Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet doğru söylüyorsun cemre'ye her şeyi anlatarak ve göstermem gerekiyorsa ikisi birlikte yapıyorum, anlattığım içinde maşallah her şeyi anlıyor, hatta kendi de nasıl olduğunu söylüyor, bunun doğru olduğunu düşünüyorum ama belki de her şeyi anlamaya çalışması her zaman doğru oluyor mudur bilemiyorum,
ama şunu çok fazla yapmaya çalışıyorum o da onunla ilgilenmek, onun ayakta olduğu vakitte hiç birşeyle ilgilenmiyorum sadece o, zaten yapmak istersem o da izin vermiyor ancak aciliyetini, yapmam gerektiğini söylersem o zaman izin veriyor ya da kucağıma almamı sağlayarak izin vermeye çalışıyor
aydebaa bilet ne kadarrrrrrrr
Günaydın...
Zefey senin ismin niye soluk çıkıyor? Hesabın neden pasif?
merhaba kızlar nasılsınız?
tatlı bir yorgunlukla hafta sonunu atlattık. Burağın doğum günü çok güzel geçti,aldığımız olumlu tepkilerdende bunu anlıyorum. çok emek ve zaman arcadık ,uykusuz geceler gecirdim kurabiye yapıyorum diye ama değdi doğrusu. resimleri faceden yarın paylaşmaya çalışacağım.
Allah yavruma sağlıklı uzun ömürler versin.Bu dünyada bizi anne baba olarak seçtiği , varlığı ile bizi mutlu ettiği ve bana annelik heyecanını yaşattığı için ona çok teşekkür ediyorum. Hayatın boyunca yüzünden o tatlı gülücükler eksilmesin canım oğlum. Mutlu bir oğul, mutlu bir çocuk,mutlu bir genç,mutlu bir eş,mutlu bir baba,mutlu bir dede ol ;mutluluk içinden hiç eksilmesin inşallah.
SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN......
Kartopucummm ,
Mutlu ,sağlıklı , nice güzel yaşları olsun Burak'ın ve tüm ekim annelerinin .
Zefeyyyy ah canım aşağıda mahsun mahsun bakıyorsun görüyorum seni :)))
tatlı bir yorgunlukla hafta sonunu atlattık. Burağın doğum günü çok güzel geçti,aldığımız olumlu tepkilerdende bunu anlıyorum. çok emek ve zaman arcadık ,uykusuz geceler gecirdim kurabiye yapıyorum diye ama değdi doğrusu. resimleri faceden yarın paylaşmaya çalışacağım.
Allah yavruma sağlıklı uzun ömürler versin.Bu dünyada bizi anne baba olarak seçtiği , varlığı ile bizi mutlu ettiği ve bana annelik heyecanını yaşattığı için ona çok teşekkür ediyorum. Hayatın boyunca yüzünden o tatlı gülücükler eksilmesin canım oğlum. Mutlu bir oğul, mutlu bir çocuk,mutlu bir genç,mutlu bir eş,mutlu bir baba,mutlu bir dede ol ;mutluluk içinden hiç eksilmesin inşallah.
merhaba benim kizim da 2 Ekim 2011 dogumlu bizi de alirsaniz araniza seviniriz
dogum gunumuz haftaya carsamba amma velakin babamizin isleri nedeniyle ogun kucuk bir pasta ile gecistirip bayramda herkesin oldugu birgun asil partiyi yapmak niyetim hic hazirlik yapamadim bu defa malesef sadece elbisemiz hazir uc gun once dayim vefat etti iki gundur bir rahatsizliktan ben hastanedeyim insallah
gecmisi okuyamadim simdiden sizin kuzucuklarinizinda dogum gununu kutlarim arkadaslar iyiki dogmuslar :))
amma doluymusum bende dimi bos bos yatinca boyle oluyo mazur gorun lutfen
hepinize teşekkür ederiz tekrar ben ve burak. Allah hepimizin evlatlarının ömrünü uzun bahtını açık etsin inşallah.güzel günlerini görelim hep beraber yavrularımızın
kızlar sabahın 9undan beri dışardaydım, babamın bugün kontrolü vardı ve patoloji sonucuda çıkmıştı, drmuzla bir türlü görüşemedik ancak asistan dr babamın durumunu sormuş(dr bey ameliyattaydı ve malum 3 saat beklediğimiz halde ulaşamadık)
allaha şükür babam 3 ay sonra kontrole gidecek ve son kalan dikişlerini çarşamba günü aldırabileceğiz, ağrısı ve bir kaç problemi için dr ilaç yazdı ve dilerim kısa zamanda tam olarak sağlığına kavuşur.
kızlar kendimi o kadar hafiflemiş hissettim ki, sabahtan beri bir gerginliğim vardı(ailecek) ama dr iyi diyince beni görecektiniz, çok sevindim, allah tüm hastalara, şifa arayanlara, derman bekleyenlere, sıhhat, şifa ve derman versin
14,30'da işyerine gittim evraklarımı alıp yüksek lisans kaydımı yaptırdım artık bir öğrenciyim
Sevgili Ekim anneleri,
Burada sizlerle veya sizden önce çok güzel arkadaşlıklar edindim. Acısıyla tatlısıyla bir koca yılı her gün birlikte geçirdik. Bebeklerimizin an ve an gelişimlerine hep birlikte tanık olduk. Tekmelerini bile birlikte hissettik. Öylesine sıkıydı dostluklar. Ilk bebeğimin, canımın içinin içi kızım sare 21 Ekim 2011'de dünyaya geldi. doğumundan çok kısa sonra (2 ay) tekrar hamile kaldım ve 11 ay sonra 19 Eylül 2012'de güzeller güzelim canımdan öte Elif Bade ailemize katıldı.kısa zamanda kocaman bir aile olduk. Ikiz gibi büyüyen iki yaramaz yavrum var şimdi biri 23 aylık, diğer 12.
Çoook çoook yoğun geçen günlerim su gibi akıp gidiyor. Burada sizlere bakma fırsatı bulamıyorum fakat burada yaşadıklarımı asla unutmuyorum. Hepinizi çok özlüyor ve seviyorum.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. Iyi geceler.