama dün yemekten sonra çıkarmış oldum,
diş fırçalamam yine olay, ağzıma bir şey alamıyorum, ağzımın içinde birşey tutamıyorum,
tatlı pek yiyemiyorum, portakalın hem kendi hem kokusu çok dokunuyor, sürekli halsizlik, uyku hali
söz konusu, artık yan taraflarım ve sırtım çok ağrıyor, parfüm falan hak götüre, nescafe, kahve, çay
bunları içemiyorum ve bugün kahve yaptıklarında duramadım, başka bir bölüme oturmaya gittim,
inşallah bu sefer 3 ayda kurtulurum, bu arada idrarımda kan çıktı ve sürekli su içerek bunu gidermeye
çalışıyorum, dr hn ürolojiye görün ve kanaman yoksa alttan muayene ol dedi, belki böbreklerinde bir
sorun olabilir dedi, hatta hamilelekte bazen böbrek genişlemesi olabileceğini de söyledi,
kan sonuçlarımın hepsi çıktı mı bilemiyorum ona göre dr ile görüşeceğim,

kızıma gelince,
ona kardeşinin resmini gösterdim, daha sonra da onun resimlerini (ultrason resimlerini)
çok üzerinde durmasamda kardeşinin olacağını hatırlatıyorum,
ileride ne yapar göreceğiz,
gece 1-2 den önce yatmıyor, sabah 10 larda kalkıyor, düzeni çok değişti, geçen cuma
akşamı beni delirtti, eşimde 2 gün yoktu çok zorlandım, şubatın 7-8 inde finallerimiz var,
iki güne sığdırmışyar, 3 dersimiz açıklandı ve allahtan yüksek not almışım,

selam kızlar,
allahtan fazla yazmamışsınız, ancak okudum ve yazmaya çalışıyorum.
geçen hafta raporluydum, bugün işe başladım.

ben ilk hamileliğimde 7. haftaya girerken bulantım başlamış ve 3,5 ay çekmiştim,
koku hassasiyetim zirvedeydi, bu hamileliğimde daha 5 haftalıkken başladı, fazla birşey
yiyemiyorum ve ilkinde 3 ayda 3 kilo vermiştim, bunda tartıya çıkıyorum ve 49,7 yi görüyorum
gerçi antalya dönüşü 50 görmüştüm anlayacağınız, pek vermemişim ve daha almamışım,
bulantılarım yine fazla ve koku hassasiyetim çok kötü, dün ilk defa biraz çıkardım ve inşallah
çıkartmam, hep midem boş olduğu için çıkaramıyordum ama dün yemekten sonra çıkarmış oldum,
diş fırçalamam yine olay, ağzıma bir şey alamıyorum, ağzımın içinde birşey tutamıyorum,
tatlı pek yiyemiyorum, portakalın hem kendi hem kokusu çok dokunuyor, sürekli halsizlik, uyku hali
söz konusu, artık yan taraflarım ve sırtım çok ağrıyor, parfüm falan hak götüre, nescafe, kahve, çay
bunları içemiyorum ve bugün kahve yaptıklarında duramadım, başka bir bölüme oturmaya gittim,
inşallah bu sefer 3 ayda kurtulurum, bu arada idrarımda kan çıktı ve sürekli su içerek bunu gidermeye
çalışıyorum, dr hn ürolojiye görün ve kanaman yoksa alttan muayene ol dedi, belki böbreklerinde bir
sorun olabilir dedi, hatta hamilelekte bazen böbrek genişlemesi olabileceğini de söyledi,
kan sonuçlarımın hepsi çıktı mı bilemiyorum ona göre dr ile görüşeceğim,

kızıma gelince,
ona kardeşinin resmini gösterdim, daha sonra da onun resimlerini (ultrason resimlerini)
çok üzerinde durmasamda kardeşinin olacağını hatırlatıyorum,
ileride ne yapar göreceğiz,
gece 1-2 den önce yatmıyor, sabah 10 larda kalkıyor, düzeni çok değişti, geçen cuma
akşamı beni delirtti, eşimde 2 gün yoktu çok zorlandım, şubatın 7-8 inde finallerimiz var,
iki güne sığdırmışyar, 3 dersimiz açıklandı ve allahtan yüksek not almışım,

Selam canım, arada böyle bahset kendinden merak ediyoruz. Umarım daha rahat bir hamilelik geçirirsin.. Cemre küçük abla olucak, çok şanslı bir kardeşi olucak.. Nedense ikinci çocuklar birinciyle aynı cinsiyette olacakmış gibi geliyor bana hep, sağ salim doğsun da... Doğum Ağustos-Eylül gibi galiba yanlış hatırlamıyorsam demi?

kızlar nassızz eysiizz:))))))))))
beni sorarsanız yorgun savaşçıdan halliceyimmmmm :) yeni geldim işlerimi toparlayıp yazciyymm

Kız naptın sen öyle.. İtiraf et o gelin pastasını nerden satın aldın? :KK53::KK53:

aaa anacımm kimse inanmıyoreeeeeee güllerini yaparken çok bunaldım efe şeker hamurlarımı almış hepsini kamyonunun içinee sokmuş bi elimia ttımki yok baktım odasında işler karıştırıyoo attım çöpee eşşek yaa kaşla göz arasında neler neler yapıyo b,ilemezsinjii bu arada nişn pastasınada bayılmış kızzzz işte her işin acemişiği vardırya bende o acemiliğimi attım üstümden ıkınci bi bişan pastası daha bi harika olacak inşallah allahın izniyleeeee alt kısım farkettiyseniz daha buyuk olmalıydı yada orda klısım hafif daha küçük olabilirdi işte kalıbım yoktu gittimmm eminönünden kalıp aldımmmmşu çember pandispanya kalıplarından

pastamı merak eden ziyaretçiler hazel cookies ten faceye girerek bulabilirler ayrııcada çekiliş varr katılııınn bebeklerrrrrr sevgililer günü amaçlı yaptım ama her tema olabilir bu sefer çekilişin içine pastada kattım İstanbul içi olanlara pasta tercih edebileceklerr huh yaaaaaa yoruldum eminönündede işlerimi toparladım missimm şuan missssssssss:KK54::KK34::KK54::KK54:

X