kızlar tünaydın ,
çok geçmiş olsun hepinize . çok kötü havalar bi sıcak bi soğuk . ni giyeceğimizi şaşırdık valla. güneş yakıyo , gölgede üşüyorsun kar-kış olsa daha iyi .
biz bugün öğleden sonra bayrampaşa forum a gidicez kızımla . eşim bizi bırakıp karşıya geçecek . turkuazoo ya gidicez Bade ile . bakalım anlıycak mı beğenecek mi ? biraz da dolaşırım avm de .
kollarını kaldıramayacakları hali, gözlerinin baygın oluş hali insanın kolunu kırıyor ama anne oldun mu güçlü olmak ve onlar
için yaşayıp çabalamak zorunda kalıyorsun, onların bıcır bıcır olmaları, koşmaları, konuşmaları, canlanmaya çalışmaları için
elinden geleni yapıyorsun, bir de hemen panik olmamak, soğukkanlılığı korumak malesef çok önemli oluyor,
dilerim çar çabuk iyileşir minnağın,
bu arada dün ne yaptım; kızıma kendime ve babasına aynı renk aynı model(eşek modeli var) woddy pijamalarından aldım
hemen makineye attım ve dilerim resim çekip paylaşırım,
eşime de bayramlık aradan çıkmış oldu dedim, gerçi bende bu bahaneler oldukça ben yakında yılbaşı hediyesini çıkarırım aradan
Kızlar, salgın var galiba yine. Benim Cemrem dün gün boyu hapşurmuş. Felaket iştahsız. Bi de gergin, sanki ergenlik döneminde. Nasıl bi sinir patlaması yaşıyor anlatamam. İstediği bişey olmayınca kendini de paralıyor beni de, her istediğini yapmamaya çalışıyorum ama kıyamıyorum da. İyice dillendi, bi annemm deyişi var, önüme trilyonları koysalar değişmem annem deyişine. Geçen gece babasını yataktan attı, git dedi, ikimiz yatalım diye. Babasına bağırıyor "gittt" sonra bana dönüp sarılıyo, öpüyo, "annemmm" diyo. Nasıl oynadıık 1 saat yatakta. Ay ne tatlı bu bebişler.
Kızlar, salgın var galiba yine. Benim Cemrem dün gün boyu hapşurmuş. Felaket iştahsız. Bi de gergin, sanki ergenlik döneminde. Nasıl bi sinir patlaması yaşıyor anlatamam. İstediği bişey olmayınca kendini de paralıyor beni de, her istediğini yapmamaya çalışıyorum ama kıyamıyorum da. İyice dillendi, bi annemm deyişi var, önüme trilyonları koysalar değişmem annem deyişine. Geçen gece babasını yataktan attı, git dedi, ikimiz yatalım diye. Babasına bağırıyor "gittt" sonra bana dönüp sarılıyo, öpüyo, "annemmm" diyo. Nasıl oynadıık 1 saat yatakta. Ay ne tatlı bu bebişler.
kızz maral kend,ini çok kontrol altına almayaa çalışıyosun ayrıyeten cemreyide azcıkkkkkk rahat bırak kendini yahuu
birde ayy bende öle üçümüzede aynı şeyi almak çok istiyorum nerden aldın ne kadaraa aldınn huuuuuuu marallllllllllllll nrdesnn
kısss cemre babası olmadan susmuodu bile,, azcık büyüdüler, doğru yolu buldu kısceler demek:) elif de öle :)
bahçelievlerden aldım, istanbul forumda şubesi var, başka nerelerde var bilmiyorum ama burası sezon sonu ve az defolu olanları sattığı için %50-%70 daha uygun, yiğenimin kızına aldığım takım 40TL etiket fiyatı varken 16TL oldu, takım 20TL, bebek 10TL, bizim çocuklar 15TL
öğlen arası kızıma çok tatlı bir yağmurluk aldım, resmini koyarım 20TL, süper bir şey, çok uygun
galiba bu sıralar para harcama modundayım,
kız bu arada neden benim için böyle yazdın?, çok mu kontrollcüyüm, gerçekten cemre'ye çok mu sıkıyor görünüyorum,
bahçelievlerden aldım, istanbul forumda şubesi var, başka nerelerde var bilmiyorum ama burası sezon sonu ve az defolu olanları sattığı için %50-%70 daha uygun, yiğenimin kızına aldığım takım 40TL etiket fiyatı varken 16TL oldu, takım 20TL, bebek 10TL, bizim çocuklar 15TL
öğlen arası kızıma çok tatlı bir yağmurluk aldım, resmini koyarım 20TL, süper bir şey, çok uygun
galiba bu sıralar para harcama modundayım,
kız bu arada neden benim için böyle yazdın?, çok mu kontrollcüyüm, gerçekten cemre'ye çok mu sıkıyor görünüyorum,
He kızz, birazcık taviz ver Cemre'ye. Herşeyi anlatarak yapıyorsun, ben de öyle yapıyorum ama onun şu an anlamaktan ziyade biraz da ilgiye ihtiyacı var. Özlüyorlar bizi. Kızının hafızasından sürekli kural koyan, kuralların esnetilmesine asla izin vermeyen bi anne olarak kalma Bence. Bi yanlış yaptıklarında da annelerinin arkalarında olacaklarını bilsinler diye düşünüyorum.
He kızz, birazcık taviz ver Cemre'ye. Herşeyi anlatarak yapıyorsun, ben de öyle yapıyorum ama onun şu an anlamaktan ziyade biraz da ilgiye ihtiyacı var. Özlüyorlar bizi. Kızının hafızasından sürekli kural koyan, kuralların esnetilmesine asla izin vermeyen bi anne olarak kalma Bence. Bi yanlış yaptıklarında da annelerinin arkalarında olacaklarını bilsinler diye düşünüyorum.
ve ta ta taaam, aldığım yağmurluk, trençkot artık ne derseniz
kızlar szin doğum günlşeri nezamn bzimkiylerle çakışıyoomuuuuuuuu
bizim doğum günümüz 22 ekim ancak çekirdek ailemle kutlamaya karar verirsem 22 ekim salı olacak,
görümcem işviçre'den c.tesi gelecek ve eğer eşim d.günü kutlamasını hep beraber yapalım diye bir
teklifte bulunursa nasıl yaparım bilemiyorum, 19'unda kuzenimin düğünü var ve görümcem 20'sinde giderse
hangi ara kutlarız bilemiyorum ya da ailelerle birlikte kutlayalım derse veya ben de bu yönde kararımı değiştirirsem
26-27 ekim olabilir
aydebaqyla sennki çakışıyoo ozmnn
evet çakışıyor
siz karşıdakiler ne zaman yapıyorsunuz?
hem hafta içi doğanlar hem bayram varya ister istemez çakışıyor